Social Icons

joi, 16 februarie 2012

Cum te imbraci ca sa pari mai inalta

Pe langa obsesia kilogramelor in plus, multe femei isi doresc fervent sa para mai inalte, ceea ce explica numarul impresionant de tinere care nu renunta la tocuri nici macar atunci cand stratul de zapada depaseste 20 de centimetre.
Cum te imbraci ca sa pari mai inalta - GALERIE FOTO
Ei bine, nu numai tocurile reprezinta o solutie daca vrei sa pari mai inalta. Si vestimentatia pe care o alegi te poate ajuta sa pari cu cativa centimetri mai inalta. Iata cateva solutii.

Jacheta. Atunci cand iti alegi o jacheta, ai grija sa fie cambrata pe talie si sa aiba un decolteu in V. De asemenea, pentru a castiga cativa centimetre alege jachetele cu maneci trei sferturi.

Rochia. In general, pentru femeile micute sunt potrivite rochiile care se opresc pe linia genunchiului, si dezvaluie gamba, deoarece aceste modele le fac sa para mai inalte.

Cureaua.
Iti pune in evidenta talia si automat te face sa pari mai subtire si mai inalta. Secretul consta in alegerea unor curele subtiri.

Pantofii. Evident ca trebuie sa fie cu toc sau talpa ortopedica pentru un plus de confort. Un alt truc este alegerea pantofilor in nuante nude-bej sau roz pal care fac piciorul sa para mai lung.

Imprimeurile.
Sunt o alegere potrivita mai ales daca nu e vorba de modele mari. Bulinute delicate sau flori micute sunt imprimeurile potrivite pentru femeile care vor sa para mai inalte.

Pantalonii. Modelul Capri care se termina fix pe glezna este exact ce ai nevoie ca sa pari mai inalta. Asorteaza mereu acesti pantaloni cu tocuri sau platforme.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates