Social Icons

sâmbătă, 17 august 2013

Paparazzi şi vedete (42)


Porţia ta săptămânală de noutăţi din Showbiz.

Sandra Oh, interpreta Christinei Yang în "Anatomia lui Grey", părăseşte serialul după 8 ani 
Actriţa Sandra Oh, interpreta personajului Cristina Yang din serialul "Anatomia lui Grey/ Grey's Anatomy", a anunţat că va părăsi seria TV la sfârşitul celui de-al 10-lea sezon. Al 10-lea sezon al serialului "Anatomia lui Grey" va debuta pe micile ecrane din Statele Unite pe 26 septembrie, iar ultimul episod al acestui sezon va fi difuzat în primăvara anului viitor. Sandra Oh a interpretat rolul medicului Cristina Yang încă din primul sezon al show-ului, difuzat în 2005. "A fost un mare privilegiu să interpretez personajul Cristina Yang. Sunt în acelaşi timp tristă şi încântată să văd unde o va duce acest ultim sezon al ei", a declarat actriţa americană de origine asiatică. Totodată, Sandra Oh a spus că nu regretă decizia de a renunţa la acest rol întrucât simte că a "explorat şi crescut" personajul Cristina Yang "total" şi "complet". În ciuda anunţului făcut de Sandra Oh, care interpretează unul dintre personajele principale din serial, alături de Dr. Grey (Ellen Pompeo), Dr. Bailey (Chandra Wilson) şi Dr. Karev (Justin Chambers), producătorii serialului au spus că "Anatomia lui Grey" nu se va încheia după cel de-al 10-lea sezon. Serialul "Anatomia lui Grey", produs de studiourile ABC, este câştigătorul a 37 de premii internaţionale, dintre care două Globuri de Aur: în 2006, acordat Sandrei Oh (interpreta Cristinei Yang) - cea mai bună actriţă în rol secundar într-un serial TV, iar în 2007 - pentru cel mai bun serial de televiziune. Actorii din rolurile principale, dar şi serialul în sine au mai obţinut alte 95 de nominalizări (Emmy, Globul de Aur) de la debutul producţiei pe micile ecrane, în 2005. Doctorii de la Spitalul Seattle Grace au de-a face cu viaţa şi moartea în fiecare zi, motiv pentru care îşi găsesc sprijinul în prietenia care îi leagă, iar uneori merg cu poveştile chiar mai departe decât ceea ce înseamnă doar prietenia. Împreună, ei descoperă că nici medicina, nici relaţiile care îi leagă nu pot fi tranşate în alb şi negru. Viaţa reală se vede, se trăieşte doar în nuanţe de gri.
Jennifer Aniston, actriţa neagă zvonurile despre o posibilă sarcina.
Aflată în turneul de promovare al celui mai nou film al său, We're the Millers, Jennifer Aniston a răspuns speculaţiilor potrivit cărora ar fi însărcinată. Posibila sarcină a actriţei a fost alimentată de burtica destul de evidentă cu care s-a afişat la majoritatea evenimentelor din oraşele în care a lansat filmul, însă misterul a fost dezlegat chiar de către ea. "Doar m-am îngraşat puţin", a răspuns Jennifer Aniston la întrebările insistente ale jurnaliştilor, mărturisind că toată nebunia creată în jurul acestui subiect ar putea să-i afecteze viaţa personală, viitoarea nuntă şi chiar viitoarea posibila şi reala sarcină. "Este destul de extenuant. De ce nu aşteptaţi până când chiar vom face acest anunţ?", a declarat actriţa care s-a amuzat şi de speculaţiile legate de petrecerea aniversară pe care a organizat-o pentru logodnicul său, Justin Theroux despre care s-a scris că ar fi fost recepţia pentru nuntă. "În mod aparent se pare că a fost o nuntă secretă săptămâna această", a spus Jennifer Aniston. Într-un interviu acordat la Good Morning America, vedeta a afirmat că a învăţat toate trucurile jurnaliştilor care încearcă să facă o legătură între filmele în care joacă şi viaţa personală. "Când încep să mă întrebe despre familie şi se străduiesc să facă analogie cu familia se ajunge la: Oh, dacă ar fi fost să ai copii, câţi ai fi vrut?", a spus aceasta. Cu toate că a recunoscut că s-a îngrăşat puţin, pentru rolul din We're the Millers, Jennifer Aniston a ţinut o dietă destul de strictă, mai ales în ziua în care a filmat secvenţele în care apare doar în lenjerie intimă. “Evident că am mâncat în acea zi. Dar am folosit dieta pe bază de verdeţuri şi legume, proteine slabe şi varza creată," a declarat actriţa. Pe durata filmărilor, actriţa a respectat cu sfinţenie regimul alimentar, iar rezultatele s-au văzut pentru că a afişat un corp perfect. Aniston a făcut furori în rândul fanilor cu o scenă de striptease lansată în trailer. Ea a spus că şi-a luat toate măsurile de precauţie astfel încât să evite un moment stânjenitor. “Nu am folosit bandă adezivă, dar într-adevăr, am purtat două sutiene. Am avut o pereche de chiloţi tanga şi pe deasupra am mai avut două perechi din dantelă. Nu voiam sa trec printr-un moment ridicol." a spus aceasta.
Adele ar putea juca alături de David Beckham şi Elton John, într-un film regizat de Matthew Vaughn
Cântăreaţa Adele a primit propunerea de a interpreta un personaj negativ în filmul de spionaj "The Secret Service", în care ar putea juca alte două vedete britanice, fotbalistul David Beckham şi cântăreţul Elton John. Artista britanică, în vârstă de 25 de ani, care a înregistrat tema muzicală de pe coloana sonoră a celui mai recent film din seria "James Bond", intitulat "007: Coordonata Skyfall", ar urma să aibă o apariţie specială în acest film de spionaj, regizat de Matthew Vaughn. O sursă a declarat pentru tabloidul The Sun: "Adele este exact ceea ce caută Matthew. El îşi doreşte ca cele mai importante nume din diverse domenii să joace în filmul său, pentru a-l promova şi să îl transforme astfel într-o franciza care generează mulţi bani". "Nu există cineva mai mare decât Adele în muzica actuală, iar acesta este motivul pentru care el a dorit-o în filmul său. Ea va fi o prezenţă valoroasă pe marele ecran", a declarat aceeaşi sursă. Purtătorul de cuvânt al cântăreţei britanice nu a dorit să comenteze aceste informaţii. Filmul "The Secret Service", inspirat din volumul de benzi desenate omonim scris de Mark Millar şi Dave Gibbons, îi are în rolurile principale pe Colin Firth şi Michael Caine, doi super-agenţi care luptă împotriva unei bande de răufăcători condusă de Samuel L. Jackson. Matthew Vaughn a regizat în trecut o altă peliculă adaptată pe baza unui volum de benzi desenate de Mark Millar, "Kick-Ass", dar şi un film din franciza "X-Men", intitulat "X-Men: Cei dintâi/ X-Men: First Class".

2 comentarii:

Miriam spunea...

Anatomia lui Grey fara Cristina so sad...

Adriana spunea...

Daca Adele va juca intr-un film cu siguranta o sa aiba vanzari

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates