Social Icons

marți, 1 iunie 2010

Ioana Mihali are 6 fan ficuri

Primul se numeşte „While I Wait”, este terminat şi  rezumatul: „Este despre Bella, care după ce e părăsita de vampirul Edward, decide să se sinucidă, dar trimite o scrisoare cu destinatar Edward Masen, scrisoarea ajunge miraculos la Edward, dar oare mai are timp să o salveze? ” Îl găsiţi aici.

Al doilea se numeşte „Mai periculos decât periculos”, are până în prezent 3 capitole şi  rezumatul: „ Rebelul vampir Edward va face orice ca să o prindă pe Bella. Dar când o va avea în mâini, o va vrea pentru ceea ce este ea sau se va lăsa pradă instinctului şi o va ucide? ” Îl găsiţi aici.

Al treilea se numeşte „Instead of dying”, are până în prezent 12 capitole şi  rezumatul: „Theea îl întâlneşte pe faimosul Robert Pattinson, de care se îndrăgosteşte. Şi Robert o place pe Theea numai Kristen va face orice pentru a-i despărţi pe cei doi.” Îl găsiţi aici.

Al patrulea se numeşte „The Letter”, are până în prezent 3 capitole şi  rezumatul: „O scrisoare sinceră îl îmblânzeşte pe rebelul Rober Pattinson care porneşte în căutarea celei care i-a deschis inima cu spusele ei” Îl găsiţi aici.

Al cincilea se numeşte „New Life”, are până în prezent 8 capitole şi  rezumatul: „Cine şi-ar fi imaginat că cineva îi va distruge pe Volturii? sau că un vampir poate avea darul de a se încarna în corpul oamenilor? toate astea în decursul câtorva luni...Vor scăpa Culleni cu viaţa sau vampirii inamici vor fi prea puternici?” Îl găsiţi aici.

Al şaselea se numeşte „Când nu ţi se citesc gândurile”, are până în prezent 9 capitole şi  rezumatul: „ Bella, suflet pereche al lui Jacob, spion al Volturilor şi pe deasupra, şi soţia lui Edward. Când Volturii o pun să îi distrugă pe Culleni, ce va alege, dragostea lui Edward sau puterea Volturilor?” Îl găsiţi aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates