Social Icons

vineri, 22 aprilie 2011

Special Fashion Day by Deea


Vine Pastele!
Deja suntem pe ultima suta de metrii si trebuie sa ne hotaram ce vom purta de Paste, iar pentru noi nu e un lucru asa de usor. M-am gandit sa va propun cateva tinute ce dupa parerea mea s-ar potrivi oricui.
  1. Daca tot va fi soare afara si cald putem purta o camasuta ca cea din imagine, dintr-un material subtire iar nuanta de un roz pal ce e perfecta pentru a iesi din tipare. La acest lucru contribuie si pantalonii din material de blug mai inchisi la culoare decat camasa ce atrag imediat atentia catre picioare care ar trebui sa fie cat de cat slabute pentru genul acesta de pantalon. Cine nu-si permite sa ii poarte va sfatuiesc sa luati unii intr-o nuanta de negru sau gri cu talie inalta si putin evazati care vor arata si ei bine cu camasa. Cizmele, defapt botinele cu talpa joasa sunt frumoase, din piele intoarsa care a fost must have in sezonul rece. Poseta e superba avand pe ea concentrate culorile din tot outfitul, mica si practica se potriveste de minune.
  1. Ramanem tot pe nuanta de rosu la fel ca si ouale facute de mama acasa. O rochita tip bustiera, nici prea scurta nici prea lunga , in buline albe e in regula pentru zi. In cazul nostru e mai mult inconjurata de accesorii elegante si de seara. Nu am nimic impotriva pantofilor si posetei, dar boleroul acela e deja prea mult. Pantofii sunt superbi, intr-o nuanta de visiniu dau un aer mai elegant tinutei atat de bine incat poate fi una de seara. Daca totusi va e frig, puteti purta un trench ca cel din imaginea alaturata
  1. Pentru fetele mai curajoase acesta este un outfit superb si genial. Rochita mini din blug cu un aer rock este completata de multitudinea de lantisoare prinse intr-unul singur ce se poarta la gat. Pantofii sunt in stil converse iar sireturile pot fi la fel de colorate ca si setul de curele roz, mov sau albastru. Cu portofelul stil poseta nu sunt de accord, s-a dus de mult print-ul cu steagul Americii. Si nici geaca nu ma prea incanta poate e de vina culoarea sau materialul, care cred ca este fas. Eu as recomanda o jaketa de piele cu tinte sau lanturi ceva cat mai rock. Per total este o tinuta reusita si perfecta pentru o iesire in club in seara de Paste.
  1. Ceva mai eleganta, tinuta aceasta ne poarta cu gandul la seri instelate si ape tulburi. Nuantele de albastru turcoaz si albastru aprins sunt astortate cu negru si picaturi de mov. Pantalonii sunt superbi, intr-o culoare si croiala perfecta. Doar ca eu nu ma multumesc cu lungimea bluzei care automat ar optura nasturii si talia inalta a pantalonilor. Modelul de pe ea este superb in stil degrade de la albatru deschis catre mov. Pantofii copiaza cat de cat imprimeul de pe bluza, estompand cu negrul lac. Este o tinuta in nuante reci, perfecta pentru orice tip de fata, practica dar in acelasi timp stilata.
Va urez PASTE FERICIT
Pupici Deea:*

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates