Social Icons

vineri, 30 iulie 2010

Concurs


Hey...eu şi Ella ne-am gândit să facem un concurs pentru cei ce scriu Twilight...dar va fi unul şi pentru cei care nu scriu ficuri. Tot ce trebuie să faceţi este: să-mi trimiţi pe email: yo_bebelusha2002@yahoo.com având în vedere că Ella este plecată, ea va face diplome...deci aştept pe email: rezumatul ficului, numele vostru şi al ficului şi linkul

Continuari!



Hey,Dy@nn@ la aparate...mai ales ca Ella a plecat:(.....Distractie placuta.
A aparut Capitolul 11 din Viaţa pe tocuri.
A aparut Capitolul 15 din La răscruce de sentiment.
A aparut Capitolul 18 din Lumi ascunse.
A aparut Capitolul 6.5 din Visul.
A aparut Capitolul 12 din Noi începuturi.
A aparut Capitolul 6 din Silent Tears.
A aparut
Capitolul 18 si Epilogul din Their story.
A aparut Capitolul 8 din Dance with me.
A aparut Capitolul 52 din El sueno del crepusculo.
A aparut Capitolul 6 din Nightfal.

joi, 29 iulie 2010

Oane are si ea un fic

Se numeşte „Mistery of love”, are până în prezent 4 capitole şi  rezumatul: „În copilărie, Bella şi Edward erau cei mai buni prieteni. În momentul în care mama Bellei decide să divorţeze de tatăl ei, viaţa Bellei se schimbă, ea rupând legătura cu tot ceea ce însemnă Forks, inclusiv Edward. Însa în clipa în care mama ei moare într-un accident de avion, Bella se întoarce în oraşelul copilăriei ei, găsind un Edward diferit faţă de cel pe care îl ştia în copilărie. Iubita sa, Jessica nu stie deloc de acord cu existenţa Belli, care, dupa ea, îl răpeşte pe Edward. Deşi iniţial relaţia dintre Bella şi Edward este doar una de amiciţie, pe parcurs, încep să-şi amintească de vremurile din trecut. Vor deveni ei doar prieteni…sau iubiţi?” Îl găsiţi  aici .

Nicolle taduce şi ea un fic

Se numeşte „It’s just a game!”, are până în prezent 1 capitol şi  rezumatul: „Bella şi Edward au fost cei mai buni prieteni … asta până când el s-a mutat. Acum, 6 ani mai târziu, el se întoarce şi se urăsc reciproc. Edward este un afemeiat şi Bella urăşte genul asta de oameni. Alice şi Rosalie vor putea salva situaţia? Va da roade planul lor?” Îl găsiţi aici.

Continuări

A apărut capitolul 4 din Iubindu-ne in eternitate.
A apărut capitolul 1 din Două iubiri şi încă ceva.
A apărut capitolul 4 din Înfruntarea Destinului.
A apărut capitolul 14 din Două iubiri.
A apărut capitolul 11 din Învaţă-mă să iubesc…
A apărut capitolul 8 din Dance with me.
A apărut capitolul 52 din El Sueno De Crepusculo.
A apărut capitolul 5 din Nightfall.
A apărut capitolul 2 din Un jok de copii.
A apărut capitolul 10 din Intersecţia destinelor.

miercuri, 28 iulie 2010

Continuări

A apărut capitolul 4 din History of a generation.
A apărut capitolul 14 din Triunghiul dragostei.
A apărut capitolul 2 din O dragoste sub acoperire.
A apărut capitolul 37 din Linie roşie.
A apărut capitolul 7 din Dance with me.
A apărut capitolul 6 din Atingerea unui înger.
A apărut capitolul 7 din You are my destiny.
A apărut capitolul 4 din Si, Amo!

Madălina are şi ea un fic


Se numeşte „Nu te îndrăgostii de mine”, are până în prezent 5 capitole şi  rezumatul: „În această poveste este vorba despre Edward şi Bella. El este tipul popular care nu ţine cont de reguli, iar ea este fata liniştită care ia note mari. Însă ce s-ar întâmpla dacă ea ar avea un secret de care nu ştie nimeni în afară de ea şi tatăl ei. Oare va afla Edward care este acest secret şi va fi alături de ea, sau o va respinge...Totul începe cu un cuvânt...” Îl găsiţi aici.

marți, 27 iulie 2010

Continuări

A apărut capitolul 8 din CRAZY TEENAGE.
A apărut capitolul 4 din În inima munţilor.
A apărut partea a doua a capitolului 3 din Înfruntarea Destinului.
A apărut capitolul 2 din O nouă iubire.
A apărut capitolul 4 din Lost in time.
A apărut capitolul 5 din Atingerea unui înger.
A apărut capitolul 6 şi capitolul 7 din A Fight,A Live,And A Love.
A apărut capitolul 21 din Solo una mascara.

Irina are un nou fic


Se numeşte „O dragoste sub acoperire”, are până în prezent 1 capitol şi  rezumatul: „În înnoratul Forks este ascunsă cea mai bună agenţie SWAT condusă de Charlie Swan, fiica lui Bella Swan era cel mai bun agent al lui. Chiar dacă la şcoală era considerată cea mai tocilară dar defapt ea era altcineva. Edward Cullen băiatul dorit de toate fetele simţea ceva mai mult pentru Bella dar nu recunoştea asta mai ales că ea nu-I prea dădea atenţie. Ce se va întâmpla atunci când Forks-ul va fi împânzit de mafioţi iar acoperirea Bellei va fi descoperită? Va putea ea să-l iubească pe Edward şi să fie pe lângă şi un agent secret?” Îl găsiţi aici.

luni, 26 iulie 2010

Continuări

A apărut capitolul 9 din Intersectia destinelor.
Au apărut capitolul 1, capitolul 2 şi prima parte a capitolului 3 din Înfruntarea destinului.
A apărut capitolul 18 din Life Will Go On.
Au apărut capitolul 3 şi capitolul 4 din Atingerea unui înger.
A apărut capitolul 14 din Forever young.
A apărut prima parte a capitolului 17 din No me dehas caer.
A apărut capitolul 4 din Trăind între adevăr şi minciună.
A apărut capitolul 2 din It`s complicated.

duminică, 25 iulie 2010

Crysuka are câteva fanficuri

Se numeşte „Înfruntarea destinului”, are până în prezent 1 capitol şi  rezumatul: „Bella este o fată care trăieşte clipa şi nu se gândeşte la consecinţe. Până într-o zi când Playboy-ul şcolii, Edward, dă o petrecere în stil bal mascat. Acesta vede o diavoliţă şi cade pradă farmecelor ei rezultând o noapte nebună în care cei doi nu se cunosc. Bella rămâne însărcinată cu copilul îngerului şi părinţii o obligă să avorteze, dar ea refuza cu desăvârşire spunând că se mută la verişorul ei Emmett.” Îl găsiţi aici.

Nik are câteva fanficuri


Primul se numeşte „Love can heal any around”, are până în prezent 10 capitole şi  rezumatul: „Bella este o fată de 17 ani din LA. Părinţii ei sunt foarte bogăţi, tatăl ei este agent FBI iar mama sa un arhitect renumit. Întrucât este mai mult singură acasă Bella este o fată rebelă şi răsfăţată care o ţine din petrecere în petrecere. Asta până când tatăl ei o găseşte la o petrecere drogată şi drept pedeapsă o trimite la mătuşa ei din Forks. Dar aici viaţa îi va rezerva o surpriză. Îl va cunoaşte pe Edward şi acesta va ajunge să topească inima «Prinţesei de gheaţă». Dar ce se va întâmpla când umbrele trecutului o urmăresc? Când secretul său nu o va lăsa să fie fericită?” Îl găsiţi aici.

Al doilea se numeşte „Vise spulberate”, are până în prezent 2 capitole şi  rezumatul: „«Atunci când te simţi singur, atunci când nu vei avea cu cine vorbi, atunci când vei simţi că lumea se va sfârşi, nu uita că aşa m-am simţit şi eu cândva. Dar dacă toate astea sunt prea puternice pentru tine, vino şi vei trece peste ele alături de mine.» Asta ţi-am spus când ai plecat, dar nu cred că ai mai şi ascultat. Ar trebui să mă prezint întâi, dar pentru mine nu contează numele. Însă mă gândesc ca pentru voi este important. Numele meu este Nadia şi am 17 ani. Însă mulţi îmi spun că sunt mult mai matură de atât. Nu ştiu dacă aşa este însă ce vă pot spune este că eu nu sunt o adolescentă normală. Nu sunt genul care înnebuneste când vede noua colecţie de la Prada şi nu salivez în faţa pozei nu ştiu cărui actor. Eram cândva aşa, eram o fată normală. O fată cu vise şi idealuri şi care ştia ce vrea de la viaţă. Dar acum sunt doar o umbră pe pământ. Ce s-a întâmplat nici eu nu ştiu, doar atât ştiu lumea mea s-a destrămat odată cu plecarea lui. Tot ce este în jurul meu este negru, toată culoarea s-a dizolvat, spălată de miile de lacrimi vărsate de mine. Cum spune şi Caragiale în «O noapte furtunoasa»: «De ce mai dă Dumnezeu omului fericire, dacă e să i-o ia înapoi? » O întrebare pe care mi-am pus-o de atâtea ori şi la care încă mai caut un răspuns. Paşii mei se îndreaptă spre acel negru univers numit viitor. Aceea dimensiune unde totul este nesigur şi unde fiecare pas greşit strică tot ce ai clădit. Dar nu vreau să merg mai departe, vreau să opresc timpul în loc şi să stau agăţată de amintirea ta. Dar timpul e hain şi îmi răpeşte claritatea parfumului tău, îmi slăbeşte intensitatea amintirilor şi mă face să mă adâncesc în prăpastia tristeţii.” Îl găsiţi aici.

Al treilea se numeşte „Love stroger than money”, are până în prezent 4capitole şi  rezumatul: „ Bella Cullen o tânără de doar 21 de ani este soţia faimosului doctor Carlisle Cullen, acesta fiind foarte bogat şi mai în vârstă decât ea. Pentru Bella tot ce contează în acea căsătorie sunt banii lui Carlisle, asta până când fiul acestuia din prima căsătorie, Edward se întoarce acasă de la studii. Şi Bella descoperă că trecutul încă o urmăreşte. Îşi  aduce aminte de clipele petrecute alături Edward? Sau le va da uitării? Şi ce se întâmplă când Carlisle află totul? Va fi iubirea pentru Edward mai puternică decât iubirea pentru bani?” Îl găsiţi aici.

Anna are câteva fanficuri

Primul se numeşte „Poor rich kids”, are până în prezent 8 capitole şi  rezumatul: „Bani, băutură, distracţie şi droguri. Cam la asta se rezumă viaţa unor adolescenţi ai căror părinţi sunt foarte influenţabili în marele oraş New York. Rosalie Hale, răsafăţa fiică a marelui senator George Hale, e cea sexy şi cunoscută persoană din liceul John F. Kennedy High School. Aceasta are totul la picioare, dar îi lipseşte cel mai important lucru, iubirea. Dar totul se va schimba în momentul în care doi elevi noi vor învăţa la liceul ei. Jasper şi Isabella Swan. Va putea Rosalie să se facă în continuare respectată sau Bella, fata cea nouă, îi va fura tot respectul? Oare Jasper va avea curaj vreodată să-i spună acesteia ce simte pentru ea? Cine va ieşi învingătoare în acest joc al sentimentelor: ura sau iubirea?” Îl găsiţi aici.

Al doilea se numeşte „Dragoste şi pasiune”, are până în prezent 3 capitole şi  rezumatul: „Isabella Swan trăieşte cea mai frumoasă poveste de iubire alături de Jasper Hale, dar totul se va schimba din momentul în care vor ajunge în Forks şi Bella îl va cunoaşte pe Edward. Între Bella şi acesta se vor crea multe legături, mai ales pasionale. Se vor dori clipă de clipă ,iar un singur pas greşit le va schimba radical vieţile.” Îl găsiţi aici.

Al treilea se numeşte „I am far but still close to you”, are până în prezent 10 capitole şi  rezumatul: „Într-un orăşel în care banii şi puterea conduc, iubirea adevărată nu are nici o şansă, sau dacă are, întâmpină multe obstacole. Aşa se întâmplă şi cu Isabella Marie Swan, fiica primarului oraşului Forks, Charlie. Aceasta a făcut teribila greşeală, cum spune tatăl său, de a se îndrăgosti de un băiat sarac. Sătul de modul în care îl tratează Charlie, iubitul Bellei, Edward Cullen va pleca cu bursă la o facultate din Berlin.” Îl găsiţi aici.

Al patrulea se numeşte „ Eternal love”, are până în prezent 9 capitole şi  rezumatul: „Isabella Swan, o adolescentă cu chef de viaţă cât 50 de persoane, locuieşte în Phoenix cu mama ei, proaspăt căsătorită. Deoarece crede că îi încurcă pe cei doi porumbei, Bella decide că e timpul să se mute în Forks, cu tatăl ei. Aici îl va cunoaşte pe Edward Cullen (pe care îl va urâ la început), şi după o serie de întâmplări bizare îşi dă seama că acesta ascunde un secret teribil. Şi aşa şi este, Edward este vampir şi este îndrăgostit la nebunie de Bella, dar nu vrea să recunoască, cât şi de sângele ei. Dar dintr-o glumă, cei doi vor ajunge să fie împreună. Crezând că Bella îi pune în pericol familia şi secretul, Rosalie, cumnata lui Edward va interveni între ei şi îi va despărţi.Oare cei doi vor mai reuşi să fie împreună? Distanţa şi timpul vor reuşi să rupă conexiunea dintre ei?” Îl găsiţi aici.

Continuari


Hey,ce faceti?sper sa nu omit pe nimeni,daca vreti sa-mi mai dati dati add la adresa:yo_bebelusha2002@yahoo.com
A aparut cap 12(partea 1) din Make the step.
A aparut cap 21 din Căderea îngerilor.
A aparut cap 6 din Dance with me.
A aparut introducerea din Dancing with the gost.
A aparut cap 2 din Atingerea unui Înger.
A aparut cap 4(partea a doua) din Every day is a little mistake.
A aparut cap 4 din Destinul gardianului.
A aparut cap 3 din Amintiri dintr-o altă viaţă.
A aparut cap 12 din Kidnapped.
A aparut cap 1(partea a 2) din A doua viaţă.
A aparut cap 1 din Diferiţi dar la fel.

Hey


Hey,eu sunt Dy@nn@ si o ajut pe Angel of hope cu blogul.Probabil ca ati auzit de mine si pe bloguri cu stiri........dar si cu ficuri.
Bagati in lista id: yo_bebelusha2002

sâmbătă, 24 iulie 2010

Continuări

A apărut capitolul 11 din Noi începuturi.
A apărut capitolul 3 din Trăind între adevăr şi minciună.
A apărut capitolul 8 din CRAZY TEENAGE.
A apărut capitolul 11 din Kidnapped.
A apărut capitolul 2 din Battelfield.
A apărut capitolul 3 din History of a generation.
A apărut capitolul 8 din Deşertul singurătăţii.
A apărut capitolul 26 din A new love.
A apărut capitolul 4 din Kiss me.

Zizucu are un fanfic

Se numeşte „My Love, My Friends and My Pain”, are până în prezent 1 capitol şi  rezumatul: „ Aicha este fiica marelui avocat Michael Brandon şi a soţie acestuia, faimosul fotomodel Kate Brandon. Aicha locuieşte împreună cu fratele ei, Chris Brandon, şi cea mai bună prietenă a ei, Elizabeth Darmon, dar şi logodnica lui Chris, în L.A. Viaţa Aichaei este plină de durere, aceasta fiind abuzată de către Bill, un copil răsfăţat şi care crede că totul ii se cuvine. Aicha este genul de om care nu îi place să îi vadă pe alţi suferind şi se sacrifică pentru ei. Însa într-o zi cea mai bună prietenă a ei, Elizabeth Darmon, se întoarce acasă după o călătorie cu un cadou surpriză. Elizabeth, face cunoştinţă-la o prezentare de modă- cu faimoasa Ashley Green şi devin bune prietene. Ce se întâmplă când Aicha îl cunoaşte pe marele actor, Taylor Lautner?” Îl găsiţi aici.

Dyana are încă un fic


Se numeşte „Atingerea unui înger”, are până în prezent 1 capitol şi  rezumatul: „Bella este fata marei savante, Renee Swan. Dar totul se schimbă când primeşte o ofertă de a călători cu Cameron Diaz. Ce se întâmplă cu semul de pe mâna ei?” Îl găsiţi aici.

Bia are încă un fic


Se numeşte „Dancing With The Ghosts”, are până în prezent 1 capitol şi  rezumatul: „Katherine e fata de 18 ani, înaltă, blondă, ochii albaştri, un albatru de la care nu-ţi poţi lua privirea, un albastru foarte ciudat, suplă află de curând câ are două puteri speciale. Prima: Putea vorbi cu fantomele neliniştite. A doua: Dacă sărută vreo fantomă, aceasta devenea om, căpăta viaţă. Dar ce va face Katherine când îl va întâlni pe Calleb, un băiat înalt, bine făcut, păr castaniu şi ochi căprui. Fantoma se va îndrăgosti de Katherine, dar despre sentimentele ei nu pot spune nimic, pentru că erau bine păstrare în cutiuţa de aur care se afla în inima ei.” Îl găsiţi aici.

Belly-Welly are un nou fic


Se numeşte „It's complicated”, are până în prezent 1 capitol şi  rezumatul: „Edward are un băiat sub creştere, în urma unei mici greşeli. Nu a fost căsătorit dar, asta a ieşit dintr-o relaţie. Fiul său e un fel de mic playboy, genul de băiat care trage de fustele la toate fetele. Avea o manie să ia fetiţele de pe stradă şi să le prezinte tatălui său drept soţiile lui. Într-o zii, a adus-o pe Rensemee, fata Bellei. Bella o caută pe Nessie peste tot, până a observat unde era. Când s-au întâlnit prima dată (Ed şi Bells) au descoperit că încep să se îndrăgostească unul de altul. Momentul faptului face ca, cei doi se căsătorească. Când creşte mai mare, fiul lui Edward spune că îl reneagă. Fata Bellei? A devenit un fel de bad girl la maximum, şi a plecat de acasă spunând ca nu are nevoie de părinţi. Ochii ei se vor deschide când va afla că este însărcinată. Atunci se va duce la Edward şi îi va cere să stea cu el. Aşa s-a întâmplat şi cei copii au rămas în companii diferite…Relatarea sfârşitului poveştii….altă dată.” Îl găsiţi aici.

vineri, 23 iulie 2010

Continuări

A apărut capitolul 13 din Două iubiri.
A apărut capitolul 3 din Lost in time.
A apărut capitolul 17 din Lumi ascunse.
A apărut capitolul 16 din Lost.
A apărut capitolul 4 din Silent Tears.
Au apărut capitolul 15 şi capitolul 16 din Hoaţa.
A apărut capitolul 6 din A Fight,A Live,And A Love.
Au apărut capitolul 50 şi capitolul 51 din El Sueno De Crepusculo.
A apărut capitolul 3 din Si,amo!
A apărut capitolul 3 din Iubindu-ne in eternitate.
A apărut capitolul 11 din Dezamăgirea Revenirii.
A apărut capitolul 20 din Solo una mascara.
A apărut capitolul 4 din În inima munţilor.
A apărut capitolul 10 din Învata-ma sa iubesc…

miercuri, 21 iulie 2010

Continuări

A apărut capitolul 16 din Lumi ascunse.
A apărut capitolul 3 din Not over yet.
A apărut capitolul 6 din Visul.
A apărut capitolul 19 din Solo Una Mascara.
Au apărut capitolul 5, capitolul 6 şi capitolul 7 din Life As Renesmee Cullen's twin Sister.
A apărut capitolul 8 din Intersecţia destinelor.
A apărut capitolul 7 din Summer Love.
A apărut capitolul 17 din Ceea ce nu poţi ignora.

Belly-Welly şi Zipy au un nou fic


Se numeşte „Was a dream, now is love”, are până în prezent 1 capitol şi  rezumatul: „Nadya un fotomodel foarte cunoscut, intră în comă în urma unui accident de maşină, în timp ce venea de la o petrecere. În timpul cât a stat în comă, ea are “un vis” în care ea îl cunoaşte pe faimosul Robert Pattinson. Ea va lupta cot la cot cu Kristen pentru Robert dar se pare că Robert decide singur: el o vrea pe Nadya. Dar când se trezeşte din comă, realizează că tot ce a fost…era doar o iluzie. După ce îşi revine, Nadya are o şedinţă foto cu Robert Pattinson. Ea are un mic şoc, dar încearcă să treacă peste asta. În urma şedinţei foto, Robert începe să se îndrăgostească uşurel de Nadya. După ceva timp, cei doi încep din nou o colaborare, de data aceasta fiind într-un film. Păcatul a dat însă ca şi Ashley Greene şi Kristen Stewart vor juca în acel film. Kristen va lupta până în pânzele albe, dar Robert nu o mai vrea. Ce se va întâmpla mai departe?” Îl găsiţi aici

marți, 20 iulie 2010

Un nou one-shoot tradus de mine


Am tradus un nou one shoot se numeşte The Royal Commandments, îl găsiţi aici.

luni, 19 iulie 2010

Continuări

A apărut capitolul 15 din WHEN I LOVE YOU MORE THAN ANYTHING...
A apărut partea a doua a capitolului 4 din I am Isabella Swan!
A apărut Epilogul din Ultimele pagini.
A apărut capitolul 31 din Un suflet chinuit.
A apărut capitolul 13 din Triunghiul dragostei.
A apărut capitolul 24 din Sunshine.
A apărut capitolul 30 din Alchimia Seducţiei.
A apărut capitolul 10 din Kidnapped.
A apărut capitolul 25 din O altă viaţă.
A apărut capitolul 14 şi capitolul 15 din Lost.
A apărut capitolul 16 din Lumi ascunse.

duminică, 18 iulie 2010

Continuări

A apărut capitolul 7 din Intersecţia destinelor.
A apărut capitolul 2 din New leaf.
A apărut capitolul 18 din Solo Una Mascara.
A apărut capitolul 12 din Două iubiri.
A apărut capitolul 5 şi capitolul 6 din You are my destiny.
A apărut capitolul 5 din A Fight,A Live,And A Love.
A apărut partea a doua a capitolului 16 din Another Twilight Story.
A apărut capitolul 9 din Învaţă-mă să iubesc…
A apărut capitolul 23 din O viaţă în doi.

vineri, 16 iulie 2010

Continuări

A apărut capitolul 6 din Intersecţia destinelor.
A apărut capitolul 13 din Lost.
A apărut capitolul 3 din Kiss me.
A apărut capitolul 8 din CRAZY TEENAGE.
A apărut capitolul 19 din Reassigned Identity.
A apărut capitolul 9 din Memories of a true love.
A apărut capitolul 36 din Linie Roşie.
A apărut capitolul 24 din Ultimele pagini.

Mădă are un nou fic

Se numeşte „Când plouă”, are până în prezent 2 capitole şi  rezumatul: „Ce poţi să faci atunci când sora ta, cea mai perfectă din familie, nu mai este sănătoasă? Eu sunt grasă, mereu am fost aşa. Când eram mici, mama ne ascundea toată mâncarea ce avea calorii multe, nu ne dădea să mâncăm puiul tot. De cele mai multe ori ne bătea, mai ales pe mine. Când am început să cresc, eu şi mama nu ne-am mai înţeles ca înainte, am început să văd cu alţi ochi lumea şi înţelegeam ce se întâmplă…Dar tot răţusca cea urâtă am rămas în familie. Mama a preferat-o pe sora mea, ea era cuminte, intelegentă şi, cel mai important, slabă…Eu nu am fost preferata mamei, nici nu voi fi vreodată. Dar ce pot să fac? Nu am nici măcar un job, părinţii mei s-au despărţit iar eu stau cu tatăl meu, cea mai penibilă situaţie…Acum îmi este frică să mai vorbesc cu cineva…am conştiinţa încărcată….Dar dacă încerc şi eu aceiaşi metoda? Voi păţi la fel ca ea? O voi vedea curând?” Îl găsiţi aici

joi, 15 iulie 2010

Un ultim omagiu adus marii cantarete Madalina Manole

Continuări

Au apărut capitolul 12, capitolul 13 şi capitolul 14 din Hoaţa.
Au apărut capitolul 16 şi capitolul 17 din Copacii mor în picioare.
A apărut capitolul 8 din Învaţă-mă să iubesc…
A apărut capitolul 16 din Life Will Go On.
A apărut capitolul 2 din Lost in time.
A apărut capitolul 12 din Maybe you have a chance.
A apărut capitolul 12 din Triunghiul dragostei.
A apărut capitolul 16 din No me dahas caer.
A apărut capitolul 13 din My angel.
A apărut capitolul 8 din O iubire trădătoare.
A apărut capitolul 9 din Aproape de neatins.
A apărut capitolul 5 din Nightfall.
A apărut capitolul 15 din Lumi Ascunse.
A apărut capitolul 30 din Un suflet chinuit.

Iulia are şi ea un fan fic


Se numeşte „Their stroy”, are până în prezent 16 capitole şi  rezumatul: „Edward Cullen este cel mai popular băiat al liceului- îşi trăieşte viaţa la maxim(petreceri, fete, prieteni etc.). Isabella Swan o fată retrasă. Ambii se urăsc până la moarte. Din cauza unei tragedii în familia Bellei şi a fratelui său Emmet, ei sunt adoptaţi de către familia Cullen. Aflandu-se sub un acoperiş încep al treilea război mondial. După mult timp de certe şi ură ambii îşi dau seama că sunt îndrăgostiţi unul de altul. Dar nici unul nu face primul pas. Şi apoi mai este o problemă….SUNT FRAŢI!!! desigur fraţi vitregi(asta-i partea bună).Vor avea ei o sanşă? Oare? Poate….” Îl găsiţi aici

RaMonix traduce Silent Tears

Are până acum 3 capitole. Îl găsiţi aici.

marți, 13 iulie 2010

Continuări

A apărut capitolul 5 din Intersecţia destinelor.
A apărut capitolul 14 din When I love you more than anything!
A apărut prima parte a capitolului 26 din Miracle of love.
A apărut capitolul 15 din We fight for love.
A apărut capitolul 4 din You are my destiny.
A apărut capitolul 5 din În fiecare zi alături.
A apărut capitolul 19 din Cădererea îngerilor.

luni, 12 iulie 2010

Continuări

A apărut capitolul 2 din This parody will be just fine.
A apărut capitolul 25 din Viaţa în internat.
A apărut capitolul 3 din Jurnalul răzbunării.
A apărut capitolul 11 din Triunghiul dragostei.
A apărut capitolul 4 din Bella's Diary.
A apărut capitolul 8 din Aproape de neatins.
A apărut capitolul 24 din Capcana dragostei.
A apărut capitolul 7 din CRAZY TEENAGE.
A apărut capitolul 5 din Prezenţa Singurătăţii.

duminică, 11 iulie 2010

Continuări

A apărut capitolul 12 din Lost.
A apărut capitolul 16 din Când viaţa te ia prin surprindere.
A apărut capitolul 3 din You are my destiny.
A apărut capitolul 8 din Drumul iubirii.
A apărut capitolul 12 din Hoaţa.
A apărut capitolul 18 din °°ღ Our ﻉ√٥ﺎ is impossible °°ღ
A apărut capitolul 29 din Alchimia Seducţiei.
A apărut capitolul 3 din Life As Renesmee Cullen's twin Sister.

Luyzutza are şi ea câteva ficuri

Primul se numeşte „The dream who's coming to reality and more”, este terminat şi  rezumatul: „Este vorba despre două fete: Luiza şi Alexandra, care printr-o surpriză oferită de părinţii lor vor ajunge în Canada, Vancounver unde printr-o coincidenţă ciudată întâlnesc 2 dintre actorii din Twilight, prin aceşti actori vor ajunge să-i cunoască şi pe ceilalţi, de aici se va înfăţişa o iubire sinceră, dar ce se va întâmpla până la urmă? Vor rămâne împreună?” Îl găsiţi aici.

Al doilea se numeşte „Find the true love”, are până în prezent 5 capitole şi  rezumatul: „El îi salvează viaţa, ea îi va rămâne foarte recunoscătoare dar din cauza că stau destul de mult împreună dragostea îşi pune amprenta pe cei doi. Dar ce se întâmplă când un secret îşi face iveala, ce se întâmplă când nici măcar ea nu ştia despre el. Vor mai putea ei să fie împreună şi să treacă peste toate obstacolele oferite de secret?? În acest fanfic este vorba despre celebra dragoste dintre Edward şi Bella, care sunt personajele principale. Este un fanfic în care toti sunt oameni, dar va avea şi o parte paranormală.” Îl găsiţi aici.

Al treilea se numeşte „The love is not imposible”, are până în prezent 16 capitole şi  rezumatul: „ Bella este stewardesă, iar Edward un vampir care se va afla în acelaşi avion cu ea, fiind atras de sângele ei mai mult ca oricând. Ce se va întâmpla? Va reuşi să fugă din acel loc? Va reuşi să nu se mai întâlnească şi dacă o vor face cum va reacţiona Bella când va face legătura între toate secretele lui şi ale ei?” Îl găsiţi aici.

A tradus şi one-shoturile: Sex education with Emmett îl găsiţi aici.
                         Edward's Lullaby îl găsiţi aici.
                          Fantasy or reality  îl găsiţi aici.
  O mică provocare scrisă de ea, care se numeşte O lume ciudată şi o găsiţi aici.

sâmbătă, 10 iulie 2010

Continuări

A apărut capitolul 2 din Jurnalul răzbunării.
A apărut capitolul 2 din You are my destiny.
A apărut capitolul 2 din Stropi de fericire intre rauri de lacrimi...
A apărut capitolul 4 din Intersecţia destinelor.
A apărut capitolul 7 din Aproape de neatins.
A apărut capitolul 7 din Învaţă-mă să iubesc…
A apărut capitolul 11 din Maybe you have a chance.
A apărut partea a doua a capitolului 12 din My angel.
A apărut capitolul 17 din Căderea Îngerilor.
A apărut capitolul 20 şi capitolul 21 din Strigăt rebel.
A apărut capitolul 23 din Sunshine.
A apărut capitolul 23 din Ultimele pagini.
A apărut capitolul 30 din Un suflet chinuit.
A apărut capitolul 3 din Every Day is A Little Mistake.
A apărut capitolul 17 din Solo Una Mascara.

Belly-Welly şi Madelynne au un nou fan fic

Se numeşte „History of a generation”, are până în prezent 1 capitol şi  rezumatul: „Ficul «The history of a generation» este un fic despre o trupă formată din 3 băieţi şi 2 fete, respectiv Bella, Emily, Seth, Jake şi Embry. Mai mult voi povestii debutul pe care îl au în lumea muzicii şi chiar picanteriile care le-au făcut viaţa mai frumoasă. Ce se întâmplă când această trupă începe să aibă succes şi devin din ce în ce mai cunoscuţi? Dar mai ales ce se întâmplă când Jake află că este vârcolac şi îşi găseşte sufletul pereche în Bella? Vor reuşii să fie împreună, sau Edward-tipul nou, hot şi super tare din oraş - le va stirca toată armonia. Plus de asta Edward vine împreună cu Emmett, Jazz, Rose, Alice, care erau o trupă aproape la fel de cunoscută ca şi trupa celorlalţi. Va exista o rivalitate între ei în continuare?” Îl găsiţi aici

Andreea are un fan fic

Se numeşte „Unknow96”, are până în prezent 1 capitol şi  rezumatul: „Italia anului 1754. Războiul a fost declarat de către englezi cu două luni în urmă şi mulţi morţi se găsesc acum pe drumurile Volterrei. Bărbaţii au fost ucişi fără tragere de inimă, copii şi femeile luate sclave şi trimise în Anglia pentru a servi drept cameriste, bucătărese, servitoare ş.a.m.d. familiilor suverane ale timpurilor trecute. Isabella Maria Swan a fost una dintre nefericitele victime. A ajuns în casa uneia dintre cele mai puternice femei ale statului, Tanya Denali şi a ajuns camerista acesteia. Tanya, o blondă naturală, o persoană importantă este asaltată la tot pasul de pretendenţii ei. Până şi atractivul şi bogatul american Edward Cullen a căzut la picioarelor frumuseţii ei. Dar ea nu pare să prezinte niciun interes, însă el o vrea mai mult decât aerul aşa că pregăteşte o răpire şi ordonă câtorva dintre servitorii lui să o răpească şi să o aducă în America cât mai repede cu putinţă. Dar lucrurile nu merg chiar atât de bine, iar Edward se trezeşte căsătorit cu o altă femeie, necunoscută, frumoasă şi al naibii de încăpăţânată.Însă atracţia e prea mare şi acum pare să o vrea mai mult pe Isabella decât pe Tanya. Însă adevărata soţie îşi face apariţia. Ce se va întâmpla când Edward se va trezi căsătorit cu două femei, una mai frumoasă ca cealaltă?Pe care o va alege?” Îl găsiţi aici

vineri, 9 iulie 2010

BBi şi Belly Welly traduc un fic


Se numeşte „Life As Renesmee Cullen's twin Sister”, are până în prezent 1 capitol şi  rezumatul: „Este vorba despre viaţa surorii gemene a lui Renesmee pe nume Rosabelle…” Îl găsiţi aici

Continuări

A apărut capitolul 2 din Kiss me.
A apărut capitolul 10 din Noi începuturi.
A apărut capitolul 6 din CRAZY TEENAGE.
A apărut parte a doua a capitolului 4 din The steps of our relationship.
A apărut capitolul 16 din Căderea Îngerilor.
A apărut capitolul 35 din Linie Roşie.
A apărut capitolul 15 din Copacii mor în picioare.

joi, 8 iulie 2010

Mia cea care scrie şi ficul “NOI ÎNCEPUTURI” mai are un fic

Se numeşte „Trăind între adevăr şi minciună”, are până în prezent 2 capitole şi  rezumatul: „Bella este vampir, ea are doi copii Carlie şi Nessie care sunt ai lui Edward, dar de care acesta nu ştia în urmă cu 50 de ani când a părăsit-o pe Bella în pădure în Forks. Acum Bella locuieşte cu copii ei în Londra, dar de unde se vor muta în Alaska. Acolo îi reîntâlneşte pe Culleni aceştia locuind cu clanul Denali. Edward este cu Tanya, Bella văzând asta îi ascunde lui Edward adevărul despre Carlie şi Renesmee, dar nici nu-i iartă pe Culleni din cauză că au părăsit-o deşi începe să se simtă bine în prezenţa lor.” Îl găsiţi aici.

Nikannie şi Dyana au un fic

Se numeşte „În fiecare zi alături”, are până în prezent 3 capitole şi  rezumatul: „Alice e o fată normală , melancolică şi cu mareţe idealuri din Forks . Jasper , un ofiţer tânăr este concediat şi îşi îneacă amarul retrăgându-se în uitatul oraşel unde o întâlneste pe încântătoarea Alice . Însă apar obstacole şi cei doi răzbesc cu toate puterile să îşi menţină vie dragostea .” Îl găsiţi aici.

miercuri, 7 iulie 2010

Continuări

A apărut capitolul 3 din Intersecţia destinelor.
A apărut capitolul 22 din O viaţă în doi.
A apărut capitolul 7 din O iubire trădătoare.
A apărut capitolul 16 din Solo Una Mascara.
A apărut capitolul 4 din A Fight,A Live,And A Love.
A apărut capitolul 22 din Ultimele pagini.
A apărut capitolul 18 din Reassigned Identity.
A apărut capitolul 14 din Căderea Îngerilor.
A apărut prima parte a capitolului 4 din The steps of our relationship.
A apărut capitolul 6 din Aproape de neatins.
A apărut capitolul 14 din Lumi ascunse.

Continuări

A apărut capitolul 17 din °°ღ Our ﻉ√٥ﺎ is impossible °°ღ.
A apărut capitolul 2 din Every Day is A Little Mistake.
A apărut capitolul 3 din Miami Twilight.
A apărut capitolul 3 din A Fight,A Live,And A Love.
A apărut capitolul 9 din We are…
A apărut capitolul 6 din Deşertul singurătăţii.
A apărut capitolul 5 din CRAZY TEENAGE.
A apărut capitolul 7 din Summer Love.
A apărut capitolul 6 din Visul.

marți, 6 iulie 2010

Continuări

A apărut capitolul 19 din Strigăt rebel.
A apărut capitolul 5 din Dance with me.
A apărut capitolul 12 din Căderea Îngerilor.
A apărut capitolul 19 din Twilight Rebels.
A apărut capitolul 5 din Aproape de neatins.
A apărut capitolul 3 din Bella's Diary.

luni, 5 iulie 2010

Continuări

A apărut capitolul 2 din Intersecţia destinelor.
A apărut capitolul 14 din Lumi Ascunse.
A apărut capitolul 13 din La răscruce de sentimente.
A apărut capitolul 17 din Reassigned Identity.
A apărut capitolul 22 din Sunshine.
A apărut capitolul 2 din Secrete Ascunse.
A apărut capitolul 2 din A Fight,A Live,And A Love.
A apărut capitolul 21 din Ultimele pagini.
A apărut capitolul 10 din Maybe you have a chance.

duminică, 4 iulie 2010

Diana traduce un fan fic

Se numeşte New leaf, are până acum 1 capitol. Îl găsiţi aici.

Continuări

A apărut capitolul 11 din Două iubiri.
A apărut capitolul 11 din Căderea Îngerilor.
A apărut partea a doua a capitolului 1 din A Fight,A Live,And A Love.
A apărut capitolul 15 din Life Will Go On.
A apărut capitolul 2 din Destine Furate.
A apărut capitolul 28 din Alchimia Seducţiei.
A apărut partea a doua a capitolului 16 din Another Twilight Story.

sâmbătă, 3 iulie 2010

Eu împreună cu Antho am decis să traducem un fic

Se numeşte „Intersecţia destinelor”, are până în prezent 1 capitol şi  rezumatul: „Isabella Swan vine în Forks cu o misiune, dar nu credea că o să dea peste Edward Cullen în drum. Isabella ascunde multe secrete, dar toate gravitează în jurul celui mai mare dintre ele. Cullenii doresc să se împrietenească cu fata, dar este ceva ciudat la ea.” Îl găsiţi aici

Continuări

A apărut capitolul 22 din My Happy Life With You.
A apărut capitolul 6 din Învaţă-mă să iubesc…
A apărut capitolul 2 din Destine Furate.
A apărut capitolul 11 din Hoaţa.
A apărut capitolul 34 din Linie roşie.
A apărut capitolul 15 din Solo Una Mascara.

vineri, 2 iulie 2010

Maria are şi ea un fan fic

Se numeşte „Summer Love”, are până în prezent 1 capitol şi  rezumatul: „Eliza, prietena cea mai bună a Sarei acceptă propunerea de a-şi petrece vacanţa de vară aşături de familia sa la mare. Acolo îşi trăieşte vacanţa din plin, deoarece, spune ea« este ultima vacanţă ca adolescentăa» ” Îl găsiţi aici

Twilight princes are un nou fan fic

Se numeşte „A Fight,A Live,And A Love”, are până în prezent 1 capitol şi  rezumatul: „Bella este un agent Voltori, care are puterea de a se transforma din om în vampir, şi invers, dar şi de scut. Ea este trimisă de Voltori pentru a descoperi identitatea vârcolacilor, indienii fiind ultimii vârcolaci de pe pământ. Bella a trebuit să se prefacă o fată simplă, pentru a-i îndepărta pe Culleni din Forks, pentru a-i da cale liberă lui Aro şi celorlalţi pentru a-i distruge pe vârcolaci. În realitate, Bella este cu Alec, şi este o divă totală, având atenţia tuturor bărbaţilor din palat, şi este obişnuita cu luxul. Iluzia cu familia Swan, a fost creată de Andreea, care are puterea de a crea iluzii. Sasha, are puterea de a modela vampiri sau oameni după bunul ei plac, şi astfel l-a modelat pe Aro în forma lui Charlie. După 30 de ani, Bella, Alec, Jane, Felix şi Dimitrie se întorc în Forks să vadă dacă totul este în ordine, dar Cullenii s-au întors şi ei în acelaşi timp în Forks. Tanya, la braţ cu Ed. Ce se v-a întâmpla? Bella va rămâne cu Ed? Cine ştie? Nici eu nu ştiu.” Îl găsiţi aici

Continuări

A apărut capitolul 4 din Aproape de neatins.
A apărut capitolul 10 din Triunghiul dragostei.
A apărut partea a doua a capitolului 12 din La răscruce de sentiment.
A apărut capitolul 10 din În dragoste şi în război totul este permis.
A apărut capitolul 4 din CRAZY TEENAGE.


joi, 1 iulie 2010

Lost

A apărut capitolul 11 din Lost.

Bianka are şi ea un fan fic

Se numeşte „No me dejes caer”, are până în prezent 15 capitole şi  rezumatul: „O viaţă luxoasă e viaţa perfectă? Pentru Bella nu e, ea doreşte un singur lucru: să uite de problemele care o afectează foarte mult. Pentru ce să traieşti dacă nu ai un motiv? Doi ochi verzi, pot fi un motiv pentru care să mergi mai departe? (Toţi sunt umani).” Îl găsiţi aici
 
 
Blogger Templates