Social Icons

luni, 16 septembrie 2013

Cum să obţii linia de tuş perfectă

               Trasarea unei linii de tuş perfecte este o operaţuine ce necesită foarte multă grijă şi atenţie, însă, cu toate acestea, rezultatul nu este întotdeauna cel dorit.
               Anastasia Beverly Hills a postat, pe o reţea de socialiazre un tutorial step by step, realizat dintr-un colaj de fotografii, care prezintă fiecare etapă care trebuie parcursă pentru un machiaj cat eye perfect.
               Astfel, după ce este trasată o linie fină de tuş pe lungimea ploapei superioare, aceasta se continuă cât de mult permite pliul ochiului. Machiajul se continuă prin trasarea unor puncte ajutătoare în jos, care apoi sunt umplute.
               Se procedează la fel şi sus, pentru îngroşarea liniei trasate iniţial. Pentru un plus de precizie, foloseşte o pensulă pentru linii fine pentru machiajul ochilor pentru a corecta imperfecţiunile. Creează umbre şi iluminează partea de sub sprâncene, et voila: machiajul cat eye este gata!

2 comentarii:

R. spunea...

Articolul asta e genial, serios! Se intampla ca atunci cand exersez in casa cu tusul sa imi iasa linia perfect, apoi cand trebuie sa plec undeva stau asa de mult ca sa imi iasa cum vreau, si in final tot nu e prea bine. Acum dau fuguta sa incerc metoda asta, multumim mult pentru ca ai impartasit-o cu noi!
Kisses, Ramo

Unknown spunea...

Wow...chiar merge. Mersi de tips :*

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates