Social Icons

marți, 27 septembrie 2011

Fashion day by Ella


Imprimeul scotian a fost valorificat de-a lungul vremii in mod deosebit de designerii Alexander McQueen si Vivienne Westwood. In colectiile sezonului actual, Sonia Rykiel si Rag & Bone se numara printre casele de moda care l-au pus in valoare prin piese vestimentare elegante care au avut drept numitor comun carourile in nuante aprinse. Salurile, capele si rochiile au fost combinate ingenios in tinute versatile, pline de culoare. Printul scotian a fost elementul predominant care a conferit un plus de atitudine tinutelor glam.









Accesoriile, elementele definitorii ale tinutelor capata importanta in sezonul de toamna. Predomina culorile vibrante, menite sa evidentieze o tinuta in nuante terne. Asadar, nu ocoli gentile din material textil colorate. Pentru o tinuta de zi cu personalitatea poarta un plic imprimat in carouri. 
Tunicile cu printuri scotiene reprezinta o alternativa potrivita atat tinutelor casual cat si celor elegante. Se asorteaza foarte bine cu pantaloni negri sau rosi. Pe langa carourile scotiene, pantalonii reprezinta alt trend important in sezonul rece.




Un comentariu:

Sara Hope spunea...

camasa imi place:x

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates