Social Icons

vineri, 20 iunie 2014

Premiile Critics Choice Television 2014

        Premiile Critics Choice Television au avut loc joi seara la Hollywood, şi o mulţime de vedete de pe micul ecran au participat. Spectacolul a adus o mulţime de viictorii bine meritate, „Orange is the New Black” a câştigat premiul pentru cel mai bun serial de comedie, iar Tatiana Maslany a înhăţat premiul pentru cea mai bună actriţă într-o dramă şi Matthew McConaughey a câţtigat premiul pentru cel mai bun actor într-o dramă. Alte premii au fost câştigate de Uzo Aduba, Allison Janney, Matt Bomer, Ryan Murphy şi mulţi alţii.
        Pe covorul roşu, Josh Dallas şi-a făcut prima apariţie alături de soţia lui, Ginnifer Goodwin, după ce aceasta a născut. Citeşte mai departe pentru a vedea ce vedete din televiziunea americană au fost în acelaşi loc.

        Lizzy Caplan a fost nominalizată la categoria cea mai bună actriţă într-o dramă pentru rolul său din „Masters Of Sex”. Fluturii sunt semnătură celor de la Valentino din colecţia Pre-Fall 2014, şi această rochie feminină şi minimală au creat un efect minunat. Asortate perfect cu bijuteri AS29, iar împletitura a fost uimitoare.
        Angie Harmon a fost una dintre prezentatoarele acestui eveniment. Actriţa a optat pentru o rochie Azzato din colecţia de primăvară 2014, rochie neagră cu detalii a fost extrem de sexy. Ţinuta ei a avut accente pop datorită clutch-ului roz şi a buzelor ei roz, a fost îmbrăcată relativ simplu purtând doar cercei de diamant şi părul într-o coadă de cal.
        Tatiana Maslany a câştigat premiul pentru cea mai bună actriţă într-o dramă pentru „Orphan Black”. A optat pentru un look chic şi simpul, actriţa a purtat o rochi Cushnie et Ochs Pre-Fall 2014 fără mâneci. Formată dintr-o fustă creion cu o suprapunere drapată, iar talia şi-a accentuat-o cu curea neagră. Ea ar fi putut opta pentru accesorii negre, cu toate acestea doar clutch-ul de la L.K. Bennett ’Flo’ a fost neagră, cu tocuri roşii.
         Laura Prepon a sprijinit serialul „Orange Is The New Black”. Actriţei îi plac tonurile precum negru şi nude, aşa că a ales o rochie de la Alice + Olivia care a combinat cele două culori.
   
        Minnie Driver a fost nominalizată la categoria cea mai bună actriţă într-un film sau o mini-serie cu rolul din „Return To Zero”. Actriţa de origine britanică a purtat o rochie frumoasă de la Lorena Sârbu fără bretele, de şifon alb, cu un decolteu sweetheart cu detalii aurii pe corset. Ea a adăugat bijterii complentare într-un spirit romantic. Machiajul a fost unul natural, iar părul a fost prins într-o coadă de cal simplă.
        O altă actriţă ce a participat la Premiile Critics’Choice Television a fost Carrie Preston. Actriţa din „The Good Wife” a purtat o rochie Black Halo formată dintr-un top negru cu mâneci trei sfert şi o fustă plisată florală. Cerceii Ruby s-au asortat cu manichiura ei, cu buzele roz.
         Kat Graham a participat şi ea la evenimentul din seara trecută, dar ţinuta ei a fost una de inspiraţie masculina. Actriţa a purtat un costum în locul unei rochii. S-a canalizat pe un look edgy-chic şi a purtat un costum blemarin cu detalii argintii aplicate pe sacou de la Escada. La capitolul accesorii ea a optat pentru un clutch Emm Kuo şi bijuterii Brian Atwood.

   
        Matthew McConaughey a câştigat premiul pentru cel mai bun actor într-un serial cu rolul din „True Detective”. Păstrându-şi stilul simplu şi clasic, actorul a purtat un costum vişiniu de la Ermenegildo Zegna Couture şi a optat pentru un papion.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates