Social Icons

joi, 18 august 2011

Sânge albastru


Toţi cei caâărora le plac cărţile cu vampiri se vor îndrăgosti de Sânge Albastru. Melissa de la Cruz creează o lume perfect credibilă şi fascinantă. Romanul este un captivant mister supranatural, ce se derulează într-un ritm alert." - Lynne Ewing, autoarea seriei Daughters of the Moon. În mijlocul familiilor din elită newyorkeza se ascunde o societate secretă de americani celebri ai căror strămoşi au ajuns în Lumea Nouă călătorind pe corabia Mayflower. Membrii acesteia sunt puternici şi bogaţi - şi, în realitate, nu sunt fiinţe umane. Sunt cei cu Sânge Albastru, un străvechi grup de vampiri. Schuyler Van Alen nu s-a integrat niciodată la Duchesne, o şcoală particulară de prestigiu din New York. Preferă să poarte haine lălăi şi vintage în locul toaletelor de la Prada şi perlelor afişate de colegele ei; în plus, locuieşte împreună cu bunica sa, o persoană retrasă, într-o vilă în care mai răzbate încă fastul vremurilor de odinioară. Schuyler este o singuratică... şi este fericită aşa. Dar când împlineşte cincisprezece ani, viaţa i se schimbă dramatic. Îşi descoperă un întreg mozaic de vene albastre pe braţe şi începe să aibă pofte nebănuite...de a devora carne crudă. Pe de altă parte, moartea misterioasă a unei colege de la Duchesne îi bântuie gândurile. Şi ce este şi mai ciudat, Jack Force, cel mai popular băiat din şcoală, dintr-odată pare a fi interesat de ea. Schuyler vrea să afle ce secrete ascund cei cu Sânge Albastru. Dar nu cumva pericolul o pândeşte şi pe ea?

2 comentarii:

Stephany spunea...

Pare foarte interesanta cartea . O voi cumpara cand voi dispune de mai multi bani , sau cand va fi o reducere mai mare :))

Antonia spunea...

da...si mie imi place.
apropo fetelor, a citit cineva vreun volum din seria "Casa noptii"? ma interesa cum se termina vol 7...are cineva idee sa imi faca si mie un mic rezumat...? va rogggg

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates