Social Icons

marți, 1 iunie 2010

Bianca scrie câteva ficuri

Primul se numeşte „El sueno de Crepusculo”, are până în prezent 24 capitole şi  rezumatul: „Povestea începe dinaintea cărţilor Twilight. Bella este lovită de o maşină în drum spre şcoală. În timp ce e în comă, ea îi visează pe Edward, Nessie şi familia Cullen. În visul ei ea este vampir şi este căsătorită cu Edward şi o are pe Nessie. Întâlnirea cu Volturi a avut loc, la fel şi confruntarea cu James. Dar ea se trezeşte şi realizează că toate acestea au fost un vis. Dar dacă Cullenii chiar există? Dacă vampirii sunt adevăraţi? Sau dacă totul a fost un mit? Un mit despre vampir şi o aşa zisă familie Cullen. Dar dacă acest vis este un vis profetic?” Îl găsiţi aici.

Al doilea se numeşte „Love Sacrifices”, are până în prezent 4 capitole şi  rezumatul: „Vampirul Aleksi întâlneşte o tânără frumoasă fată Timeea. Se îndrăgosteşte de ea şi ea de el. Neştiind de la bun început,Timeea avea puterea de a transforma vampirii şi oamenii în vârcolaci, iar Aleksi, ca orice vampir avea puterea să transforme oamenii în vampiri, dar iubirea lor e imposibilă deoarece Timeea e cel mai mare duşman al lui Aleksi. E un vârcolac, doar că nu mirosea atare. Avea mirosul unui om. Ce vor face ei pentru a fi împreună? Va renunţa Aleksi la viaţa de vampir sau Timeea la viaţa de vârcolac?” Îl găsiţi aici.

Al treilea se numeşte „Dezamăgirea Revenirii”, are până în prezent 4 capitole şi  rezumatul: „ Edward pleacă, iar Bella îşi găseşte fericirea în Jake. Bella cade într-o depresie nervoasă mondială şi iese din ea cu ajutorul lui Jake bineînţeles. După câteva luni în care timpul şi-l petrece cu Jake ea se îndrăgosteşte de el, dar nu-l uită pe Edward. Alice vine la ea s-o anunţe ce vrea Edward să facă, dar ea e la Jake. Edward se întoarce, pentru că află de la Alice că Bella e în viaţă, după spusele tatălui ei. Ce se va întâmpla când Edward o vede pe Bella cu Jake? Vor mai fi ei împreună?” Îl găsiţi aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates