Social Icons

miercuri, 31 octombrie 2012

Trei secrete pentru un păr fabulos pe tot parcursul iernii




Deşi soarele este un mare inamic al părului frumos, problemele legate de coafură se înmulţesc odată cu venirea iernii. Cum îţi păstrezi strălucirea şi frumuseţea părului şi pe parcursulul sezonului rece? Iată trei soluţii de mare ajutor !
1. Fără încurcături. Părul va arăta mai frumos şi mai strălucitor dacă, pe parcursul sezonului rece, aplici măcar de două-trei ori pe lună o mască hidratantă. În felul acesta părul va fi mai strălucitor şi vei scăpa şi de nodurile sâcâitoare care se formează mai ales la capetele firelor de păr subţiate.
2. Frumoasă şi când ţi scoţi fesul. Ştim cum e să te aranjezi toată dimineaţă şi când ajungi la birou sau la şcoală, după ce îţi scoţi fesul sau pălăria să arăţi de parcă nu te-ai fi pieptănat. Ei bine, avem un sfat pentru tine. Înainte de a-ţi pune festul, prinde-ţi şuviţele de deasupra într-un mini coc, în vârful capului. Apoi, poţi să îţi pui fesul liniştită. Când îl scoţi şi îţi desfaci «cocul», vei avea volum şi părul va arăta foarte bine.
3. Fără fire electrizate. Ca să scapi de firele electrizate foloseşte un pieptăn din lemn. De asemenea, balsamul este important. Foloseşte un balsam potrivit tipului tău de păr, dar cu valenţe hidratante. Dacă nici aşa nu funcţionează, foloseşte un fixativ sau un ser anti-frizz.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates