Social Icons

sâmbătă, 29 mai 2010

Irina are 4 fan ficuri

Primul se numeşte „Ultimele pagini” are până în prezent 10 de capitole şi  rezumatul: „După ce Edward o părăseşte pe Bella, ea este distrusă dar îşi continuă viaţa, rămâne însărcinată, dar tatăl fetei le părăseşte pe amândouă. După 30 de ani Edward se întoarce, dar prea trâziu pentru că Bella moare de cancer, rămânând în urmă doar fiica ei Elise. Dar dacă Edward la început confundă sentimentele pe care le are asupra Elisei? Dându-şi seama mai târziu ca niciodată nu o va putea uita pe Bella, unica sa iubire, dar dacă în peisaj apare o persoană misterioasă care îi va schimba viaţa lui Edward dar şi Elisei! Povestea asta are mult supranatural în ea, vampiri, vrăjitoare şi multe alte personaje cu puteri speciale, de asta va sigur ea.” Îl găsiţi aici.


Al doilea se numeşte „Într-un amurg de toamnă” are până în prezent 7 de capitole şi  rezumatul: „Christina este o cerşetoare, locuieşte la staţia de metrou, ea îl salvează pe Andrew care încearcă să se omoare. După acest incident se reîntâlnesc şi încet, încet se îndrăgostesc. Dar dacă familia lui Andrew află că Christina nu e ceea ce pare? Ce se va întâmpla atunci?” Îl găsiţi aici.

Al treilea se numeşte „Colţ de suflet”, este terminat şi  rezumatul: „Cum ar fi ca persoana căreia i-ai dăruit inima să te rănească? Ai mai avea vreun motiv să continui să exişti doar pentru a simţii durere? Isabella Swan este devastată atunci când motivul existenţei ei Edward Cullen o părăseşte. Fără ca Bella să ştie motivele, Edward se întoarce dar nimic nu mai este la fel. El pare să iubească acum pe altcineva, aşa că Bella încearcă să îşi continuie viaţa. Dar soarta îi răpeşte umanitatea iar ea trebiue să facă faţă unei vieţi noi. Amintiriile ei, care au pălit acum o fac sa fie confuza,dar intr-un colt al sufletului ei dragostea pentru Edward ardea mocnit asteptand să fie reînviată. Va reuşi Edward acest lucru?” Îl găsiţi aici.

Al patrulea se numeşte „Never alone” l-a scris împreună cu Andreea, este terminat şi  rezumatul: „Perspectiva Emily şi Edward scrisă de Irina: Cum ar fi să te îndrăgosteşti de un băiat pe care-l învinovăţeşti de moartea surorii tale, Emily se îndrăgosteşte de Edwrad neştiind că el fusese iubitul surorii ei care murise într-un accident de maşină, iar toată familia ei îl consideră pe Edwrad un criminal, asta fiind doar nişte minciuni, vor putea ei trece peste tragedia din trecut iar dragostea lor să triumfe în final? Perspectiva Kim si Robin scrisa de Andreea: Kim este o fată normală dar are în spate un trecut dureros. În prezent are cele mai loiale prietene dar cu ceva timp în urmă cea mai bună prietenă a dezamăgit-o. Avea viaţa perfectă dar nu ştia să o preţuiască aşa că a rănit o persoană la care Kim ţinea mai mult decât credea, Robin. Fiindcă nu a spus nimic la momentul potrivit vinovaţia s-a instalat adânc în sufletul ei. Destinul are căile lui. A reuşit să o facă pe Kim să se întâlnească cu Robin, cel care va fi sufletul ei pereche. Teama o împiedică pe Kim să spună adevărul dar dragostea îţi dă uneori puterea de a înfrunta lucrurile. O să se aranjeze situaţia favorabil pentru Kim şi Robin?” Îl găsiţi aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates