Social Icons

vineri, 28 octombrie 2011

Halloween make-up: transformă-te în Cat Woman


Sărbătoarea de Halloween este motivul perfect pentru a încerca un machiaj extravagant. Dacă nu ţi-ai ales încă un personaj pentru petrecere, îţi venim în ajutor cu o sugestie: optează pentru seducătoarea Cat Woman. Închiriază ţinuta sau reinventează-o într-un mod cât mai creativ. În privinţa machiajului te ajutăm noi cu mai multe sfaturi utile. Iată ce trebuie să ştii:
Demachiază faţa foarte bine, aplică o loţiune tonică apoi un fond de ten deschis. Tenul trebuie să aibă un aspect pal. Întinde foarte bine fondul de ten cu pensula, astfel încât să capete un aspect mat uniform. Nu uita să cobori şi pe gât.
Defineşte sprâncenele

Păstrează-le forma subţire, uşor arcuită dar alungeşte-le înspre tâmple. Finisează-le aspectul cu o pensulă specială. Cu un creion negru desenează câteva tuşe pe toată suprafaţa pleoapei. Adaugă şi un fard negru, apoi omogenizează cele două produse foarte bine. Ochii reprezintă elementul cheie al machiajului inspirat de Cat Woman. Aşadar, conturează-i cu un dermatograf negru. Nu-ţi face griji pentru imperfecţiuni; corectează-le cu vârful unei pensule ascuţite. 

Finisarea machiajului



Un aspect foarte important pentru acest tip de make-up îl reprezintă privirea. De aceea, machiajul va depăşi uşor conturul natural al pleoapelor. Astfel ochii vor părea mai mari şi mai expresivi. Finisează aspectul pleoapelor cu un fard negru mat. Conturează fin şi pleoapa inferioară utilizând acelaşi fard. Opţional, aplică sub sprâncene şi un fard pupuriu, pentru a-i oferi un plus de luminozitate negrului. Urmează rimelul care va conferi volum şi lungime genelor.
În general, când ochii sunt machiaţi puternic, buzele se păstrează naturale. De această dată ai voie să încalci aceasta regulă. Foloseşte un ruj roşu sau bordo şi întinde-l uniform pe buze. Machiajul este pregătit, nu uita să-l accesorizezi cu o mască potrivită.


Pentru mai multe detalii, urmăreşte clipul de mai jos: 


Un comentariu:

Alina spunea...

e bine de tinut minte

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates