Social Icons

luni, 24 mai 2010

Fanficuri scrise de Crissa

Primul se numeşte „Întotdeuna singură” şi are până în prezent 13 capitole. Iată şi rezumatul:
Bella Swan este o fată care a trecut prin toate greutăţile vieţii, a fost pusa la multe încercări…fiind elevă în liceul Forks ea a fost întotdeauna tratată cu dispreţ, colegii o excludeau din toate cercurile de prieteni îi ura pe toţi deoarece nu-i dădea şansa de a arăta cine este ea de fapt şi mai ales Edward Cullen (care era un fel de Don Juan), de atunci hotărăşte să se închidă în ea şi să nu mai dea importanţă răutăţilor celor din jur şi să nu mai fie umilită de toţi şi doreşte să se mute în Florida la mama ei. Ce se va întâmpla când Edward va fi nevoit să se mute şi el în Florida din cauza serviciului lui Carlisle fără a şti că va fi în acelaşi liceu cu Bella ea fiind acum total schimbată şi foarte frumoasă…asta rămâne de văzut…” Îl găsiţi aici.

 Al doilea se numeşte „Îngerul nopţii” şi are doar rezumatul „În acest fic este vorba despre Bella care este striptueză într-un bar, din cauza situaţiei financiare. Ea este atracţia publicului, iar mulţi bărbaţi şi-ar dori-o, barul devine din ce în ce mai renumit o dată ce aceasta începe să lucreze acolo. Bărbaţii salivează la propriu după acel trup de zeiţă, dar se pare că Bella nu a acceptat niciodată să meargă atât de departe aşa cum fac colegele ei (de bar). Urăşte această meserie şi îşi doreşte din tot suflet să îşi schimbe viaţa, dar uşile vieţii i se închid în faţa, una câte una, nedându-i vreo şansă. Este anul doi la facultate, iar asta îi îngreunează situaţia. Ce se va întâmpla când un anumit client, Edward Cullen, va veni şi el în barul în care Bella dansează şi rămâne surprins de frumuseţea acesteia? Relaţia celor doi va fi rea de la bun început, deoarece din cauza exceselor de alcool el va întrece măsura cu ea şi se va ajunge la situaţii extreme. Va fi Bella salvată? Ce se va întâmpla când va afla că Edward învaţă în aceeaşi facultate cu ea? Relaţia se va îmbunătăţii, iar el va ajunge hipnotizat de frumuseţea ei la fel ca restul populaţiei masculine din facultate?” Îl găsiţi aici.

 Şi cel de al treilea pe care-l scrie împreună cu Niko, care se numeşte „Deşertul singurătăţii”– scris de Crissa şi de Niko. Rezumatul: „După moartea părinţilor săi şi a lui Phill, Bella intră în depresii tot mai grave. Nimic nu o poate aduce la normal, viaţa sa devine întunecată şi rece…optimismul, fericirea, dorinţa de a trăi viaţa la maxim, o dată cu acea oroare totul dispare din viaţa ei, devine ca o umbră, un suflet chinuit ce se zbate în adâncul său, înăuntru corpului secătuit de viaţă. Imaginea părinţilor ei este ca o lamă ascuţită ce îi taie fiecare părticică din corp, un corp plin de răni, răni ce vor rămâne întotdeauna înăuntrul ei sângerând abundent, o carne vie…rămânând singură în acel apartament pustiu, fără să audă vocea mamei sale, strigătele lui Charlie, râsul plin de viaţă a lui Phill, o va face să sufere din ce în ce mai mult, până va hotărî că această viaţă nu e cea pe care şi-o doreşte, visele, amintirile, absolut tot, hotărăşte să lase în urmă, va încerca să îşi reia viaţa, aşa cum este, chiar dacă amintirile vii încă îi mai bântuie mintea, totuşi ştia că ea nu îşi va reveni. Se va muta în Forks, la vechea casă a tatălui ei, dar oare ce se va întâmpla când va ajunge acolo? Misteriosul Edward Cullen va avea o şansă să îi dezgheţe inima? Iar dacă”da”, cum va reacţiona Bella la aflarea adevărului despre familia lui şi ce va face Edward după toate aceste lucruri? Dar Bella, va putea să treacă şi peste cuvintele lui Edward? Va mai avea destule lacrimi, iar amintirile o vor chinui din nou? Nu o vom uita nici pe Victoria, care îi va schimba viaţa complet Bellei, o va putea salva Edward? Vor ajunge până la urmă împreună şi fericiţi?” Îl găsţi aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates