Social Icons

vineri, 25 iunie 2010

Diana are înca câteva fan ficuri

Primul se numeşte „Destine Furate” îl scrie împreună cu Venerutza, are până în prezent 1 capitol şi  rezumatul: „Arween, un demon, le face oamenilor dintr-un sătuc o mulţime de probleme. Asta până când oamenii îşi dau seama că este demon şi cheamă un preot. Fetiţa de 7 ani, posedată, este omorâtă. Dar nu şi demonul. Se va întoarce. Dar de ce insistă atât de mult cu acel sat uitat de civilizaţie? Ce caută acolo? Pentru că din întoarcerea ei reiese că acel sat este important dintr-un anumit motiv. Se va întâlni cu mai multe creaturi, unele asemănătoare, altele diferite… Iar micuţa Diane va învăţa că nu creaturile întunecate sunt adevăraţii monştrii…” Îl găsiţi aici.

Al doilea se numeşte „Memoriile unui destin” îl scrie împreună cu BBi, are până în prezent 1 capitol şi  rezumatul: „Părinţii Bellei au murit când erau mici, ea are o cădere nervoasă, cum mai este numită şi post traumatic. Este internată într-un spital de nebuni. Ea îl întâlneşte pe Edward Cullen(nu este vampir încă, însă familia lui sunt). Esme putea face copii, iar ei puteau să fie transformaţi, asta numai dacă vroiau. Ed, o întâlneşte pe Bella, dar într-o călătorie se întâmplă ceva, ce le va tulbura întreaga viaţă ! Ce va face Edward ? dar familia lui ? Şi întrebarea cea mai importantă vor fi împreună?” Îl găsiţi aici.

Al treilea se numeşte „Confesiunle unui Destin” îl scrie împreună cu Miki, are până în prezent 1 capitol şi  rezumatul: „ Bella este o persoană care a fost înfiată în lumea modei de mafioţi. Acolo îl va cunoaşte pe Edward care se va angaja ca manager. O slujbă de care are nevoie pentru a-şi întreţine sora mai mică. Vor putea fi împreună?” Îl găsiţi aici.

Al patrulea se numeşte „Secrete Ascunse”, are până în prezent 1 capitol şi  rezumatul: „Doi tineri sunt gata să se căsătorească. Nici unul dintre ei nu îşi cunosc familiile celuilalt. Dar când vor afla adevărul, vor putea fi împreună? ” Îl găsiţi aici.

Al cincilea se numeşte „Iubire imposibilă”, are până în prezent 2 capitole şi  rezumatul: „ Erika este o fată de 8 ani ai cărui părinţi sunt agenţi CIA. La vârsta de 17 ani, o femeie vine la ea şi îi zice că trebuie săvină cu ea. Aceasta refuză şi o bagă cu forţa în maşină. Ea va deveni o agentă foarte bună, dar ce se întâmplă când se îndrăgosteşte? Serviciul o lasă? Ce se întâmplă…dacă trebuie să îl omoare?” Îl găsiţi aici

Al şaselea se numeşte „Căderea Îngerilor”, are până în prezent 6 capitole şi  rezumatul: „Sunt împreună de mult timp, Larisa şi Chad sunt un cuplu grozav, sau aşa zic unii. Ţin mult unul la altul, le sunt fideli unul altuia, sau asta zic ei, poate chiar există iubire între aceştia, dar numai ei ştiu adevărul. Când apare în joc un alt băiat pentru Larisa, viaţa lor se schimbă. Se dovedeşte că este cel mai bun prieten al lui Chad, cuplul ia întorsături ciudate, şi Kevin este hotărât să lupte pentru ceea ce îşi doreşte.” Îl găsiţi aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates