Social Icons

luni, 28 aprilie 2014

Top 5 nuanţe de ruj în tendinţe în 2014

     Oranj neon sau violet light? Descoperă care sunt cele 5 nuanţe de ruj care domină tendinţele în make-up în anul 2014!
          Rujul oranj electric
     Rujul portocaliu se află de ceva timp pe podiumul prezentărilor de modă, însă în 2014 revine puternic în tendinţe, într-o variantă şi mai accentuată, şi mai aprinsă. Şi pe bună dreptate îl putem numi "noul roşu"... De la neon la corai, rujul portocaliu este cu siguranţă sexy şi provocator, pretându-se de minune atunci când ţinuta ta este în nuanţe neutre sau pastelate.
          Rujul violet – Liliachiu mat
     Rujul mat este în vogă în primăvara 2014, mai ales atunci când îi asociem nuanţe deschise de violet. Violetul, în nuanţe light, însă puţin mai dramatice decât liliachiul pastel, are un puternic impact vizual şi este de mare efect.
          Rujul Mură
     Dacă ne încumetăm să aruncăm o privire prospectivă în moda toamnei 2014, vom observa că în marile prezentări de modă rujul în nuanţe dramatice, întunecate, amintind de culoarea profundă a vinului negru sau mai degrabă a murelor bine coapte, devine un lait-motiv în make up.
          Rujul Nude
     Cu ce altă nuanţă de ruj putem întâmpina mai bine primăvara decât nuanţele nude, imitând culoarea naturală a buzelor şi a pielii şi aducând un strop (nu mai mult) de roz pastel sau de cafeniu?
          Rujul Cărămiziu
     Uşor, uşor, în unele cazuri portocaliul aprins capătă accente roşiatice şi se transformă într-un portocaliu cărămiziu, mai potolit şi bine plăcut ochiului.

Un comentariu:

Unknown spunea...

Ador rujul nude...

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates