Social Icons

vineri, 10 februarie 2012

Secretele unui ten senzational

Chiar si persoanele care nu au probleme evidente cu tenul (cosuri, dermatite etc. ) pot avea complexe. Visul oricare femei este nu numai sa aiba un ten ingrijit si fara probleme, ci sa aiba un ten luminos care sa radieze de frumusete si tinerete. Cum obtii exact asta ? Iata ce reguli ar trebui sa urmezi.
Secretele unui ten senzational
Fa-ti o rutine de ingrijire si tine-te de ea - Mai mult decat brandul cosmeticelor pe care le folosesti conteaza cand si cum le folosesti. Vorbeste cu medicul de familie sau cu medicul tau dermatolog, afla exact ce probleme are tenul tau si stabileste-ti o rutina de ingrijire la care sa nu renunti sub nicio forma.

Atentie cu exfolierea - Multe femei, mai ales cele care au tenul gras isi exfoliaza frecvent tenul, ceea ce este o greseala care nu duce la altceva decat la stimularea productiei de sebum la nivelul pielii. Exfolierea trebuie sa se faca o singura data pe saptamana folosind un produs bland.

Atentie la produsele folosite -
Nu te spala pe fata cu sapun chiar daca ai tenul gras. Exceptie fac sapunurile speciale cum ar fi cele cu apa termala sau cele facute din ingrediente 100% vegetale cum ar fi sapunul de Alep.

Foloseste un toner - Nu trebuie sa fie cel mai scump din magazin ca sa fie eficient. Poate sa fie unul facut chiar de tine din apa minerara si ceai verde. De asemenea, poti achizitiona apa de musetel, apa de trandafiri sau apa termala in loc de toner.

Foloseste puterea magica a strugurilor - Daca iti doresti o masca hidratanta si in acelasi timp care sa iti curete in profunzime pielea, poti incerca o combinatie inedita – argila cu ulei de samburi de struguri. Argila iti va curata pielea in timp ce uleiul de ulei de struguri actioneaza ca un elixir magic care iti hraneste pielea si iti ofera luminozitate.

Un look natural - De fiecare data cand poti, opteaza pentru un look natural. Hidrateaza-ti pielea si foloseste mai putin machiaj astfel incat sa iti pui in evidenta stralucirea naturala a pielii tale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates