Social Icons

sâmbătă, 30 noiembrie 2013

Paparazzi şi vedete (53)

Porţia ta săptămânală de noutăţi din Showbiz.

Taylor Swift pe scenă cu Prinţul William şi Bon Jovi
Cu siguranţă Prinţul William are o mulţime de talente, dar la asta chiar nu ne aşteptam. În cadrul galei de caritate „The Winter Whites“ de la Palatul Kensington, acesta a urcat pe scenă alături de rockerul Bon Jovi şi de frumoasa Taylor Swift pentru a interpreta celebrul hit „Livin’ On a Prayer“. Cei trei au transmis foarte multă emoţie, iar publicul a fost de-a dreptul încântat de reprezentaţia lor. Înainte de eveniment, Taylor Swift a declarat că nu a mai cântat într-un palat până acum şi că este convinsă că va fi o experienţă minunată. De asemenea, cântăreaţa a adăugat că Prinţul William este „foarte amuzant şi cool“. Gala „The Winter Whites“ îi sprijină pe cei de la Centrepoint, fundaţia deţinută de Prinţul William. Aceasta le oferă sprijin oamenilor străzii încă din 2005. Printre invitaţii prezenţi la acest eveniment caritabil s-au numărat şi Benedict Cumberbatch, Tinie Tempah şi James Blunt.
Mădălina Ghenea, pe covorul roşu la Bucureşti
Actriţa a sosit în capitală pentru a-şi promova filmul în care joacă alături de Jude Law. În primul său rol la Hollywood, actriţa româncă Mădălina Ghenea a sosit la Bucureşti pentru a-şi promova filmul „Dom Hemningway“, în care joacă alături de binecunoscutul actor Jude Law. Mădălina Ghenea a apărut la evenimentul de gală într-o rochie neagră spectaculoasă, creată special pentru ea de Natalia Vasiliev şi inspirată din colecţia 2014 a designerului. În „Dom Hemningway“, frumoasa româncă de 25 de ani are rolul unei femei fatale şi profitoare, Paolina. Imediat după premiera din România, Mădălina Ghenea se va întoarce la Hollywood, pentru că are în continuare filmări pentru serialul „Borgia“, unde o interpretează pe Dorotea Malatesta, în cel de-al treilea sezon al producţiei.
  Leighton Meester şi Adam Brody s-au logodit
După nici măcar un an de relaţie, Leighton Meester şi Adam Brody au decis că este momentul să se logodească. Vestea că cei doi sunt împreună a apărut încă din luna ianuarie a acestui an, însă actriţa din „Gossip Girl“ şi starul din „The O. C.“ au preferat să îşi ţină relaţia departe de ochii presei. Cu toate acestea, se pare că legătura dintre Leighton şi Adam a început în urmă cu doi ani, pe platoul de filmare al peliculei „The Oranges“, o comedie simpatică despre două familii puţin... disfuncţionale. Înainte să fie cu Adam Brody, Leighton a mai avut două relaţii serioase, una cu actorul de origine română Sebastian Stan şi alta cu Aaron Himelstein. La rândul său, Adam s-a întâlnit timp de trei ani cu Rachel Bilson, partenera lui din „The O.C“. Şi acum să vedem: ce părere aveţi de asta...
Ce sacrificii face Meryl Streep pentru noul său rol?
Pentru a se pregăti pentru noul ei rol din filmul “August: Osage County”, actriţa Meryl Streep a fost nevoită să fumeze şi să consume alcool. Astfel, pentru a fi cât mai credibilă în rolul lui Violet Weston, câştigătoarea premiului Oscar a fost obligată să se "bucure" de obiceiuri nesănătoase. "Cum m-am pregătit pentru rol? Am fumat mult, am băut mult vin roşu, nu am dormit, am făcut numai lucruri rele", a declarat Meryl. La cei 64 de ani, Meryl Streep va apărea alături de Julia Roberts, Ewan Mcgregor şi Benedict Cumberbatch într-o dramă/ comedie programată pentru anul viitor. Povestea urmăreşte viaţa unor femei puternice, cu voinţă de fier, dintr-o familie, exact în mijlocul unei crize care le aduce împreună la casa din Oklahoma. De-a lungul filmului, se proiectează un matriarhat disfuncţional.
Jennifer Love Hewitt a născut o fetiţă!
La 34 de ani, actriţa americană Jennifer Love Hewitt a născut, marţi o fetiţă pe care a numit-o Autumn James Hallisay. "Jennifer Love Hewitt şi soţul ei Brian Hallisay sunt fericiţi să anunţe naşterea fiicei lor. Autumn James Hallisay s-a născut pe 26 noiembrie", a declarat purtătorul de cuvânt al actriţei într-un comunicat. Jennifer Love Hewitt şi actorul Brian Hallisay s-au logodit la începutul lunii iunie, după ce actriţa americană a confirmat că este însărcinată, data nunţii nefiind încă stabilită. Jennifer Love Hewitt este cunoscută pentru rolul din producţia de televiziune "Party of Five", a companiei Fox. De asemenea, Hewitt a jucat în filmul "Ştiu ce ai făcut astă-vară/ I Know What You Did Last Summer", dar şi în continuarea acestuia - "N-am uitat ce-ai făcut astă-vară/ I Still Know What You Did Last Summer". Actriţa poate fi văzută în prezent în serialul "Mesaje de dincolo/ Ghost Whisperer", în care joacă rolul Melindei Gordon, o tânără care poate să comunice cu fantomele care nu au părăsit lumea terestră. Ea lucrează în această perioadă şi la un episod pentru show-ul TV "Hot in Cleveland".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates