Social Icons

joi, 14 iulie 2011

Lunea de colecţie - ediţie specială (16)

Mădălina Manole (Anca Magdalena Manole)

S-a născut pe data de 14 iulie 1967, în Judeţul Prahova a fost o solistă vocală, compozitoare şi instrumentistă română. Cariera ei a început în anul 1988 când îl întâlneşte pe Şerban Georgescu prin intermediul lui Costin Diaconescu. Cei doi artişti colaborează la scurt timp, iar Mădălina participă în acelaşi an la Festivalul de Muzică Uşoară Mamaia cu piesa ’’Un om sentimental’’ compusă de Diaconescu.
Mădălina a fost căsătorită cu compozitorul Şerban Georgescu, cu 15 ani mai în vârstă decât ea. După divorţ, Mădălina Manole a declarat că ’’erau  momente din zi în care îl adoram şi alte momente în care l-aş fi împuşcat’’. În 8 iunie 2009 cântăreaţa a devenit mămică. Vedeta în vârstă de 42 de ani a adus pe lume un băieţel de 2.600 g şi 56 cm, cu două săptămâni mai devreme decât trebuia. Bebeluşul Mădălinei Manole a venit pe lume în jurul orei 13.00, la Maternitatea Giuleşti din capitală. La începutul lunii octombrie 2009 cântăreaţa s-a căsătorit cu Petru Mircea şi l-a botezat pe fiul ei Petru Jr.

Mădălina Manole a decedat în 14 iulie 2010, chiar în ziua în care a împlinit 43 de ani.  Cântăreaţa a fost găsită decedată în locuinţa ei. S-a stabilit că Mădălina s-a sinucis înghiţind un pesticid foarte toxic, iar decesul a survenit în câteva minute.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates