Social Icons

miercuri, 15 iunie 2011

Fashion day by Deea


Buna fetelor:X, a venit vara, caldura si odata cu ea vacanta, mult asteptata vacanta, asa ca trebuie sa vedem ce vom purta vara asta. A aparut colectia lui Rachel Zoe si am sa va spun ce este IN, folosind poze din coletia ei.



  1. Rochii maxi
Colorate si lejere, rochiile maxi sunt must have pe vara asta. Cu diverse imprimeuri, in special cele florale, in diferite forme si marimi, designerii au acum in colectii multe rochii ca cele din poza de sus. Materialele diverse fac din rochiile maxi vedeta verii.

  1. Salopete
Nu conteaza culoarea, marimea sau imprimeul, doar faptul ca ai salopeta vaporoasa in sezonul asta te face IN. Vedetele le poarta deja la maxim, lucru pe care ar trebui sa-l faci si tu, pentru ca sunt commode si se asorteaza de minune la niste sandale romane , dar pot fi si elegante, purtate cu platforme inalte.

  1. Pantaloni colorati
Rosu, galben, verde, albastru, mov, roz, curcubeu, asta este cuvantul verii 2011. Sexy ca cei scurti, soportivi ca cei ¾ sau elegati sau cei lungi, pantalonii colorati dau viata tinutei. Principalele culori sunt cele enumerate mai sus, nuantele neon, in general. Pot fi purtati oricum, cu camasi elegante, cu tricouri la alergat sau la o iesire in parc.

  1. Culoare- Alb

 O culoare  chasual, merge purtata in combinatii office sau sport. In combinatia originala cu negru sau poate fi purtata si cu nuantele neon din vara asta.

  1. Pantaloni evazati
In stilul anilor 70, pantalonii evazati revin in moda din 2011. Din blug, de la albastru inchis pana la diverse nuante ale verii, pantalonii evazati sunt IN vara asta. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates