Social Icons

sâmbătă, 25 decembrie 2010

Rosemary are si ea cateva fic-uri

Primul se numeşte „Iluzii” în scrie împreună cu Veny şi Papper Doll, are până în prezent 7 capitole şi  rezumatul: „ Bella şi Alice sunt prietene. Din cauza unei petreceri unde s-au consumat droguri, alcool şi tot tacâmul, ele devin dependente de droguri, încercând de fiecare dată să îşi mărească doza pentru a simţi puterea drogului. Ele ajung la dezintoxicare, unde Bella îl cunoaşte pe Edward, şi Alice pe Jasper şi Rosalie, care erau toţi aici împreuna din cauza aceleloraşi probleme: drogurile. Jasper şi Rose sunt fraţi, iar Edward este verişorul lui Alice. După ceva timp aceştia încep să se împrietenească cu doctorii spitalului, cei mai buni, Carlisle şi Esme Cullen. Aceştia vor aduce cu ei un student la medicină pe nume Emmett. Dar oare cum va reuşi Bella să scape de dependenţă? Ce secrete ascund soţii Cullen şi Emmett? Vor reuşi personajele noastre preferate să se înţeleagă? Ce se va întâmpla cu ele peste caţiva ani, când vor ieşi de la dezintoxicare? Vor cădea iar pradă tentaţiei, sau îşi vor trăi viaţa aşa cum trebuia să o facă de la început? Noi zicem că acest fic are nişte lecţii de viaţă destul de interesante… Oricine poate ajunge în situaţia asta… Chiar şi minunatul spiriduş hiperactiv numit Alice.” Îl găsiţi aici.

Al doilea se numeşte „Out of my body” îl scrie împreună cu Deea şi cu Mădălina, are până în prezent 3 capitole şi  rezumatul: „Oare ce se întâmplă când intri în pielea duşmanului tău? Oare ce se întâmplă când duşmanul e în pielea ta? Îl urăşti, îl deteşti, îl iubeşti? Edward Cullen – vedeta liceului, bogat, ispita femeilor şi toate cele…Isabella Swan (de preferat Bell) - cuminte, deşteaptă…chiar tocilară, frumoasă foc, însă nu prea are atracţie la băieţi din stupidul motiv că nu e o “panaramă”. Din cauza unui lucru banal şi totodată necredibil, lucrurile încep să o ia razna. Personalităţile lor se schimbă, la fel şi comportamentul, acum complet confuz. Cei doi sunt vecini, asta însemnând multe ţipete la miezul nopţii…sau de ce nu? la toate orele zilei. Din cauza acestei schimbări radicale, Edward şi Bella vor fii mai uniţi, sau asta îi va separa se mai mult?” Îl găsiţi aici.

Al treilea se numeşte „O urmă de iubire”, este terminat şi îl găsiţi aici.

Al patrulea se numeşte „Good and evil~Death Note” îl scrie împreună cu Venerutza, are până în prezent 3 capitole şi  rezumatul: „ Se spune că este periculos. Că este din lumea Îngerilor Morţii. Se spune că posesorul nu ajunge nici în Rai, nici în Iad. Cu cât îl foloseşti mai mult, cu atât eşti mai neliniştit. Ajungi să mergi printre umbre. Ajungi să îl cunoşti pe Shinigamii, zeul morţii. Pare simplu carnet. Dar de fapt este o armă. O armă indestructibilă care are puterea de a se juca cu vieţile oamenilor. Din clipa în care l-am găsit, am ştiut că ar putea fi singura mea şansă. Şansa să creez o lume perfectă. O lume pe care EA să o poată iubi.” Îl găsiţi aici.

Al cincilea se numeşte „Un abis al muzici”, are până în prezent 17 capitole şi  rezumatul: „Ce s-ar întâmpla dacă într-o trupă, de 5 băieţi şi o fată, apar nişte sentimente intense între unul dintre băieţi şi fată? Vor permite lumii să îşi dea seama de iubirea lor, sau o vor păstra în secret? Trupa Tohoshinki este o trupă de origine japoneză, formată din 5 baieţi şi o fată. Shiki este băiatul liniştit, puţin misterios pentru că nu îi place să vorbească despre viaţa lui, iar Saya este fata vorbareaţă, amuzantă şi puţin “hiper-activă”. Aceste două persoane atât de diferite, vor putea vreodată să aibă o relaţie? ”Îl găsiţi aici.

Al şaselea se numeşte „Viaţa e nedreaptă” îl scrie împreună cu Venerutza, are până în prezent 25 capitole şi  rezumatul: „Ce deosebeşte acest fanfic de altele este faptul că Bella este o cântăreaţă cunoscută. Ea se hotărăşte să se ducă la liceu, dar deghizată, pentru a nu fi recunoscută. Povestea are şi un final fericit în care Bella şi Edward sunt împreună…”Îl găsiţi aici.

Al şaptelea se numeşte „Viaţa e o mizerie înşelătoare”, are până în prezent 22 capitole şi  rezumatul: „Bella este un fel de «pink girl» şi o ambiţioasă. La începutul clasei a-10-a Edward şi familia lui se mută în Forks. El simte o atracţie deosebită faţă de Bella, dar ea nu se lasă chiar aşa de uşor. Până la urmă aceştia vor fi împreună dar nu pentru mult timp pentru că din cauza unei greşeli Edward o înşeală pe Bella, iar ea pleacă. Bella consideră că a fost cam nedreaptă faţă de Edward şi se întoarce, dar când o va face Edward e cuplat cu o altă fată.”Îl găsiţi aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates