Social Icons

joi, 29 august 2013

Concurs „Litera”

           Ei bine, fiecare zi reprezintă o nouă şansă pentru fiecare. Totuşi depinde de fiecare dacă doreşte să schimbe ceva în viaţă sau vrea să trăiască în continuu aceeaşi viaţă obişnuită. În viaţa trebuie să accepţi schimbările indiferent de ceea ce se modifică pentru că mereu va fi ceva diferit faţă de ieri sau faţă de anul trecut. Sunt lucruri care rămân mereu la fel şi sunt lucruri care sunt diferite.
           Acum, aşa cum ieri am început să schimbăm ceva cu ajutorul celor de librăria online Libris. Azi vom schimba ceva cu ajutorul celor de la Editura Litera.
           De data aceasta o să vă spun care este premiul oferit de Editura Litera. Este vorba despre cartea „Atracţia” de Sylvia Day.
           Pentru a putea câştiga cartea trebuie să răspundeţi la întrebările de mai jos:
1. Crede-ţi că ar trebui să reîncepem campania „We can blog it”?
2. Ce aţi schimba pe blog?
3. Ce fel de cărţi vă plac?
           Câştigătorul va fi ales prin tragere la sorţi. Puteţi primi mai multe intrări dacă:
+1 intrare dacă răspândiţi vestea pe Facebook
+1 dacă urmăriţi blogul pe Google Friend Connect
+2 intrări dacă comentaţi la o postare din ultima săptămână.
           Concursul se va desfăşura în perioada 29.08.2013 – 05.09.2013.
                      Mulţumim Editurii Litera pentru sponsorizare.

7 comentarii:

Unknown spunea...

1.Desigur. Fiecare campanie aduce cu ea un numar destul de bun de cititori si mai ales ca aceasta campanie, promoveaza bloggingul, care in zilele noastre este atat de uzitat.

2.Nu stiu. Cred ca are nevoie de o prospetime, ceva care sa aciduleze putin blogul. Momentan nu prea am idei in acest sens, insa poti miza pe o prezentare mai atragatoare si articole interesante, care se cauta pe internet. Cred ca trebuie sa schimbi putin stilul, sau sa aduci ceva nou, diferit, care sa fie atragator pentru mai multe persoane.

3.Sunt o impatimita a cartilor cu tenta fantasy, dar in special care sa se impleteasca cu mult mister si multa dragoste.

Unknown spunea...

Bună!
1.Sincer ar trebui sa o reîncepi,pentru ca multe persoane aleg să nu își arate talentul din cauza gândului că nu au talent!Cred ca gândul nu ”nu am talent” este tipărit in memorie și ca blogger ar trebui să-i facem sa realizeze că chiar pot sa scrie și AU TALENT!
2.Nimic,blogul tău conține tot ce as dori să găsesc pe un blog,adică câteva știri despre fashion,beauty,povești,citate....o gamă variată,cred că este singurul blog unde găsesc așa ceva.
3.Cărțile care imi plac cel mai mult:sunt cele SF,polițiste,romance...nu am așa o categorie.

meduza spunea...

Heei, mulțumim pentru concurs! :D
Legat de campania menționată mai sus, mi se pare o idee foarte bună și dacă vă decideți să o lansați, puteți conta și pe mine pentru promovare sau ajutor, sau orice ați avea nevoie. :D Poate că unii nu se pricep să își facă un blog, sau nu au timp, sau pur și simplu le este inserată ideea că nu au talent. Cred că trebuie ajutați și încurajați, și spun din nou că această campanie mi se pare o idee super.
Nu știu ce aș schimba pe blog, pentru că l-am descoperit recent. Aspectul e plăcut, cele câteva articole pe care le-am citit sunt drăguțe și interesante, oo, și ador butonul spre blog :x
Legat de cărțile preferate, nu mă pot decide la un singur gen. Am început cu cărțile copilăriei, Singur pe lume, Cireșarii, am continuat cu vampirii, Jurnalele vampirilor, Casa nopții, iar în prezent citesc toate cărțile care îmi pică în mână. Îmi plac cărțile fantasy, dar, după un timp încep să tânjesc după un clasic bun, iar apoi istoria se repetă :D
Mulțumim încă o dată pentru concurs!
Urmăresc blogul prin GFC cu numele furelise

Unknown spunea...

1. Ar fi interesant sa reincepi campania "We can Blog it", insa poate de aceasta data ar trebui sa abordezi lucrurile un pic diferit. Ar trebui sa incerci sa-ti gasesti colaboratori care sa te sustina si sa promoveze si ei sexul feminin in blogosfera.
2. La blog nu as schimba nimic. Mi se pare destul de bun asa cum este acum. Totusi ai putea sa incerci sa adaugi un chat sau ceva de genul.
3. Imi plac foarte mult cartile politiste si sa nu uitam de cele romantice care cred ca plac tuturor femeilor.
Urmaresc blogul rin GFC: Vivien Vio
Am comentat la: http://ellaangelofhope.blogspot.ro/2013/09/machiaj-smokey-eyes-simplu-in-10-minute.html
Mult succes, draga mea.

Alexandra Ioana spunea...

1. Ar fi foarte interesant sa reincepi campania "We can Blog it" pentru ca multi bloggeri care au talent ar fi trebuit sa se afirme si mi se pare o ideie foarte buna aceasta campanie.
2. La blog nu trebuie sa schimbi nimic. E genial asa cum este el.
3. Nu ma pot decide la un anumit gen. Fiecare gen are o tematica speciala si ne poate surprinde pagina cu pagina.
Urmaresc blogul prin GFC: Alexandra Gheorghiev
Si am postat aici despre concurs: https://www.facebook.com/gheorghiev.alexandra/posts/544008525670872

Unknown spunea...

https://www.facebook.com/scarlett.heart.351 facebook!
Te urmaresc cu numele de Scarlett Heart
Am comentat la postarea:Pensee de la semaine

Unknown spunea...

1. Cred ca ar trebui sa reîncepi campania „We can blog it" pentru ca fiecare campanie aduce cu ea multe lucruri noi si interesante.
2.Nu as schimba nimic la blog pentru ca gasesc cate putin din fiecare lucru care ma intereseaza.
3. Nu pot sa spun ca imi place un anumit gen, daca imi place descrierea cartii atunci cu siguranta o citesc.

GFC: Alexa Ale

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates