Social Icons

miercuri, 11 august 2010

Madelyne are şi ea câteva ficuri

Primul se numeşte „Adio până mâine” îl scrie împreună cu Ladyyo, are până în prezent 1 capitol şi rezumatul: „Layla suferă. De ce?Pentru că bărbatul pe care îl iubeşte s-a stins din viaţă. Nu se poate resemna, deşi e conştientă că el nu mai e. Prietenele ei încearcă din răsputeri să o aducă pe drumul cel bun, dar Layla dă semne mai mult de nebunie. Mai târziu apare în viaţa ei un alt bărbat, care fiind atras de ea se şi îndrăgosteşte, dar are de luptat contra tristeţii ce bântuie în sufletul ei. Cum se va termina?” Îl găsiţi aici.

Al doilea se numeşte „Heroes”, are până în prezent 3 capitole şi rezumatul: „Anna şi Andrew la prima vedere sunt nişte adolescenţi normali cu vise şi aspiraţii măreţe dar ei ascund un mare secret acela că fiecare posedă câte o putere magică...şi deşi pare imposibil nu sunt singurii „ciudaţi” aşa cum le spun oamenii. La început cei 2 nu se vor suportă şi vor fi indiferenţi unul cu altul dar încet-încet apare o iubire pură şi arzătoare.” Îl găsiţi aici.

Al treilea se numeşte „Forever Yours”, are până în prezent 1 capitol şi rezumatul: „Anul 1458, Forks. Isabella Howard doreşte cu ardoare să îşi aleagă singură soîul, dar este împiedicată de tatăl ei Charles Howard. Isabella se îndrăgosteşte de Edward Masen, un băiat normal, în timp ce tatăl acesteia vrea să o mărite cu Jacob Black, fiul baronului Billy Black. Vicontele Charles află de relaţia secretă dintre Isabella şi Edward şi îi desparte căsătorind-o de urgenţă cu Jacob. Aceştia vor avea o fată Mary, care la rândul ei va da naştere lui Charlie Swan, iar acesta împreună cu Renee Swan pe Isabella Marie Swan. Edward intră în posesia tronului Angliei şi se întâlneşte cu Bella la un bal unde regele îşi caută logodnică. Din fic nu vor lipsi vampirii!” Îl găsiţi aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates