Social Icons

sâmbătă, 14 septembrie 2013

Paparazzi şi vedete (46)

Porţia ta săptămânală de noutăţi din Showbiz.

Prinţul William şi Kate Middleton, o seară în oraş fără Prinţul George
Ducele şi Ducesa de Cambridge l-au lăsat pe micuţul George în grija bonei pentru a participa aseară în Londra la o gală de strângere de fonduri pentru Tusk Trust, un grup ce se ocupă de conservarea faunei sălbatice din Africa şi al cărui membru de onoare este chiar William. Dacă Prinţul Williama a purtat un smoking impecabil şi papion, Kate a furat toate privirile păşind pe covorul roşu într-o rochie plină de paiete şi cristale, semnată Jenny Packham şi sandale Jimmy Choo. La doar două luni de la naştere, Kate şi-a recăpătat silueta absolut impecabilă! Prinţul William a primit un premiu special în cadrul galei iar în discursul de mulţumire el a glumit, spunând: „Aşa cum aţi aflat, Catherine şi cu mine am devenit de curând părinţii mândri ai unui băieţel a cărui voce ar putea să îi facă concurenţă unui răcnet de leu.“ Cei doi părinţi au confirmat că Prinţul George a rămas acasă cu Jessie Webb, 71 de ani, bona care a avut grijă şi de William şi Harry când erau micuţi. „Acesta este de fapt primul nostru eveniment împreună, fără el, aşa că scuzaţi-ne dacă ne vedeţi uitându-ne din când în când la telefon ca să ne asigurăm că totul merge bine acasă“, a mai spus Prinţul William.
Angelina Jolie, vizită la acvariu împreună cu cei cinci copii
Chiar dacă pare greu de imaginat, Angelina Jolie se descurcă de minune în rolul de mămică. Aflată în Sydney pentru a regiza un nou film, „Unbroken“, frumoasa divă i-a dus pe Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne şi Knox la acvariu pentru o zi de distracţie în familie. Singurii absenţi au fost Brad Pitt, care se află zilele acestea la Toronto pentru premiera şi promovarea celui mai recent film al său, „12 Years a Slave“, şi Maddox, cel mai mare dintre copiii cuplului. Îmbrăcată lejer, într-un top negru, fustă creion şi balerini confortabili, Angelina Jolie a ieşit de la acvariu foarte zâmbitoare, semn că s-a distrat pe cinste alături de copiii ai săi. Fără îndoială, cei mai norocoşi au fost Zahara, Vivienne şi Pax, care şi-au etalat cu mândrie noile jucării din seria „Finding Nemo“. Săptămâna trecută, Academia Americană de Film a anunţat că îi va înmâna Angelinei un Oscar onorific pentru întreaga sa activitate caritabilă. În 2000, actriţa a fost recompensată cu primul Oscar din cariera sa pentru rolul Lisei Rowe, o tânără cu tulburări psihice, din „Girl, Interrupted“.
Mădălina Ghenea, o apariţie seducătoare la Festivalul de Film de la Toronto
La doar câteva zile după apariţia uluitoare a româncei la Festivalului de Film de la Veneţia, acolo unde a păşit pe covorul roşu într-o rochie albă Alberta Ferretti, accesorizată cu cercei din aur şi diamante Damiani, iat-o de această dată la Festivalul de Film de la Toronto, într-o rochie roşie seducătoare. Actriţa de origine română şi iubita actorului Gerard Butler a sosit la Festivalul de Film de la Toronto pentru a-şi promova cel mai recent film, Dom Hemingway în care joacă alături de Jude Law, Emilia Clarke şi Demian Bichir.
Victoria Beckham dezvăluie secretul rochiei “balon”
Victoria Beckham a atras toate privirile săptămâna aceasta, când a îmbrăcat o rochie gri voluminoasă din ultima sa colecţie. Deşi aparent lejeră şi uşor de purtat, Victoria a dezvăluit că procesul de realizare a fost unul extrem de lung şi complicat. Volumul creat în partea de jos a rochiei se datorează unei crinoline insesizabile fixate pe dedesubt, dar care să păstreze senzaţia de comoditate. “Iubesc rochia asta” a declarat pentru Mailonline. Am purtat-o şi este foarte confortabilă, de vară, cu un aer romantic. Mă simţeam de parcă purtam un nor imens şi toată lumea a admirat-o”. “Îmi plac provocările şi când m-am gândit prima dată la această rochie, m-am întrebat cum pot să o fac să avantajeze orice siluetă. Cum să fie sexy , dar să aibă atât de mult volum. Şi cred că am reuşit să obţinem acest lucru foarte bine. Cred că este o rochie foarte cool” a adăugat Victoria. Săptămâna trecută, mămica în vârstă de 39 de ani a prezentat colecţia Victoria, Victoria Beckham primăvară-vară 2014 în cadrul New York Fashion Week, primind numai cuvinte de laudă din partea criticilor de modă. Printre piesele “cheie” ale colecţiei se mai numără o rochie în 11 nuanţe de roz şi o jachetă cu imprimeu geometric în stilul anilor '60. Succesul colecţiilor sale se datorează faptului că, hainele sunt foarte uşor de purtat, elegante şi sofisticate.
Kristen Stewart, vândută unui prinţ din Orientul Mijlociu
Actriţa americană Kristen Stewart a câştigat pentru o asociaţie de caritate suma de 500.000 de dolari, pe care a primit-o după ce a acceptat să petreacă 15 minute în compania unui prinţ din Orientul Mijlociu, informează contactmusic.com. Renumitul producător de film Harvey Weinstein a dezvăluit în această săptămână că actriţa Kristen Stewart a donat suma obţinută de la un prinţ bogat din Orientul Mijlociu unei organizaţii de caritate care îi ajută pe supravieţuitorii uraganului Sandy. Kristen Stewart participa la o acţiune de strângere de fonduri pentru acea organizaţie de caritate în momentul în care producătorul Harvey Weinstein a fost contactat de acel prinţ bogat, care s-a declarat impresionat de actriţa americană. Iniţial, actriţa a refuzat propunerea prinţului, dar apoi, realizând potenţialul caritabil al unei astfel de întâlniri, a acceptat să îl cunoască pe prinţul arab, în schimbul unei donaţii consistente. "Iar Kristen a petrecut apoi 15 minute în compania prinţului", a dezvăluit Henry Weinstein pe covorul roşu, pe 8 septembrie, cu ocazia premierei filmului "12.12.12", care prezintă concertul de caritate organizat în beneficiul familiilor afectate de uraganul Sandy. Acel prinţ a plătit în avans o jumătate de milion de dolari, în bani lichizi, şi a petrecut 15 minute în compania actriţei Kristen Stewart într-un birou de la Madison Square Garden. Actriţa nu a fost singura vedetă la acel concert, întrucât Weinstein a reuşit să aducă o serie de nume mari din showbiz la acel eveniment care a generat încasări de 30 milioane de dolari. Paul McCartney, Billy Joel, Chris Rock, Adam Sandler, Mick Jagger şi Bruce Springsteen au participat şi ei la acel concert de caritate.
Nicole Kidman, lovită de un biciclist
După New York Fashion Show, Nicole Kidman a avut parte de un accident absurd – a fost doborâtă de un biciclist chiar în faţa hotelului unde era cazată. Imediat cum s-a încheiat prezentarea Calvin Klein, actriţa s-a întors la hotel, dar înainte să reuşească să intre a fost lovită de un fotograf pe nume Carl Wu care gonea pe bicicletă în încercarea de a-i face câteva poze divei. Deşi Nicle Kidman s-a ridicat de la pământ, se pare că accidentul a fost destul de grav având în vedere că o ambulanţă a fost chemată la locul faptei cât mai r repede. Pozele dezvăluie că vedeta nici măcar nu a mai putut păşi cu un picior, ba mai mult nici măcar nu s-a mai putut încălţa.

Emily Blunt va fi mămică!
Actriţa de origine engleză, Emily Blunt şi soţul ei, actorul John Krasinski aşteaptă primul lor copil, informează The Telegraph. Cuplul, care locuieşte în Los Angeles, este văzut foarte rar împreună, cei doi fiind foarte discreţi cu viaţa lor personală. În schimb, despre miracolul care le-a împlinit viaţa, au declarat public că sunt foarte încântaţi şi emoţionaţi. Blunt, în vârstă de 30 de ani, cunoscută pentru rolul din filmul The Devil Wears Prada (Diavolul se îmbracă de la Prada) a considerat că este momentul oportun pentru a deveni mămică. Soţul ei, în vârstă de 33 de ani, a confirmat că şi-au dorit nespus de mult acest copil, mai ales că amândou provin din familii numeroase. Emily Blunt s-a căsătorit cu John Krasinski în 2010, pe lacul Como, în cardul unei proprietăţi a lui George Clooney.
Zoe Saldana s-a căsătorit
După ce s-a zvonit că ar fi gay sau bisexuală, după ce şi-a exprimat dezamăgirea faţă de bărbaţi ca o consecinţă a mai multor relaţii eşuate, Zoe Saldana s-a căsătorit, departe de ochii lumii... cu un bărbat, informează Mediafax. Actriţa americană Zoe Saldana, în vârstă de 35 de ani, s-a căsătorit cu logodnicul ei, artistul italian Marco Perego, la începutul acestei veri, în cadrul unei ceremonii private, la care au participat doar prietenii şi membrii celor două familii, informează site-ul revistei People. Informaţia a fost confirmată de o sursă din anturajul cuplului. Zoe Saldana şi Marco Perego şi-au oficializat relaţia apărând pentru prima dată împreună în public în luna mai, la premiera de gală a filmului "Star Trek: În Întuneric/ Star Trek: Into Darkness". La începutul aceleiaşi luni, cei doi, despre care se spune că au fost multă vreme prieteni buni înainte de a începe o relaţie, au fost fotografiaţi purtând verighete identice, la Londra, potrivit jurnaliştilor de la E!, generând astfel un val de speculaţii despre căsătoria celor două vedete. În numărul de mai al revistei Allure, Zoe Saldana a semnalat interesul său pentru alte femei sau, cel puţin, pentru o viaţă bisexuală. S-ar putea să sfârşesc prin a-mi creşte copiii alături de o femeie, a mărturisit atunci vedeta, care a adăugat că se simte „androgin”. La întrebarea "Ai fost cu o femeie?", Zoe s-a oprit înainte să răspundă, apoi a spus: "Promite-mi un singur lucru: dacă ai de gând să îmi adresezi această întrebare, te rog pune trei puncte la sfârşitul răspunsului meu". Apoi, tot ea a confirmat că este deschisă unei relaţii serioase cu o altă femeie şi că nu s-ar mai întâlni cu alţi actori… Zoe Saldana a fost logodită cu Keith Britton, CEO-ul companiei My Fashion Database. Ei s-au despărţit în 2011 după o relaţie care a durat 11 ani. Fost jucător de fotbal foarte talentat înainte ca o accidentare să îi încheie cariera, Marco Perego a devenit pictor, s-a mutat în Statele Unite şi a spălat vase pentru a putea să trăiască, până când cariera lui a cunoscut o traiectorie spectaculoasă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates