Social Icons

marți, 24 ianuarie 2012

Accesoriile de păr, între etno şi retro! Tu ce alegi?

În noul an, adoptă o nouă atitudine şi nu te mai limita la alegerea celei mai simple soluţii. Pentru apariţii fermecătoare, anul acesta, explorează partea ta feminină şi pune-o în evidenţă cu ajutorul unor accesorii pentru păr fermecătoare.
Şi anul acesta, bentiţele sunt printre favoritele designerilor, aşa că nu ezita să le încerci şi tu. Dat fiind că iarna nu ne putem evidenţia creativitatea vestimentară atât de frecvent cum o facem vara, nu ezita să le dai un plus de strălucire ţinutelor tale, folosind bentiţe, clame sau eşarfe. Principalele tendinţe de la începutul acestui an, în ceea ce priveşte accesoriile de păr, sunt cele retro şi cele etno.
Bentiţele retro sunt foarte variante. Pentru un look foarte feminin, mai ales de seara, alege o bentiţă cu pene sau cu mărgele, în stilul anilor 20. Dacă eşti mai îndrăzneaţă sau o împătimită a look-ului retro, poţi alege un turban cu pene care arata extraordinar cu o rochie neagră simplă până la genunchi.
Tot din categoria bentiţelor retro fac parte şi cele cu funde sau cu flori supradimensionate, care arată foarte bine iarna şi te scot în evidenţă.
Pe de alta parte, dacă te caracterizează mai mult stilul sport sau boem, poţi opta pentru o bentiţă din categoria etno, care se inspiră mai ales din moda anilor 1970. Bentiţele învelite în materiale brodate manual sau în materiale cu imprimeu floral se potrivesc mai ales celor care adora moda boho-chic.
Imprimeurile « tradiţionale » au revenit şi ele la modă, aşa că ai de unde alege. La limita dintre boho şi rock sunt bentiţele cu broderie ţărănească şi cu ţinte metalice în stil rock, aşa că dacă vrei să ai o apariţie inedita optează pentru aşa ceva.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates