Social Icons

duminică, 6 aprilie 2014

Mini News

            Îmi propusesem săptămâna trecută să revin la normal cu blogul, dar situaţia nu mi-a permis...Aşa că vă aduc unele ştiri din această săptămână şi sper să-mi funcţioneze internetul ca să pot posta.



Orlando Bloom şi a lui stea de pe Hollywood Walk of Fame
    Orlando Bloom a primit mercuri o stea pe Hollywood Walk of Fame din Los Angeles. Alături de el a fost fiul lui de doar trei anişori, Flynn, care a fost adorabil în momentul în care a ajutat la dezvăluirea stelei tatălui său înainte să pozeze împreună pentru o serie de fotografii. Micuţul Flynn creşte repede şi tatăl lui a dezvăluit că îşi doreşte pentru acesta să crească în Anglia, adăugând că şi-ar dori să facă parte din viaţa lui cât mai mult posibil. În timp ce Orlando îşi celebra marea realizare în Los Angeles, fosta lui soţie îşi promova adidaşii în Tokyo şi a făcut vâlvă cu câteva fotografii foarte sexy.



Jennifer Love Hewitt vorbeşte despre căsătorie şi despre copil
    Jennifer a avut pregătite o mulţime de surprize atunci când s-a aşezat pe canapea pentru un nou interviu cu Ellen DeGeneres. În primul rând, ea este blondă acum! În al doilea rând, acum este mamă şi soţie. Pentru emisiunea din acest an ea a optat un look mult mai conservator spre deosebire de anul trecut. „Eram deja însărcinată şi nu puteam să spun nimănui” şi-a explicat ea apariţia din Aprilie anul trecut. Se pare că în acea perioadă era însărcinată în şapte săptămâni, iar acum este mama unei fetiţe de 4 luni şi s-a căsătorit cu Brian Hallisay. „M-am căsătorit cu cinci zile înainte ca ea să se nască”, a spus Hewitt despre nunta ei din noiembrie. „Eram doar noi doi şi am mers la Bed, Bath &Beyon pentru că acolo se căsătoresc oamenii. A fost foarte drăguţ şi el este minunat, un tată incredibil şi un soţ bun, şi m-am simţit foarte norocoasă. Este minunat.”
Robert Pattinson o face incredibil de bine pe paparazzo
    Robert Pattinson a fost nevoit să treacă de cealaltă parte a covorului roşu luni când a trebuit să filmeze o scenă pentru noul său film, Life, în Toronto. Existăun motiv bun pentru care Rob se află în spatele aparatului i anume pentru al fotografia e James Dean pentru revista Life. Fostul star din Twilight a lucrat la acest film în ultima lună şi în urmă cu câteva săptămâni a fost fotografiat pe motocicletă împreună cu Dane. Robert se pregăteşte pentru lansarea unui alt film, „The Rover”, care trebuie să apară în 13 Iunie. Între timp, el a filmat şi pentru Maps to the Stars, care va avea premiera anul acesta. După terminarea filmărilor pentru „Life”, Robert va începe să filmeze alte două filme: „The Child of a Leader” şi „Hold on to Me”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates