Social Icons

duminică, 3 iulie 2011

Un nou Concurs

A trecut ceva de când nu am mai organizat un concurs, însă a venit vremea să organizez din nou un asemenea concurs.
La început când am înfiinţat blogul am organizat concursuri gen ''Cel mai bun fic'', iar acum o să readuc acele concursuri pe blog. 
Concursul va avea două categorii, prima se adresează scriitorilor de ficuri şi cea de a doua celor care scriu poezii. Ce trebuie să faceţi? Simplu, dacă scrieţi ficuri sau poezii publicate pe un blog personal şi vreţi să participaţi trebuie să îmi trimiteţi un email la id_angelhope@yahoo.com până la data de 15 iulie 2011, emailul trebuie să conţină:
* pentru ficuri: rezumat, titlul ficului, link şi nickname-ul vostru (P.S: ficurile pot să fie terminate sau pot să fie în curs de scriere, important este să fie publicate pe un blog);
* pentru poezii: câteva versuri din poezie, titlul poeziei, link-ul unde este publicată poezia şi nickname-ul vostru.
Important
1. Cei care vor să participe trebuie să aibă ficurile publicate pe blog, iar pentru cei care scriu poezii să aibă alte poezii publicate pe blog până în 15 iulie 2011.
2. De asemenea trebuie să aveţi pus un articol despre blog-ul nostru sau bannerul blogului pe blog-ul vostru personal.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Este voie sa se participe la ambele categorii? Atat poezie cat si proza(ficul)?

Anonim spunea...

NU...poti participa fie la una poezii sau la fic sau la ambele...este alegerea ta

Anonim spunea...

Mi-ai citit cateva postari pe un blog si mi-ai lasat si cateva comm-uri ti-am dat si eu add la adresa de mail precizata mai sus. As vrea sa iti dau mai multe ficuri scrise de mine sa le citesti;) nu cred ca voi participa la concurs dar mi-ar place sa colaboram. Pentru ca blogurile tale sunt destul de urmarite si de frumoase m-am gandit poate vrei putina reclama in orasul meu. ;)

(Blogul meu se numeste "World"

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates