Social Icons

marți, 26 august 2014

Premiile Emmy în ţinute

         Aşa cum am mai făcut de câteva ori este timpul să aruncăm o privire la ţinutele vedetelor care au participat la Premiile Emmy, unde vedetele din televiziunea americană au purtat ţinute glam şi uimitoare, dar nu toate au fost atât de strălucite cum ne-am fi aşteptat. Anul acesta după cum bine ştiţi serialul „Breaking Bad” a fost marele câştigător, dar vedetele celelaltor seriale s-au ridicat la standardele serii.

         Ariel Winter a purtat o ţinută tinerească şi adecvată pentru eveniment, actriţa din „Modern Family” a purtat o ţinută de la Halo Eve formată din două piese. Un top negru şi o fustă maxi cu dungi. Ariel şi-a accesorizat ţinuta cu bijuterii Vita Fede, pantofi Ferragamo şi un clutch roşu „Nirvana Star”.
         Robin Wright a avut o apariţie foarte chic, îmbrăcată într-un costum cu spatele gol inspirat din salopetă de la Ralph Lauren, ea a decis ca hainele ei îndrăzneţe să vorbească păstrând astfel accesorile la un nivel minim, iar părul aranjat pe spate. Pentru mine, actriţa din „House of Cards”, a fost una dintre cele mai bine îmbrăcate vedete în ciuda faptului că nu a optat pentru o rochie aşa cum era de aşteptat.
         Joanne Froggatt a mers pe un look asemeni unei zeiţe greceşti, actriţa din „Downton Abbey” a purtat o rochie J. Mendel de mătase cu un decolteu în V, la care s-a adăugat o broderie care a accentuat foarte bine decolteul.
         Halle Berry este una dintre vedetele care nu optează în general pentru un decolteu adânc, iar ţinuta de la Premiile Emmy a fost o ocazie rară. Hale a purtat o rochie din colecţia de toamnă Elie Saab 2014, de culoare roz şi cu o fantă uriaşă pe picior. Ar fi putut să atragă atenţia foarte uşor la această fantă, dar nu a făcut-o. Un inel de safir şi o pereche de cercei din perle i-au completat aspectul.
         Natalie Dormer a folosit două culori în contrast pentru un aspect impecabil. Actriţa din serialul „Game of Thrones” a purtat o rochie J. Mendel, cu topul portocaliu şi fusta maro. Acest look a fost cu siguranţă pe gustul domnilor. Stilul lui Natalie a fost completat de o coafură care i-a oferit volum şi un machiaj perfect.
         Cat Deeley a ales o rochie ombre de la Burberry, cu o fustă voluminoasă, un decolteu adânc şi o eşarfă care i-a pus în evidenţă talia. Şi-a completat ţinuta cu un clutch Jimmy Choo, brăţări şi o pereche de cercei.
          Lena Heady, aka Regina Cersei din serialul „Game of Thrones”, a decis să opteze pentru o ţinută mai întunecată. Rochia ei neagră din damasc de la Rubin Singer asimetrică pe un umăr şi cu tiv. Detalii sunt incluse în corsetul ascuns şi fusta plisată. Lena şi-a înmuiat look-ul edgy cu păr ciufulit şi buze de culoarea piersicii.    
         Sarah Hyland a uimit la Premiile Emmy din acest an cu o ţinută de la Christian Siriano formată din două piese. Topul alb şi fusta voluminoasă portocalie i-au oferit o apariţie fermecătoare. Cerceii cu diamante de la Lorraine Schwartz au fost o alegere inteligentă cu un ecou tineresc, distractic şi sofisticat pentru acest aspect.
         Kate Mara a purtat o rochie J. Mendel din colecţia de toamnă 2014 a designerului. Straturile de lungime diferită arată foarte bine, iar pielea ce se vede şi accentele florale de pe decolteu îi dau o strălucire diferită. Platformele albe cu negru şi clutch-ul în aceleaşi culori sunt accesoriile perfecte, iar machiajul o pune foarte bine în valoare pe Kate.
         Heidi Klum a arătat ca un super-model pe covorul roşu. Gazda emisiunii „Project Runway” a optat pentru o rochie coral Zac Posen cu mâneci scurte drapate. Heidi şi-a accentuat aspectul cu un clutch Jimmy Choo, sandale Jimmy Choo şi bijuterii Lorraine Schwartz. Rochia este sofisticată, la modă şi bijuteriile îi oferă un pic de dramatism, dar totul crează o ţinută de bun gust.
         Michelle Dockery a purtat o rochie încântătoare Rosie Assoulin cu o mulţime de culori. Ea aduce acest aspect la viaţă într-un mod uimitor şi îmi place cât de distractiv este, fără a fi prea sălbatic şi, prin urmare, în zona ei de confort. O mulţime de inele delicate Ana Khouri şi cercei cu perle.
         Designeri români au ajuns pe covorul roşu de la Premiile Emmy, de data aceasta o ţinută Lorena Sârbu a fost purtată de actriţa Hayden Panettier. Viitoarea mămică a arătat splendid într-o rochie cu paiete care i-a dat o notă foarte sexy. Bijuteriile de la Fred Leighton au inclus cercei în formă de picătură cu diamante şi o brăţară cu diamante. Un clutch încrustat cu cristale a completat foarte bine rochia Lorenei Sârbu.
         Lizzy Caplan a purtat o rochie negru cu alb de la Donna Karan Atelier cu bretele încrucişat la gât. Această rochie este una care arată bine din orice unghi o vezi. Perlele şi bijuterii cu diamante au adăugat eleganţa necesară, iar cocul şi machiajul smokey eyes au terminat aspectul.
          Julia Louis-Dreyfus a dovedit de ce se află în mod frecvent pe lista celor mai bine îmbrăcate vedete atunci când a apărut îmbrăcată într-o rochie Carolina Herrera. Cu o eleganţă clasică rochia lungă şi roşie cu pliuri asimetrice în talie şi la decolteu a arătat minunat. Cureaua neagră i-a subţiat talia. Accesoriile au inclus un clutch Lee Sace şi o brăţară cu diamante de la Lorraine Schwartz.
     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates