Social Icons

sâmbătă, 24 august 2013

Paparazzi şi vedete (43)


Porţia ta săptămânală de noutăţi din Showbiz.
ACTUALIZAT!!!

Marion Cotillard o înlocuieşte pe Natalie Portman în ecranizarea piesei Macbeth
Marion Cotillard o va înlocui pe Natalie Portman în ecranizarea piesei de teatru Macbeth, de William Shakespeare, în care actriţa franceză îl va avea ca partener pe Michael Fassbender. Filmul, care va fi produs de compania See Saw Films, va fi regizat Justin Kurzel, pe baza unui scenariu scris de Todd Louiso şi Jacob Koskoff. Decizia a fost luată fără a se oferi o explicaţie pentru înlocuirea lui Natalie Portman cu Marion Cotillard, unul dintre motive putând fi legat de debutul ca regizor al actriţei din Black Swan, cu filmul Tale of Love & Darkness, ale cărui filmări vor începe în ianuarie 2014, la fel ca cele pentru Macbeth. Decizia este cu atât mai surprinzătoare, cu cât în momentul în care a fost aleasă pentru rolul din Macbeth, Natalie Portman s-a declarat încântată de această provocare, mărturisind ca şi-a dorit toată viaţa să interpreteze rolul lui Lady Macbeth. Lady Macbeth reprezintă tipul femeii ambiţioase care îţi încurajează soţul (Michael Fassbender) să-l ucidă pe regele Scoţiei, însă între timp vina o copleşeşte şi trece printr-o serie de trăiri intense. Producătorii filmului vor fi Iain Canning şi Emile Sherman, cei care au stat şi la baza peliculei premiate la Oscar, The King's Speech. Acest proiect este descris de presă de specialitate ca o "adaptare energică şi modernă a unei poveşti care nu are vârstă", devenind deja unul dintre cele mai aşteptate filme. Filmările vor debuta în ianuarie 2014, în Marea Britanie.
"Sunt gay!". Wentworth Miller, starul din Prison Break şi-a dezvăluit orientarea sexuală după ce a refuzat să participe la un Festival de Film din Rusia
Invitat la un festival de film din Rusia, Wentworth Miller a făcut o dezvăluire care a uimit pe toată lumea. Starul din Prison Break a refuzat să participe la eveniment, fiind deranjat atitudinii negative pe care Rusia o are împotriva homosexualilor, mărturisind că şi el este homosexual. Actorul de 41 de ani era aşteptat să participe la Festivalul Internaţional de Film de la St. Petersburg, însă a declinat invitaţia. "Fiind gay, trebuie să refuz. Sunt deranjat de atitudinea şi tratamentul guvernului rus faţă de femeile şi bărbaţii cu orientări gay", a fost poziţia oficială a lui Wentworth Miller. "Nu accept această situaţie şi nu pot participa de bună voie la un eveniment găzduit de o ţară în care oameni ca mine sunt respinşi din cauza orientării sexuale", a adăugat acesta. Decizia actorului a fost apreciată de apărătorii drepturilor homosexualilor. "Spectacolul îndrăzneţ al lui Wenthorth prin care a trimis un mesaj puternic ruşilor este de ajutor. Pe măsura ce oamenii continuă să vorbească despre violenţa extremă din Rusia, mai multe celebrităţi şi corporaţii ar trebui să urmeze exemplul său curajos în a condamna în mod deschis legea împotriva homosexualilor", a declarat Wilson Cruz, reprezentantul GLAAD.
Robert Pattinson o sărută pe Mia Wasikovska
Actorul în vârstă de 27 de ani a petrecut seara zilei de 21 august în compania Miei Wasikovska, pe care o ştim din filmele Alice in Wonderland şi Stoker. Cei doi s-au întins pe spate, într-un decor exterior şi s-au sărutat. Nu este vorba totuşi despre un nou cuplu, momentul romantic dintre cei doi fiind parte din filmul Maps to the Stars. Mia este în prezent implicată într-o relaţie cu Jesse Eisenberg pe care l-a cunoscut în Toronto în timp ce filmau The Double. Cât despre Pattinson, acesta s-a despărţit în urmă cu câteva luni de Kristen şi în ultima perioadă a petrecut mult timp în compania lui Riley Keough (nepoata lui Elvis Presley). Recent s-a reîntâlnit cu fosta lui iubită şi surse din anturajul lor spun că au avut o conversaţie intensă.
Prima fotografie cu fiica lui Kim Kardashian şi Kanye West, North West
La mai bine de două luni de la naşterea bebeluşului lui Kim Kardashian şi a lui Kanye West (North West s-a născut pe 15 iunie), mândrul ei tătic a făcut publică prima poza a micuţei. Totul s-a petrecut în timpul emisiunii Kris Jenner Show în care Kanye a fost invitat. După câteva declaraţii de-a dreptul emoţionante despre Kim şi despre micuţa North West (şi după ce a admis că nu se pricepe chiar la fel de bine ca Prinţul William la manevararea scaunului auto al bebeluşului) Kanye a arătat în sfârşit prima poză oficială a micuţei. Tensiune.... bătaie de tobe... Iat-o în sfârşit pe micuţa North West în acţiune! Trebuie să recunoaştem că e chiar simpatică, nu-i aşa?!
Ben Affleck va fi următorul Batman
Ştim că aţi suspinat îndelung urmărindu-l pe Henry Cavill în prima parte a blockbusterului Man of Steel. Şi nu doar că suspinele vor continua şi pentru a doua parte a filmului, dar astăzi am aflat o veste absolut incendiară: Ben Affleck va apărea alături de Henry Cavill... în rolul lui Batman în continuarea peliculei Man of Steel. Pentru moment se ştie că filmul va fi o continuare a peliculei Man of Steel, film ce a înregistrat câştiguri de nu mai puţin de 600 de milioane de dolari. Alături de Ben Affleck, Henry Cavill îşi va relua rolul ca cel mai iubit personaj de benzi desenate, Superman, iar filmul va fi regizat tot de Zack Synder. Ben Affleck îi calcă astfel pe urme lui Christian Bale, cel care l-a interpretat pe Batman în trilogia regizată de Christopher Nolan (producător de această dată pentru Man of Steel) şi acesta este cel de-al doilea supererou pe care îl va interpreta, după Daredevil în 2003.
Cara Delevigne a debutat în muzică
Ecel mai căutat supermodel al momentului, cu apariţii în campanii precum cele pentru Burberry, DKNY, Mullberry sau Yves Saint Laurent. A defilat în aproape toate prezentările importante ale sezonului, de la Chanel, Louis Vuitton, Valentino Haute-Couture, Paul & Joe şi până la Costume National, a avut un rol în celebra peliculă Anna Karenina, a fost pe covorul roşu al Festivalului de la Cannes iar acum… s-a apucat şi de muzică. Cara Delevigne pare să se priceapă la orice! Celebrul fotomodel britanic a înregistrat prima ei melodie alături de cântăreţul şi compozitorul Will Heard: o versiune acustică a melodiei Sonnentanz (The Sun Don't Shine). Muzicianul, prieten cu Cara de ani buni, a invitat-o în studioul de întregistrări la finalul săptămânii trecute pentru a înregistra împreună această melodie. Ce a ieşit, vedeţi mai jos. Noi nu putem spune decât că deja am trecut-o în playlistul nostru de vară! Cara nu şi-a ascuns pasiunea pentru muzică: bună prietenă cu Rita Ora, ea a urcat pe scenă în timpul concertului pe care Ora l-a susţinut la Londra şi a apărut alături de Pharrell Williams în ediţia de septembrie a Vogue UK.

Primele poze de familie cu prinţul George
Primele fotografii oficiale ale prinţului George Alexander Louis de Cambridge au fost date publicităţii aseară. În fotografiile de familie, bebeluşul apare împreună cu părinţii săi, Ducele şi Ducesa de Cambridge. Fotografiile au fost date publicităţii la exact o lună de la naşterea Prinţului George. Ambele fotografii au fost făcute la începutul acestei luni de catre tatăl ducesei, Michael Middleton, în grădina casei familiei Middleton din Bucklebury. Dacă în prima fotografie apar doar ducele, ducesa şi bebeluşul George, în al doilea cadru apar şi doi câini - golden retriever-ul familiei MIddleton, TIlly, şi câinele cuplului, Lupo, un cocker spaniel. În primul interviu de când a devenit tată, acordat de Prinţul William postului de televiziune CNN, acesta vorbeşte despre rolul de tată, dar şi despre momentul extrem de stresant în care el şi Kate l-au prezentat întregii lumi pe primul lor născut, pe treptele spitalului. "Eram atât de entuziasmaţi, atât eu, cât şi Catherine, despre naşterea lui George şi eram atât de fericiţi să-l arătam tuturor celor care voiau să-l vadă", a declarat William în interviu. "Orice părinte ştie asta, în acele momente eşti atât de fericit, vrei să-ţi arăţi copilul tuturor şi să spui că este cel mai frumos, absolut perfect." În acelaşi interviu William declara: "Îmi aminteşte de mine sau de fratele meu, când eram mici". William l-a descris pe George ca fiind un mic luptător, care creşte foarte repede". Se foieşte destul de mult şi nici nu vrea să doarmă prea mult, ceea ce reprezintă o mică problemă". Dar crede că Kate face o "treabă extraordinară" şi că, la rândul său, paternitatea l-a schimbat deja. "Ultimele săptămâni am trăit o experienţă emoţională foarte diferită. Ceva ce nu mi-am imaginat vreodată că voi simţi. Cu atât mai mult cu cât a trecut o perioadă de timp atât de scurtă, dar o mulţime de lucruri mă afectează diferit acum", a spus William. Prinţul George Alexander Louis s-a născut pe 22 iulie, la St. Mary's Hospital, în Paddington. Întregul interviu cu Ducele de Cambridge va fi difuzat pe 15 septembrie, pe CNN.

Un comentariu:

Unknown spunea...

Eu nu cred ca Miller Wentworth este gay.

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates