Social Icons

miercuri, 13 august 2014

Cupluri pe micile ecrane, dar şi în viaţa de zi cu zi

   Mă gândeam să vă arăt câteva cupluri care au format un cuplu atât pe micile ecrane, cât şi în viaţa de zi cu zi. Câteva perechi memorabile care încă mai sunt sau nu împreună în viaţa reală.

        Lisa Rinna şi Harry Hamlin. Au fost pe lista lungă de vedete în Veronica Mars. Cuplul căsătorit în viaţa reală, a dat viaţă părinţilor lui Logan din serie. Păcat că căsătoria lor de pe micul ecran nu a avut acelaşi succes ca cea reală.
        Blake Lively şi Penn Baggley. Au fost cuplul de aur din Gossip Girl, au dat viaţă personajelor Serena şi Dan. În film au avut parte de câteva despărţiri şi împăcări, dar într-un final au rămas împreună. În timp ce în viaţa reală cei doi au fost un cuplu acum câţiva ani, însă din păcat destinul nu i-a mai adus din nou împreună.
        Emily VanCamp şi Josh Bowman. Relaţia lor pe micile ecrane este însoţită de înşelătorie, se pare că drama nu îi însoţeşte şi în relaţia din viaţa reală.
        Keri Russell şi Scott Speedman. Felicity s-a aflat mereu între dragostea din interes, Noel şi Ben, dar în viaţa de zi cu zi l-a ales pe Ben, adică cu tipul care a jucat rolul lui. Scott Speedman şi Russell sunt împreună încă din 2000 când seria a început să fie difuzată.
        Ginnifer Goodwin şi Josh Dallas. Cât de drăguţ! Pe lângă faptul că Ginnifer Goodwin şi Josh Dallas au jucat rolurile Albei ca zăpada şi a prinţului în seria TV, dar sunt îndrăgostiţi şi în viaţa reală, sunt logodiţi şi aşteaptă un copil. Ce final de basm.
        Nina Dobrev şi Ian Somerhalder. Sunt un cuplu hot de vampiri din The Vampire Diaries şi au o relaţie extrem de complicată în seroal. Nina şi Ian au fost împreună şi în realitate până anul trecut. Vom avea mereu Mystic Falls.
        Adam Brody şi Rachel Bilson. Cred că Seth şi Summer au cuplul meu preferat de la TV şi a fost şi mai drăguţ când Adam şi Rachel se întâlneau şi în realitate. Însă acum Adam este logodit cu Blair.
        Chad Michael Murray şi Sophia Bush. Jucau rolurile unui cuplu pasional de liceeni în One Tree Hill, Lucas şi Brooke, când pasiunea i-a învăluit şi chiar s-au căsătorit în viaţa de zi cu zi. Din păcate, la fel ca şi personajele lor din serial, nu a fost să fie şi s-au despărţit.
        Jennifer Morrison şi Jesse Spencer. Actorii din House au avut o relaţie în serial şi s-au căsătorit. Dar în viaţa reală au fost doar logodiţi şi nu au ajuns la altar.
 Kat Dennings şi Nick Zano. În 2 Broke Girls, Max şi Johnny au avut o relaţie complicată, dar în realitate Kat şi Nick sunt un cuplu solid.    
        Alexis Bledel şi Vincent Kartheiser. Povestea lor de dragoste din Mad Men nu este atât de romantică, Pete şi Beth, şi-au înşelat soţii. Dar în viaţa reală, Vincent şi Alexis au scăpat de scandal şi s-au logodit anul trecut.
        Leighton Meester şi Sebastian Stan. În Gossip Girl, Carter Baizen a fost implicat în relaţii atât cu Blair, cât şi cu Serena, dar mai mult cu Serena. Oricum, în viaţa de zi cu zi relaţia a fost cu Leighton şi au format un cuplu pe durata filmării serialului.
        Mila Kunis şi Ashton Kutcher. A fost aproape perfect atunci când Jackie şi Kelso se întâlneau. Mi-a plăcut de ei în „That’70s Show”, dar m-am bucurat când am văzut că perechea este complet dedicată.
        Anna Paquin şi Stephen Moyer. Bill şi Sookie cuplu format dintr-un vampir şi un om din „True Blood”, dat în afara filmului lucrurile merg foarte bine între Anna şi Stephen. Sunt căsătoriţi şi au doi copii.
        Rose Leslie şi Kit Harington. Ygritte şi Jon Snow s-au îndrăgostit în sezonul trei, doar pentru a se despărţii în serialul „Games of Thrones” – ea a tras în el cu săgeţi. Între timp cei doi au format un cuplu în viaţa reală, dar s-au despărţit anul trecut şi sper că nu au fost implicate săgeţile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates