Social Icons

vineri, 27 august 2010

Ilinca are şi ea trei ficuri

Primul se numeşte „Say that you love me”, are până în prezent 16 capitole şi  rezumatul: „ Asta ar fi un scenariu bun de un film…sau chiar de un serial…un mare succes la Hollywood : «The boy….next door» !tipul cu o reputaţie misterioasă, de cuceritor, dată datorită şarmului ce îl posedă. Deşi îndrăgostită de acest bad boy, acest bad boy pe nume Edward, un înger, un zeu, Bella nici nu se oboseşte să intre în discuţie cu el. Aşa că suferă în tăcere...dar dacă, nu doar Edward e admirat pe ascuns?!Dacă nu doar Bella îşi ascunde sentimentele?! Şi cineva o place chiar dacă nu e tocmai genul de fată pe care o găseşti în reviste?!” Îl găsiţi aici.

Al doilea se numeşte „This is different”, are până în prezent 4 capitole şi  rezumatul: „În «This is different» povestea în care fetele suferă şi băieţii sunt incapabili de lacrimi, aici nu există. Caracterul Bellei este complet schimbat, acum fiind îndrăzneaţă, şi fiind în capul listei la cei ce fac nebunii. E cam pe acelaşi loc cu Edward, el fiind "camaradul" de nebunii. Cei doi îşi petrec mult timp singuri, dar problema sentimentelor nu a fost niciodată încercată. Edward acum se trezeşte că simte nişte «fluturaşi» în stomac când se gândeşte la Bella, iar Bella nici nu se gândeşte la aşa ceva. «E doar un simplu prieten» zice ea. Dar oare cum vor decurge lucrurile? Vor ramane prieteni?!Sau vor fi mai mult de atât?” Îl găsiţi aici.

Al treilea se numeşte „Never forget you’re first love”, are până în prezent 4 capitole şi  rezumatul: „Timp de 100 de ani Edward a fost departe de Bella. Un simplu moment a reuşit să-i despartă, o simplă viziune a reuşit să schimbe şi să-i facă să se depărteze unul de celalălt. Ce s-a întâmplat cu adevărat între cei doi, unde e iubirea ce şi-au jurat-o la altar şi minunatele clipe de pe insula Esme ce i-au apropriat şi mai tare. Cine este micul monstru care în ciuda dragălăşeniei lui a reuşit să provoace necazuri în lanţ distrugând o minunată viaţă eternă? Iar Edward trăind cu atâtea remuăcări va putea oare să se întoarcă înapoi? O va recupera pe Bella în ciuda faptului rivalului său? Până şi o iubire maternă a reuşit să se distrugă pe loc. Acea micuţă fiinţă reuşeşte să le întunece viaţa bucurându-se enorm. Ce s-a întâmplat până la urmă? Va reuşi oare Bella să pună capăt situaţie? Va încerca Edward să repare ce a stricat, iar «drăguţa» noastră Renesmee va avea vreun rol important în această poveste?” Îl găsiţi aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates