Social Icons

miercuri, 13 aprilie 2011

Fashion day by Deea

Soare!
Azi când mă plimbam prin parc, am văzut deja persoane care au aşteptat cu braţele deschise primăvara. Nici nu ştiu când a trecut timpul şi iarna şi-a luat la revedere, lăsând-o pe primăvară stâpână peste noi. Copaci înfloriţi, verdeaţa, păsări şi nu în ultimul rând haine subţiri, mai comode şi fashion. Azi o să vă mai dau câteva ponturi pentru luna aprilie şi nu numai:
1.Tops- Imprimeuri simpatice
Tricourile cu Mickey Mouse & co. sau cu tot felul de desene înveselesc orice ţinută, ele nu trebuie să-ţi lipsească din garderobă. Comode şi funny, imprimeurile cu desene sunt nr1 în materie de imprimeuri pe bluziţe sau tricouri.
2. Şorturi- Din jeans
Ca şi anul trecut pantalonaşii scurţi din blug sunt pe val şi foarte feminini. Sexy şi comozi ei trbuie să facă obligatoriu parte din ţinuta ta. Primăvara îi poţi purta cu un dres colorat şi eşti perfectă pentru o întâlnire cu fetele sau cine ştie, cu vreun băiat. Iar ca pont, dacă blugii de anul trecut nu mai sunt la modă, ia foarfeca şi fă-i IN, scurtându-i cu buzunarele afară şi franjurați.
3. Balerini- Practici şi frumoși
Balerinii sunt comozi şi feminini, perfecţi pentru plimbările lungi. De diferite culori ei completează o ţinută de zi cu zi, făcând-o comodă şi în alcelaăi timp IN. Merg perfect cu nişte blugi mulaţi şi un t-shirt cu imprimeu ca cele de mai sus.
4. Genţi- Foarte încăpătoare
Hilary Duff poartă o geantă XXL într-o plimare prin oraş, lucru pe care îl puteţi face şi voi fetele. Se ştie că noi purtăm în geantă mai de toate, de la mobil până la trusa de machiaj şi alte lucuri de urgenţă. Şi ca un mic pont se pot folosi şi pe post de ghiozdan fiind foarte încăpătoare.
5. Hanorac- Cu glugă şi fermoar
Avril, fană a hanoracelor cu glugă, pe care o şi poarta pe cap, arată superb şi foarte IN. În dungi, cu print-uri, buline, o singură culoare şi chiar cu imprimeuri funny, hanoracele sunt perfecte când vântul mai bate şi nu e chiar soare afară.
6. Accesorii- Inele sclipitoare

Aur, argint, pietre preţioase ele dau frumuseţea unui inel relativ simplu. Vedetele le poartă cu mândrie, pentru că înfrumuseţează o rochie neagră sau albă. Unul singur sau mai multe, nu contează, important sunt ei, care pentru iubitoarele de modă ca noi sunt superbi.
Street Look
Un look perfect pentru o ieşşire prin parc, deşi încă nu e foarte cald pentru rochiţe, putem purta un dres mat pe dedesupt şi o jaketă cu maneci. Ca în articolul trecut avem vestele foarte IN, negru care nu se va demoda nicodată şi este un bun înlocuitor pentru fetele cărora nu le prea plac culorile tari, geanta XXL şi balerninii. Un look natural, destul de simplu şi feminin, vi-l recomand cu drag!
Pupici Deea:*

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates