Social Icons

duminică, 28 iulie 2013

Paparazzi şi vedete (40)

Porţia ta săptămânală de noutăţi din Showbiz.
Prima săptămână a bebeluşului regal
Bebeluşul este primul copil al cuplului princiar şi al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii. Kate Middleton a născut, luni, un băieţel la spitalul londonez St.Mary. „Alteţa Sa Regală Ducesa de Cambridge a născut cu bine un fiu la ora 16.24 (18.24, ora Romaniei). Bebeluşul cântăreşte 3,79 kilograme. Ducele de Cambridge a asistat la naştere. Regina, ducele de Edinburgh, prinţul de Wales, ducesa de Cornwal, prinţul Harry şi membrii celor două familii au fost înştiinţaţi şi sunt foarte fericiţi de această veste. Alteţa Sa Regală şi copilul se simt bine”, se arată în comunicatul oficial remis de Palatul Buckingham. George Alexander Louis, acestea sunt prenumele celui mai nou prinţ din familia regală britanică, fiul Ducilor de Cambridge. Când va ajunge rege, şi pentru asta va trebui să mai aşteptăm vreo jumătate de secol sau chiar mult, va fi cunoscut ca Regele George al VII-lea. Până atunci, lumea i se va adresa cu apelativul Alteţa Sa Regală Prinţul George de Cambridge. Ducesa de Cambridge, bebeluşul regal şi prinţul William au părăsit Maternitatea Saint Mary din Londra, marţi seară, prinţul William declarând sub formă de glumă că fiul lui seamănă cu Catherine "din fericire". Cei trei s-au oprit câteva minute pentru a saluta mulţimea de admiratori şi a vorbi cu jurnaliştii. "Seamănă cu Kate, din fericire. Este un bebeluş frumos, este suficient de greu şi deja are mai mult păr decât mine", a glumit prinţul William. "Încă ne gândim la un nume", a adăugat el. "Este un moment foarte special, foarte emoţionant. Orice familie ştie cum ne simţim", a spus Kate, care a purtat la prima sa apariţie publică de după naştere o rochie bleu cu buline, semnată de Jenny Packham, şi o pereche de pantofi Pied-a-Terre. Rochia este asemănătoare cu cea purtată de prinţesa Diana în iunie 1982, la prima apariţie a sa după naşterea primului său copil, prinţul William. Ducele, ducesa şi fiul lor au urcat la bordul unui vehicul oficial condus prinţul William şi vor merge la Palatul Kensington, situat în partea de vest a Londrei. Prinţul Charles şi soţia sa, Camilla, s-au deplasat marţi după-amiază la Maternitatea St. Mary din Londra, pentru a-i vedea pe ducele şi ducesa de Cambridge şi pe bebeluşul acestora, relatează BBC News online.

Penelope Cruz a născut!
Penelope Cruz s-a internat la un spital din Madrid luni seara, acolo unde a născut al doilea copil al cuplului Cruz-Bardem. Cei doi sunt mândrii părinţi şi ai unui băieţel, Leonardo, în vârstă de 2 ani. Cei doi proaspăt părinţi sunt extrem de discreţi în ceea ce priveşte viaţa lor de familie. De aceea, Penelope a ales să stea în Madrid pe perioada sarcinii, pentru a evita să devină subiect de conversaţie zilnic în presa mondenă din S.U.A., care nu cunoaşte limite. ”Vreau ca fiul meu şi copiii mei - dacă am mai mulţi - să crească într-un mod cât mai anonim posibil. Dacă eu şi tatăl lor am decis să avem această meserie, asta nu dă nimănui dreptul de a ne invada intimitatea” a declarat frumoasa actriţă. Sarcina şi naşterea celui de-al doilea copil al cuplului Cruz-Bardem a coincis nu doar cu naşterea bebeluşului regal, ci şi cu cel al surorii lui Penelope, Monica. Aceasta a dat naştere unei fetiţe în luna iunie, iar copilul nu are un tată celebru deoarece actriţa a apelat la o clinică de fertilizare, unde a folosit spermă de la un donator anonim.
Kristen Stewart, în haine de soldat
Cine să fie? Un soldat trimis în Guantanamo Bay? Abia ce-o vedeam în rolul de copila introvertită îndrăgostită de-un vampir. Acum, după dificila despărţire de Robert Pattinson, dăm de o Kristen dură, cu un look foarte masculin şi impunător, în haine militare. Cu părul prins şi jachetă army, mai-mai să n-o recunoaştem în noul său rol. Ei bine, după marele scandal amoros, măcar cariera să-i fie în ascensiune, pentru că imediat după ce-a fost părăsită de actor, după 4 ani de relaţie, promiţătorul star de 23 de ani are două roluri la activ acum. Iar unul dintre ele este chiar provocator, diferit de cele de până acum: rolul de ofiţer de poliţie în forţele militare pe care l-a început recent, în prima zi de filmare pentru „Camp X-Ray“.
Kim Kardashian, la prima apariţie în bikini după ce a născut
Starul de reality show Kim Kardashian a apărut pentru prima dată în bikini după ce a născut-o pe North West, însă nu pe o plajă, în văzul tuturor, cipe coperta unei reviste. Coverul revistei Star o înfăţişează pe starletă într-un costum de baie negru, însă nu se ştie data exactă când a fost realizată fotografia, având în vedere că silueta sa arată impecabil, iar abdomenul este complet plat. Editorii publicaţiei susţin însă că celebra Kim a dat deja jos kilogramele în plus în doar o lună şi 10 zile de la naştere, lucru care nu ştim cât este de veridic, asta din cauză că ar fi trebuit să slăbească în jur de 20 de kilograme.
Ian Somerhalder, interviu indiscret
Care este cel mai sexy aspect la a interpreta un vampir?
Faptul că seduc femeile atât de uşor. Dac ar fi atât de uşor, viaţa ar fi mult mai simplă!
Cum ai vrea să fii sedus de o femeie?
Prin dans. Când cineva ştie să danseze sau eşti pe acelaşi rtm cu acea persoană, este foarte sexy.
Cum îţi dai seama că îţi place de cineva?
O ştii atunci când stai lângă cineva şi este un sentiment electrizant. Simţi conexiunea şi inima îţi bate mult mai rapid.
Cum treci peste o despartire?
Sunt un milion de moduri în care poţi să o faci. Este vinul, este sportul, este meditaţia, sunt prietenii. Şi prietenii pot fi meditaţia ta.
Spiritul tău animalic în pat este...
O panteră neagră - calm şi precis.
În foc rapid...
Păr lung sau scurt? Îmi plac ambele variante.
Parfum sau nimic? Îmi plac parfumurile naturale.
Lenjerie sau dezbrăcată? Lenjerie...iar când este jos, aruncată pe podea.
Felul de mâncare favorit? Prepeliţă sălbatică şi trufe albe.
Pijamale? Nimic. Lenjeria de pat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates