Social Icons

sâmbătă, 30 august 2014

Ştiri pe scurt

      Încă o săptămână ce se aproprie de sfârşit şi din nou este momentul să trecem în revistă cele mai importante evenimente ale săptămânii.


Kristen Stewart la aeroportul din Tokyo
      Kristen lasă hainele să vorbească, atunci când a ajuns la Aeroportul Internaţional Narita din Tokyo vineri. Actriţa a fost îmbrăcată într-o ţinută casual, care a inclus un tricou pe care era scris mesajul: „It’s Awful, I Hate It”. Călătoria lui Kristen în Japonia a fost cu ocazia lansării unui interviu din numărul din Septembrie a revistei Vanity Fair France. Ea a vorbit despre relaţia ei cu mass-media şi lumea de afară şi despre modul în care a evoluat cariera ei după Twilight. Cu toate acestea, ultima ei apariţie publică a fost momentul în care a acceptat provocarea ALS Ice Bucket Challenge. Kristen a realizat provocarea împreună cu prietenii ei Scott Fahrendorf şi Nicholas Hoult, cu care a colaborat pentru noul ei film Equals.

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au căsătorit

      Angelina Jolie şi Brad Pitt sunt căsătoriţi! Echipa Angelinei a confirmat că cei doi s-au căsători în Franţa sâmbăta tracută. „Sâmbătă, 23 august 2014, în prezenţa familiei şi a prietenilor, Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au căsătorit într-o mică capelă în Chateau Miraval din Franţa. A fost o ceremonie civilă non-confesională. A fost mai mult o afacere de familie. Toţi copii lor au luat parte. Angelina a fost condusă spre altar de fii ei mai mari Maddox şi Pax. Zahara şi Vivienne au împrăştiat petale, adunate din grădină. Shiloh şi Knox au fost cei care au adus inelele. În zilele dinainte de a veni în Franţa, şi ca cetăţeni californieni, Brad şi Angelina au completat actele şi au obţinut certificatul de căsătorie de la un judecător local, care de asemenea a călătorit în Franţa pentru a efectua ceremonia la Chateau Miraval. Ei s-au căsătorit conform legii din California.”Căsătoria celor doi a venit după o logodnă de doi.
Shakira este însărcinată cu cel de al doilea copil
      Shakira a confirmat pentru Spanish Cosmopolitan că aşteaptă al doilea copil împreună cu partenerul ei, Gerard Piqué. Zvonurile cum că aceasta este însărcinată au început după ce Shakira a început să-şi acopere abdomenul şi a atenuat mişcările de dans care au făcut-o celebră în timpul spectacolului de la Campionatul Mondial din luna Iulie.
Doamnele din serialul Friends s-au reunit în vechiul apartament
      Luna viitoare este cea de a 20-a aniversare a serialului Friends, iar Jennifer Aniston, Courteney Cox şi Lisa Kudrow s-au reunit în timpul filmărilor pentru Jimmy Kimmel Live în LA. Jimmy a făcut aluzie la reuniune când a postat o poză pe Twitter, spunând: „Asta se întâmplă în seara asta.” Trio-ul a jucat o scenă într-un apartament care semăna cu cel în care se filma serialul. Este drăguţ să le vedem pe Rachel Green, Monica Geller şi Phowbe Buffay împreună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates