Social Icons

sâmbătă, 26 aprilie 2014

Eşecuri...

Failures are a part of life. If you don't fail, you don't learn. If you don't learn, you'll never change.
         Eşecurile fac parte din viaţa noastră, sunt o parte destul de importantă din noi. Nu ne definesc în totalitate, dar ceea ce ne defineşte este modul în care le tratăm,pentru că în viaţă mereu o să te loveşti de ele şi dacă nu ştii cum să reacţionezi eşti un ratat. Fie că este vorba despre un eşec în plan profesional sau poate în plan sentimental sau alt tip de eşec, nu trebuie să te dai bătut şi să rămâi în fundul gropii fără ca măcar să încerci să te ridici de acolo.
         La fel ca un copilaş,care se află la început de drum,încearcă să se ridice,chiar dacă ajunge să cadă din nou, instinctul însă îl impinge să o facă din nou până când reuşeşte. Trebuie să luptăm şi noi pentru noi,când ne lovim de o problemă. Modul în care tratezi aceste lucruri te caracterizează pentru că ne întâlnim cu ele, în mod repetat, şi apar mai ales atunci când nu te aştepţi. Totul are o soluţie şi cu cât încerci mai mult cu atât mai perseverent devii, pentru că acum vei ştii la ce să te aştepţi data viitoare când încerci.
         Cea mai bună opţiune atunci când te loveşti de un eşec este să îl depăşeşti zâmbind şi învăţând ceva din ceea ce ai păţit. Eu încerc de fiecare dată când întâlnesc un astfel de obstacol, să învăţ ceva din lecţia care mi s-a predat, să rămân cu capul sus şi să nu arăt celor din jur prin ce trec aşa că zâmbesc cât de mult pot pentru că ceea ce nu te omoară, te face mai puternic. Viaţa e o luptă continuă în care doar cei mai puternici supravieţuiesc şi mie îmi place să fiu o învingătoare, aşa că mereu o să zâmbesc şi o să rămân cu capul sus.

Un comentariu:

Unknown spunea...

esecurile fac parte din viata noastra si ai foarte mare dreptate, modul in care abordam o asemenea situatie ne caracterizeaza si ne marcheaza existenta

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates