Social Icons

sâmbătă, 31 august 2013

Paparazzi şi vedete (44)

Porţia ta săptămânalăde noutăţi din Showbiz.

Tatuajul pe care Cheryl Cole şi l-a făcut pe posterior a scandalizat fanii: "E hidos! O să-i pară rău în curând!"
Dacă majoritatea cântăreţelor şi actriţelor preferă tatuaje aproape simbolice şi minuscule, fosta membra Girls Aloud se pare că nu se joacă atunci când îşi "împodobeşte" corpul. Sâmbăta trecută, artistul tatuator Nikko Hurtado a publicat pe pagina lui de Instagram o imagine cu posteriorul unei femei, acoperit de un tatuaj gigantic cu trandafiri roşii. Atunci când Nikko a scris că respectivul posterior este cel al cântăreţei britanice Cheryl Cole, fanii ei au sărit în aer şi au spus că nu poate fi adevărat. După mai multe ore de comentarii aprinse, starul pop a ales să vorbească pe pagina ei de Twitter despre tatuaj, recunoscând că persoana din imagine este chiar ea. "Îl am de 7-8 luni, acum doar am finalizat câteva detalii", i-a răspuns ea unui fan. Cântăreaţa a mai povestit şi că, în total, tatuajul a durat 15 ore şi ca cea mai lungă şedinţă de tatuat a durat 7-8 ore. Artistul tatuator a profitat de prilej pentru a o lăuda pe Cheryl pe pagina lui de Instagram: "Sesiunile de tatuare au fost destul de intense. Fata asta e rezistentă rău de tot!". Cât despre însemnatatea celui de-al nouălea tatuaj al ei, Cheryl a recunoscut "Există un motiv personal pentru care am ales să-mi tatuez asta, dar trandafirii englezeşti sunt florile mele preferate". Întrebată dacă va mai continua seria tatuajelor, cântăreaţa a răspuns: "Nu, ăsta mare cred că e de ajuns!". Nu este pentru prima dată când fanii văd tatuajul - Cheryl l-a lasat la vedere şi în februarie, în timpul unui concert cu Girls Aloud - doar că nimeni nu a bănuit până acum dimensiunile sale.
Kristen Stewart şi-a etalat noul tatuaj. Cum arată cel mai recent desen de pe corpul artistei
Kristen Stewart şi-a făcut un nou tatuaj înaintea debutului filmărilor pentru noul său proiect, Sils Maria. Surprinsă pe străzile din Berlin, vedeta a adopatat o ţinută casual, fiind îmbrăcată într-o rochie neagră, cu un sacou cu croi masculin de aceeaşi culoare. Însă nu ţinuta a fost cea care a ieşit în evidenţă, ci noul tatuaj făcut pe antebraţ, un ochi într-un cadru negru, acesta fiind cel de-al treilea tatuaj pe care artista şi l-a făcut în ultima perioadă. Luna trecută, Kristen Stewart şi-a prezentat primele două tatuaje la show-urile Paris Haute Couture, adică simbolul infinitului pe mâna dreaptă şi patru linii drepte pe mâna stângă.

Iată lista completă a câştigătorilor de la MTV Video Music Awards 2013:
Video of the Year
CÂŞTIGĂTOR: Justin Timberlake, “Mirrors”
Best Male Video
CÂŞTIGĂTOR:
Bruno Mars, “Locked Out of Heaven”
Best Female Video
CÂŞTIGĂTOR:
Taylor Swift, “I Knew You Were Trouble”
Artist To Watch (votat de fani)
CÂŞTIGĂTOR:
Austin Mahone, “What About Love”
Best Song of the summer (votat de fani)
CÂŞTIGĂTOR:
One Direction, “Best Song Ever”
Best Video With A Social Message
CÂŞTIGĂTOR:
Macklemore & Ryan Lewis, “Same Love”
Best Pop Video
CÂŞTIGĂTOR:
Selena Gomez, “Come and Get It”
Best Collaboration
CÂŞTIGĂTOR:
Pink feat. Nate Ruess, “Just Give Me A Reason”
Best Cinematography
CÂŞTIGĂTOR:
Macklemore & Ryan Lewis feat. Ray Dalton, “Can’t Hold Us”
Best Choreography
CÂŞTIGĂTOR:
Bruno Mars, “Treasure”
Best Direction
CÂŞTIGĂTOR:
Justin Timberlake feat. Jay-Z, “Suit & Tie”
Best Art Direction
CÂŞTIGĂTOR:
Janelle Monae feat. Erykah Badu, “Q.U.E.E.N”
Best Hip Hop Video
CÂŞTIGĂTOR:
Macklemore & Ryan Lewis feat. Ray Dalton, “Can’t Hold Us”
Best visual effects
CÂŞTIGĂTOR:
Capital Cities, “Safe and Sound”
Best Rock Video
CÂŞTIGĂTOR:
Thirty Seconds To Mars, “Up in the Air”
Best Editing
CÂŞTIGĂTOR:
Justin Timberlake, “Mirrors”
Michael Jackson Video Vanguard Award:
CÂŞTIGĂTOR:
Justin Timberlake
Premiile VMA: ce ţinute au purtat vedetele pe covorul roşu
Ca în fiecare an starurile muzicii s-au înarmat cu îndrăzneală, au îmbrăcat unele dintre cele mai avangardiste sau fistichii creaţii şi au defilat pe covorul roşu la Premiile MTV Video Music Awards.
Taylor Swift a strălucit în această rochie bleumarin Hervé Léger by Max Azria şi bijuterii Lorraine Schwartz.
Rita Ora a dorit ca apariţia sa la evenimentul de decernare a premiilor MTV să fie memorabil. Şi aşa a fost. Rita Ora ştie cum să iasă în evidenţă. Duminică seara, artista şi-a făcut apariţia la evenimentul de decernare a premiilor MTV din Broooklyn, New York într-o rochie cu o trenă atât de lungă, încât a avut nevoie de ajutor pentru a putea merge. Stilistul ei, Jason Rembert, a fost cel care a stat mereu în spatele artistei şi i-a ţinut trena, astfel încât aceasta să se poată mişca în voie. Creaţie Alexandre Vauthier, rochia a atras atenţia printr-un design cu totul şi cu totul deosebit, tipic vedetei care a purtat-o mândră şi cu zâmbetul pe buze. Designer-ul este cunoscut prin aerul dramatic pe care-l transmit creaţiile sale, dar şi prin doza mare de sex-appeal cu care acestea copleşesc publicul. Cu o trenă uriaşă şi foarte voluminoasă şi un slit îndrăzneţ, rochia a avut un aer nonconformist şi elegant în acelaşi timp. Partea superioară a rochiei a beneficiat de un decolteu generos şi a fost marcată de o multitudine de cristale, care străluceau necontenit în lumina reflectoarelor. Talia a fost evidenţiată de o centură neagră, care a provocat un contrast puternic cu albastrul pal al rochiei şi părul blond al divei. Ţinuta a fost completată de o pereche de sandale negre, decupate şi cu toc înalt auriu. Machiajul cântăreţei a fost în tonuri calde, iar singurul accesoriu la care a apelat Rita a fost o pereche de cercei delicaţi şi strălucitori. După apariţia memorabilă de pe covorul roşu, artista şi-a regăsit confortul într-o rochie portocalie, scurtă, pe care a accesorizat-o cu câteva bijuterii şi un ruj portocaliu strident.
  Selena Gomez, cea care a câştigat premiul pentru "cel mai bun videoclip pop", a atras privirile cu o rochie impecabilă de un albastru închis, marca "Atelier Versace". În partea superioară, bustul era marcat de un body sexydin dantelă, iar picioarele frumoase ale tinerei cântăreţe ieşeau în evidenţă datorită unui slit lung marcat până deasupra coapselor.















Toată lumea vorbeşte despre ce au putut să facă pe scenă. Cele mai scandaloase gesturi şi apariţii de la MTV VMA
Miley Cyrus, Lady Gaga şi Katy Perry au făcut show sexy la MTV VMA! Divele şi-au lăsat ruşinea acasă şi s-au dezbrăcat pe scenă. MTV Video Music Awards este un eveniment de decernare a premiilor pentru cele mai tari videoclipuri, iar prestaţiile live ale artiştilor sunt aşteptate cu sufletul la gură de către publicul prezent. Fanii sunt în extaz, mai ales când se lasă cu show-uri erotice. Nici de această dată evenimentul nu a fost ocolit de astfel de prestaţii, scena a devenind în câteva clipe locul unor mişcări lascive, a unor corpuri dezgolite şi a unor show-uri incendiare. Miley Cyrus, Lady Gaga şi Kate Perry au fost în topul celor mai scandaloase prestaţii, judecând după piesele vestimentare mai mult lipsă decât prezente pe corpul lor şi după dansurile sexy pe care le-au afişat în faţa celor prezenţi. Cele mai dezgolite artiste au fost Miley şi Lady Gaga, care şi-au uitat complet hainele acasă şi şi-au făcut apariţia pe scenă în sutien şi bikini, în timp ce Katy Perry a purtat un short şi un top scurt.
Lady Gaga a găsit între timp nişte haine prin bagaje şi a schimbat mai multe ţinute pe parcursul serii. Cântăreaţa a ajuns la un sutien în forma de scoică şi o pereche de bikini pe care erau aplicate scoici şi flori de diverse culori şi a plecat de la o ţinută care-i acoperea întregul corp, formată dintr-o pereche de colanţi negri şi un sacou albastru electric şi strălucitor.
Miley Cyrus îşi tot şochează fanii în ultima perioadă, dar se pare că prestaţia sa de la MTV VMA a întrecut orice imaginaţie. Faptul că iubeşte piesa lui Robin Thicke şi că a ales să o realizeze un duet cu el nu este un lucru de condamnat, dar felul în care a ales să realizeze colaborarea i-a lăsat pe toţi cei prezenţi fără cuvinte. Ţinutele artistei în vârstă de numai 20 de ani au fost destul de îndrăzneţe în ultima vreme şi Miley nu s-a dezis de la această regulă nici la acest eveniment. Pentru duetul alături de Robin Thicke, vedeta a îmbrăcat un costum din plastic, de culoare nude, care era compus doar dintr-un sutien şi o pereche de bikini. Artista nu a fost deloc stânjenită de numărul impresionant al celor prezenţi în sala de spectacol şi care îi urmăreau prestaţia, iar mişcările de dans alese de tânără au fost lascive şi fără niciun fel de limite. Toate părţile corpului au fost implicate în acest dans îndrăzneţ, iar Miley a apelat chiar şi la posteriorul său bine lucrat pentru a oferi un spectacol de neuitat pe scenă.
Katy Perry a fost cea mai cuminte dintre ele şi şi-a îndeplinit prestaţia de pe scena într-un costum de luptător profesionist de box, format dintr-un top, un short larg, mănuşi şi ghete înalte. Show-ul a avut un scenariu bine definit, iar la finalul lui, artista a urcat pe un podium şi a ridicat învingătoare centura pe care se se presupunea că ar fi câştigat-o.
Festivalul de Film de la Veneţia: Sandra Bullock şi George Clooney au strălucit pe covorul roşu la premiera filmului Gravity
Cea de-a 70-a ediţie a Festivalului de Film de la Veneţia şi-a deschis porţile miercuri seara, într-o ceremonie plină de vedete. Ediţia din acest an a debutat cu premiera mondială a filmului Gravity, iar pe covorul roşu au venit staruile peliculei, Sandra Bullock şi George Clooney împreună cu regizorul Alfonso Cuaron. La 49 de ani, Sandra Bullock a reuşit să fure toate privirile într-o rochie roşie şi decupată la premiera filmului Gravity. Actriţa demonstrează că încă este una dintre cele mai frumoase actriţe de la Hollywood, iar rochia pe care a purtat-o a atras toate privirile. Nici George Clooney n-a fost mai prejos şi împreună cei doi actori au arătat splendid pe covorul roşu şi a stat mereu lângă colega lui de film. Primele recenzii au apărut iar cei care au avut ocazia să vadă filmul la Veneţia au avut numai cuvinte de laude, descriind filmul ca unul "inteligent, captivant şi misterios". Drama SF despre spaţiu cu George Clooney şi Sandra Bullock trebuia să fie lansată în cinematografe în 2012, însă a fost amânată de producători. Filmul, cu buget de 80 de milioane de $, prezintă doi astronauţi, o femeie şi un bărbat, care sunt singurii supravieţuitori în urma unui accident petrecut pe o staţie spaţială. Cei doi astronauţi fac tot posibilul să se întoarcă pe Terra, înainte ca un alt dezastru să se întâmple. Una dintre cele mai complexe scene din film este una în care Sandra Bullock se chinuie să ajungă înapoi pe staţia spaţială. Acea scenă reflectă cel mai bine munca depusă de echipă de efecte speciale. Pentru a o realiza, creatorii filmului au folosit numeroase efecte şi procese care să arate acea plutire ce are loc la zero gravitaţie. Iniţial, actriţa s-a folosit de fire ca apoi să fie închisă într-un cub de 2.7 metri, făcut numai din led-uri. Apoi, au fost adăugate efecte digitale făcute pe calculator. O altă provocare pentru realizatori au fost scenele în care sunt reprezentate diverse corpuri cerestre din galaxie, pentru care au folosit hârti pe computer şi au filmat milioane de stele care se văd pe cer în diverse forme. La final, Cuaron a rămas impresionat de măreţia planetei, care devine un element cheie în film. "Când vezi Pământul din spatiu şi îi vezi toate minunăţiile, frumuseţea şi culorile, nu mai vezi nici o barieră între state. Pământul devine un corp organic şi superb. Avem şansa să trăim pe o planetă uluitoare", a declarat regizorul. Gravity ajunge şi în cinematografele din România începând cu luna noiembrie a acestui an.
A născut Fergie!
S-a întâmplat minunea! Cântăreaţa şi soţul ei sunt în culmea fericirii, odată cu venirea pe lume a primului lor copil. Momentul mult aşteptat în familia solistei formaţiei Black Eyed Peas a sosit. Cântăreaţa a adus ieri pe lume prin cezariană primul copil la un spital din Los Angeles, un băieţel de aproximativ 3,400 kg. Aşa cum se obişnuieşte în lumea celebrităţilor, numele copilului trebuie să fie unul pe măsură. Drept urmare, cei doi au ales un nume mai puţin obişnuit pentru proaspătul membru al familiei. Fană înrăită a formaţiei Guns N’Roses, Fergie s-a lăsat inspirată de unul dintre membrii trupei şi a ales numele Axl Jack pentru fiul ei. Tânăra mămică a fost însoţită la spital de soţul ei, Josh Duhamel, în vârstă de 40 de ani, despre care a vorbit la superlativ şi l-a lăudat pentru grija deosebiăa cu care a tratat-o pe aceasta pe toată perioada sarcinii. Pregătit cu adevărat să devină tată, Duhamel a declarat la un moment dat jurnaliştilor că abia aşteaptă momentul când îşi va ţine copilul în braţe şi va face tot posibilul să petreacă cât mai mult timp alături de el. Fergie şi John Duhamel s-au căsătorit în anul 2009, iar la trei ani de la acest eveniment, cântăreaţa a anunţat pe reţeaua de socializare că cei doi urmează să devină părinţi.

2 comentarii:

!Melamine spunea...

Sunt o mare fana a tatuajelor, dar cel a lui Cheryl mi se pare chiar hidos.. Nu mi-as face un asemenea tatuaj ,dar gusturile nu se discuta. Mi-a placut mult rochia Selenei de la VMA. Cat despre aparitii si gesturi pot sa spun ca am fost ingrozita. Momentele lui Lady Gaga si Katy or fi fost ele sexy, dar au fost acceptabile. Cat despre momentul lui Miley pot spune ca si acum imi vine greata numai cand ma gandesc la el. Parta era drogata... mai avea putin si sarea pe Robin. Groaznic!

Anonim spunea...

Super :X

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates