Social Icons

miercuri, 1 iunie 2011

Fashion day by Ella


Bluze in culori neon

Tinute vara 2011, top 5 articole pentru tinute casual chic
Vara aceasta se poartă culorile foarte puternice şi cele neon, cu tentă fosforescentă. Nuanţele acestea intense de galben, verde sau portocaliu au fost în vogă la sfârşitul anilor '90 şi au invadat podiumurile internaţionale de modă în sezonul de primăvară vară 2011. Poartă-le cu încredere la ţinute casual sau chiar la ţinute elegante dacă eşti îndrăzneaţă.

Pantaloni tip salvari


Tinute vara 2011, top 5 articole pentru tinute casual chic
Pentru ţinutele casual ai nevoie de pantaloni comozi, în care să te poţi mişca în voie. Noi îţi propunem o pereche de pantaloni care imită culoarea blugilor, însă sunt confecţionaţi dintr-un material mult mai moale şi mai fin, cu o uşoară croială tip salvar, pe care te sfătuim să îi porţi la sandale sau pantofi cu toc. Adaugă o curea interesantă şi o bluză cu un imprimeu feminin pentru o ţinută completă.

Sacouri scurte

Tinute vara 2011, top 5 articole pentru tinute casual chic
Pentru serile răcoroase de vară ai nevoie de jachete sau sacouri potrivite. Şi pentru că sacourile nu sunt chiar un element de bază în garderoba ta de vară, îţi propunem un model versatil, pe care îl poţi combina cu foarte multe articole. Alegeţi un sacou de culoare închisă, precum bleumarin, navy, gri grafit, scurt, cu croială dreaptă şi revere lungi pe care îl poţi purta atât cu rochii şi fuste cât şi la pantaloni.
Sandale cu barete si platforma
Tinute vara 2011, top 5 articole pentru tinute casual chic
Pentru stilul casual poţi oricând să optezi pentru o pereche de balerini sau sandale cu talpă joasă. Pentru ţinutele casual chic însă îţi propunem o pereche de sandale cu barete şi platforme. Vei fii foarte modernă fără să renunţi la confortul picioarelor tale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates