Social Icons

sâmbătă, 22 iunie 2013

Paparazzi şi vedete (36)

Porţia ta săptămânală de noutăţi din Showbiz.
Ultima fiță printre vedete! Ce accesoriu haios poartă Rihanna pe post de umbrelă
Rihanna este un adevărat trend setter și tot ce poartă ea este imediat copiat de fanele sale din întreaga lume. La fel se va întâmpla probabil și cu cel mai recent accesoriu afișat de artistă. Știind cât de capricioasă este vremea din Londra, Rihanna nu a vrut să riște să fie prinsă de ploaie. Totuși, vedeta nu a apelat la o umbrelă, așa cum fac majoritatea londonezilor. Cântăreața a purtat o căciula haioasă din plastic, dotată și cu niște ...urechi de pisică! Chic, dar și extrem de util pe o vreme ploioasă, accesoriul se va regăsi probabil în curând în garderoba fanelor Rihannei din întreaga lume. Nici restul outfitului cântăreței nu este de neglijat. Aceasta a purtat un hanorac negru, cu un "marsupiu" în față, în care și-a încălzit mâinile, și o pereche de bocanci extrem de înalți, cu șireturi.
De ce s-a născut prematur și ce probleme a avut la naștere fetița lui Kim Kardashian
După cum știți deja, Kim Kardashian a născut sâmbăta trecută, cu 5 săptămâni înainte de termen, dar poate ceea ce nu ați aflat este că plămânii micuței nu erau încă bine dezvoltați. Kim era însărcinată în 35 de săptămâni când a născut, iar plămânii unui copil nu sunt, de regulă, perfect dezvoltați, decât atunci când fătul are 36 de săptămâni. Asta înseamnă că micuța a avut parte de un început mai dificil. În cazuri de copii născuți prematur, cei mici sunt puși sub lumini ultraviolete și sunt ajutați să respire până când doctorii decid că pot respira în regim independent. După naștere, copilul lui Kim și al lui Kanye a fost ținut la terapie intensivă, potrivit unor surse din anturajul vedetei, citate de CDL.com. Se pare însă că după 24 de ore, micuța a început să respire pe cont propriu și că acum doarme într-un coșuleț lângă patul mamei ei. Khloe Kardashian a fost cea care a anunțat public veștile bune despre starea de sănătate al celui mai mic membru al clanului: "Nici nu pot începe să descriu miracolul care a intrat acum în familia noastră. Mămica și bebelușul sunt sănătoase și se odihnesc. Apreciem toată dragostea.", a scris vedeta pe Twitter. Khloe a continuat, apoi, explicând: "Vă vom oferi mai multe informații la momentul potrivit! Vă mulțumim pentru înțelegere! Vă iubim foarte mult! Și suntem copleșiți cu dragoste acum." Se pare că stresul din ultimele săptămâni a fost îngrozitor pentru Kim. În plus, este demonstrat științific că anxietatea extremă poate declanșa nașterea timpurie. Recent, un model canadian a apărut în presă declarând că a avut o relație cu iubitul lui Kim, Kanye West, chiar în timp ce Kim era gravidă. Nu este de mirare, așadar, că vedeta a născut înainte de termen, cu tot stresul la care a fost supusă.
Jennifer Lopez va juca într-un film inspirat de drama minerilor chilieni din 2010, alături de Antonio Banderas și Martin Sheen
Cântăreața și actrița Jennifer Lopez va juca, alături de Antonio Banderas, într-un film inspirat din drama celor 33 de mineri chilieni care au reușit să supraviețuiască după ce au rămas blocați într-o mina din deșertul Atacama, timp de peste două luni, în 2010. Filmul "Los 33", produs de Mike Medavoy, spune povestea celor 33 de mineri rămași captivi în subteran timp de 69 de zile în 2010 și prezintă misiunea de salvare a acestora, informează billboard.com. Acesta va fi primul rol major pentru Jennifer Lopez după cel din thrillerul de acțiune "Parker" din acest an, în care artista a jucat alături de Jason Statham. Martin Sheen, Antonio Banderas și actorul brazilian Rodrigo Santoro vor juca și ei în "Los 33". Patricia Riggen va regiza filmul "Los 33", pe baza unui scenariu scris de Mikko Alanne și Jose Rivera. Filmările vor debuta în toamna acestui an în Chile. Cei 33 de mineri chilieni au rămas 69 de zile blocați în subteran, la o adâncime de peste 700 de metri, într-o mină din San José, aflată la o distanță de 800 de kilometri în nordul capitalei Santiago de Chile. Ei au reușit să supraviețuiască prin raționalizarea porțiilor de alimente pe care le aveau asupra lor și au fost salvați în urma unei operațiuni spectaculoase, printr-un tunel care are o lungime de 622 de metri. De când a devenit cunoscută, în anii 1990, cu rolul din sitcomul "In Living Color", Jennifer Lopez a devenit un star de talie mondială, remarcându-se în filme precum "Maid in Manhattan", cu rolul de jurat al emisiunii-concurs "American Idol" și cu numeroase albume pop care s-au vândut în peste 75 milioane de copii. Jennifer Lopez este și o femeie de afaceri cu un simț antreprenorial dezvoltat, artista lansându-si propria companie de producie, o linie vestimentară și o gamă de parfumuri. În 2012, Jennifer Lopez a ocupat primul loc în topul celor mai bine plătite vedete de la Hollywood, întocmit de revista Forbes, cu venituri de 52 de milioane de dolari.
Jennifer Lopez, cu ochii în lacrimi în fața iubitului și a copiilor. Vedeta a fost recompensată cu o stea pe celebrul bulevard Walk of Fame
La 43 de ani, lui Jennifer Lopez i-au fost, în sfârșit, recunoscute meritele profesionale. Jennifer Lopez a fost recompensată cu o stea pe celebrul bulevard Walk of Fame, pentru contribuția sa în domeniul muzicii și al filmului. Vizibil emționată de onoare care i se aduce, Jennifer Lopez nu și-a putut stăpâni lacrimile în fața publicului prezent la eveniment. J Lo i-a avut alături pe micuții Max și Emme, dar și pe iubitul său Casper Smart, care s-a purtat ca un adevărat tată cu cei mici. Părinții lui Jennifer Lopez nu au lipsit nici ei de la eveniment, la fel ca și bunul ei prieten Pitbull. "Tot ce se întâmplă astăzi, se întâmplă datorită familiei, prietenilor și fanilor", a spus J Lo. Cântăreața, actrița și dansatoare, Jennifer Lopez este mândra posesoare a stelei cu numărul 2500 de pe celebrul bulevard hollywoodian. Artista se mândrește cu peste 70 de milioane de discuri vândute în întrega lume, are 7 albume la activ, iar al 8-lea urmează să fie lansat în toamnă. Pentru acest eveniment, Jennifer Lopez a ales o rochie Dior, pantofi Brian Atwood, o poșetă Valentino și cercei H. Stern.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates