Social Icons

joi, 19 ianuarie 2012

Cinci sfaturi pentru a te simţi mai sexy date de expertele în arta seducţiei

Poate nu ai auzit până acum prea multe despre burlesque, dar cu siguranţă ai auzit de Dita Von Teese. Burlesque este o formă de artă erotică retro. Foarte popular din 1860 şi până în 1940, burlesque combină stripteas-ul cu strălucirea şi exuberanţa ca stil de viaţă.
Pentru artistele de burlesque a fi sexy nu este o alternative este un stil de viaţă iar seducţia este un joc  de putere şi feminitate. Dacă te atrage ideea senzualităţii şi feminităţii, combinate într-o manieră strălucitoare iată ce te sfătuiesc vedetele de burlesque.
1. Uită-te mereu în ochii unui bărbat şi menţine contactul vizual cel puţin câteva secunde. Privirea este cel mai sexy atu al unei femei deoarece comunica atât de multe.
2. Aminteşte-ţi că a fi sexy este o formă de exprimare individuală. Nu te compara cu alte femei. Tu eşti unică şi trebuie să îţi găseşti propria ta formă de exprimare a senzualităţii. Unor femei le place să se îmbrace în obiecte din piele şi să se machieze intens cu negru, asta le face să se simtă sexy. Altele, apreciază voalurile diafane şi lenjeria pastel. Fiecare este diferit şi pentru a fi sexy trebuie să te accepţi aşa cum eşti şi să înveţi să îţi pui în evidenţă calităţile.
3. Fii atentă la limbajul corpului. Limbajul corpului este foarte important. Să îl înţelegi şi să îl foloseşti în avantajul tău poate fi o artă. Fii atentă la poziţia corpului tău şi încearcă să foloseşti limbajul non verbal pentru a trimite mesaje sexy bărbatului care îţi place.
4. Cultivă-ţi propriile plăceri. Nimic nu este mai sexy ca o femeie care are propriile pasiuni şi propriile plăceri. Pentru a fi iubită, trebuie să te iubeşti singură şi să îţi oferi timp pentru a te răsfăţa aşa cum meriţi. 
5. Gândeşte-te frumos. Rezervă-ţi în fiecare zi, sau săptămânal câteva ore pentru îngrijirea personală – o baie cu uleiuri aromate, un tratament corporal, masaj, mască facială. Pe lângă toate aceste ritualuri de îngrijire a corpului, ai nevoie şi de o îngrijire a minţii. Obişnuieşte-te să îţi formulezi gânduri pozitive cu privire la propria persoană, să te relaxezi şi să te concentrezi pe lucrurile pozitive din viaţa ta. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates