Social Icons

miercuri, 9 iunie 2010

Adeline cea care scrie We are .... împreună cu Paper Doll mai are câteva ficuri


Primul se numeşte „Our Love is impossible”, are până în prezent 9 capitole şi  rezumatul: „Bella…o simplă fată, fără prieteni şi care nu ştie nimic despre ea, cu excepţia numelui. La începutul noului an şcolar, primeşte un coleg de cameră, Edward, de care se îndrăgosteşte…şi totuşi ceva este ciudat la ea.” Îl găsiţi aici.

Al doilea se numeşte „Strange love”, este terminat şi  rezumatul: „Emily este chelneriţă. Într-o zi în restaurant apar 3 bărbaţi ciudaţi care ascund un secret. Unul din ei, Edward se angajează la restaurantul în care lucrează Emily. Cei doi se îndrăgostesc unul de altul şi îşi dezvăluie secretele.” Îl găsiţi aici.

Al treilea se numeşte „New life”, este terminat şi  rezumatul: „Isabella este o fată obişnuită, care iubeste in secret pe un baiat Enrique. Acesta este iubitul celei mai rele fete din liceu. Isabella şi Enrique ajung din nou sa se împrietenească, iar ea se îndrăgosteşte din ce în ce mai mult de el, dar ajunge să fie dazamăgită şi este călcată de o maşină. Ea intră în comă, iar când se trezeşte este cu totul alta.” Îl găsiţi aici.

Al patrulea se numeşte „If only”, are până în prezent 42 capitole şi  rezumatul: „Isabelle şi Vlad..isabelle are o sora geamănă...Liz. Vlad este vampir. Belle controlează minţi şi mă rog..trec prin câteva obstacole, iar acum ea cică a murit dar a devenit vampir..şi au o fiică Denisse. El nu ştie că ea trăieşte până ea apare la el după un accident.” Îl găsiţi aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates