Social Icons

marți, 22 ianuarie 2013

5 lucruri pe care nu le ştiai despre sâni



Sunt principala ta armă de seducţie, aşa că ar trebui să-i cunoşti foarte bine. Noi îţi dezvăluim câteva "secrete" care te vor ajuta să ţi-i pui în valoare mai bine.
1. Nu sunt niciodată egali
Dacă eşti complexată de faptul că sunt diferiţi ca mărime, linişteşte-te. Toţi sânii sunt aşa. De regulă, cel drept este mai mare. Dacă diferenţa este prea mare, singura soluţie este implantul de silicon.
2. Este imposibil să-i faci să crească
Tragic, dar ăsta este adevărul. Oricâte promisiuni ţi-ar face nişte pastile miraculoase sau creme revoluţionare, singura soluţie este, din nou, implantul de silicon. Bineînţeles, mai este şi varianta cu pilulele contraceptive, dar imediat după ce renunţi la ele, sânii tăi se vor întoarce la mărimea iniţială. Aşa că, fă exerciţii de tonifiere şi împacă-te cu ideea că sânii tăi sunt mai mici decât ţi-ai dori.
3. Nu ai cum să-i păstrezi fermi până la bătrâneţe
Când eşti tânără, sânii tăi au ţesut glandular mamare, colagen şi grăsimi. Însă pe măsură ce înaintezi în vârstă, cantitatea de colagen scade şi este înlocuită de grăsime. Aceasta din urmă este mai grea şi bineînţeles, că îţi va trage în jos sânii.
4. Sunt primii care ies în evidenţă în ochii bărbaţilor
Nu, când te văd prima oară, bărbaţii nu se uită la ce fard de pleoape ai folosit sau la ce tunsoare nouă ţi-ai făcut. 80% dintre ei îşi îndreaptă privirea înspre... sâni! Aşa că, pune-i în evidenţă.
5. Îi poţi distruge dacă dormi pe burtă
Poziţia ideală pentru somn este pe o parte. Însă dacă nu te poţi dezobişnui de poziţia "pe burtă", pune-ţi o pernă sub ei, pentru a-i susţine. Şi că tot veni vorba, sutienul NU îţi va provoca cancer mamar, atât timp cât este confortabil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates