Social Icons

marți, 22 iunie 2010

BB are încă trei fan ficuri

Primul se numeşte „Nightfall”, are până în prezent 4 capitole şi  rezumatul: „Renesmee, fata cea nouă în oraş, întâlneşte o gaşcă de elevi ciudaţi. La început a avut doar suspiciuni în ceea ce priveşte originea lor, dar mai târziu le află secretul şi devin foarte buni prieteni, promiţând că nu va scoate o vorbă despre ceea ce a aflat. ” Îl găsiţi aici.

Al doilea se numeşte „Si, amo”, are până în prezent 1 capitol şi  rezumatul: „Bella pierde un pariu cu Edward. Pedeapsa? Să devină sclava lui timp de câteva luni şi să facă tot ce spune el. Dar la ce se referă când spune «tot»?” Îl găsiţi aici.

Al treilea se numeşte „Iubindu-ne în eternitate”, are până în prezent 1 capitole şi  rezumatul: „Prieteni buni din copilărie, relaţie strânsă. Ea îl iubea, dar el nu ştia. El o iubea, iar ea nu ştia. Le era frică să-şi dezvăluie sentimentele pentru că dacă totul va merge rău, prietenia se va sfârşit. Un accident grav îl face pe Edward să intre în comă, Bella aleargă speriată la spital când afla vestea. Toţi spuneau că nu mai are şanse, până într-o seară când s-a dat spargere la spital şi trupul lui Edward a fost furat. După o vreme el se întoarce schimbat radical. Nimic nu mai era la fel şi nu-şi mai amintea nimic din viaţa anterioară, nimic înafară de iubirea şi chipul Bellei. Ce vor face când se vor întâlni şi-şi vor aminti de iubirea purtată? Vor încerca să fie împreună chiar dacă vor avea de înfruntat mii de obstacole? Ce va face Bella când va afla că Edward şi familia lui adoptivă sunt vampiri? Dar la ceva timp după ce află, Bella are un accident de maşină iar Edward şi familia lui pleacă din Pensacola, micul oraş din America. Dar, când se vor întoarce, Bella va fi total schimbată. În ce sens? Bella va fi un vampir. Credeţi că vor fi împreună pentru restul eternităţii? Credeţi?” Îl găsiţi aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates