Social Icons

vineri, 30 noiembrie 2012

Prepară-ţi acasă 3 tratamente pentru sprâncene şi gene din aloe vera şi ulei de migdale




Prospeţimea feţei depinde, în mare măsură, de starea sprâncenelor şi genelor. De aceea ele nu trebuie ignorate. Pe zi ce trece, pielea noastră îmbătrâneşte şi mai mult. Şi genele au de suferit. Ele cedează în faţa forţei gravitaţionale şi încep să se lase în jos, fapt care face ca tenul să arate şi mai îmbătrânit.0 
1. Masca pentru sprâncene cu aloe vera
 Cumpără din farmacie un gel aloe vera şi amestecă o cantitate mică de gel cu câteva picături de ulei de măsline. Aplică tratamentul pe sprâncene şi lasă-l să acţioneze o oră. Vitaminele şi mineralele din uleiul de măsline, precum şi substanţele din gelul de aloe vera, vor actiona la nivelul foliculilor de păr şi vor face ca sprâncenele tale să fie frumoase şi pline. Această mască este recomandată mai ales dacă ai sprâncene rare sau zone unde firele de păr nu cresc. După câteva săptămâni de utilizare a măştii cu aloe vera şi ulei de măsline vei observa că sprâncenele tale devin din ce în ce mai frumoase.
 2. Tratament cu ulei de ricin şi glicerină pentru gene şi sprâncene
 De fiecare dată când te demachiezi observi pe disc câteva gene preţioase? Genele tale s-au rărit şi singurul mod în care poţi da şi tu impresia că ai gene voluminoase este folosirea genelor false? În curând îţi poţi lua adio de la aceste situaţii. Genele tale pot fi din nou dese, curbate şi lungi, dacă îţi prepari acasă un tratament pe bază de ulei de ricin şi glicerină. Amestecă o cantitate mică din cele două produse şi aplic-o pe gene în fiecare seară, înainte de culcare. Specialiştii spun că nu este indicat să folosesti doar ulei de ricin, deoarece este concentrat şi poate provoca usturimi. Acelaşi tratament poate fi folosit şi pentru sprâncene. Ca să dea rezultate rapide, tratamentul trebuie masat pe sprâncene în fiecare seară timp de cel puţin o lună.
3. Ulei de migdale pentru sprâncene şi gene
 Uleiul de migdale poate fi folosit cu încredere atât pentru îmbunătăţirea aspectului sprâncenelor, cât şi pentru înfrumuseţarea genelor. Pentru efecte optime, încălzeşte o lingură de ulei de măsline şi toarn-o pe două discuri demachiante. Întinde-te pe spate şi aplică discurile pe sprâncene, pentru ca substanţele nutritive din uleiul de migdale să pătrundă la rădăcina firelor de păr. După ce termini cu sprâncenele, poţi aplica discuri demachiante cu ulei de migdale şi pe gene. Aşteaptă câteva minute, apoi aruncă discurile demachiante. Rezultatele se vor vedea abia peste câteva săptămâni, dar cei care au încercat tratamentul cu ulei de migdale spun că merită efortul.

joi, 29 noiembrie 2012

De ce faci riduri? Află care sunt cei 7 factori externi care pot fi evitaţi



Potrivit dermatologilor, ridurile încep să-ţi facă apariţia în jurul vârstei de 30 de ani, din cauza unui proces natural determinat de cauze genetice. Asta înseamnă că odată cu înaintarea în vârstă, capacitatea de regenerare a celulelor este tot mai mică, iar stratul de piele se subţiază afectând bariera cutanată şi apar problemele cu hidratarea. Atunci când pielea este foarte uscată, deoarece nu mai reuşeşte să se menţină hidratată apar şi primele riduri. Dacă factorii genetici nu pot fi modificaţi nu trebuie să permiţi factorilor externi să-ţi agreseze pielea şi să accelereze procesul de îmbătrânire prematură.
1. Expunerea fără măsură la soare
Studiile efectuate până în prezent arată că soarele reprezintă unul dintre cei mai importanţi factori care provoacă îmbătrânirea pielii, mai important chiar decât factorii genetici. Dacă te expui la soare pentru o perioadă mai mare de timp, trebuie neapărat să foloseşti produse cu protecţie solară.
2. Fumatul
Ţigările grăbesc apariţia prematură a ridurilor, lucru ce poate deveni vizibil după numai 10 ani de fumat, avertizează medicul dermatolog Andra Cristea. "Cu cât creşte numărul de ţigări şi durata pe care se prelungeşte acest obicei, cu atât mai ridată va fi pielea. În plus, textura ei devine neuniforma, cu vase de sânge vizibile pe suprafaţă şi capătă o nuanţă gălbui-cenuşie", explică specialistul.
3. Oboseala şi nopţile albe
Ştim că noaptea, pielea se regenerează aşa că nu este recomandat să pierzi multe nopţi. Somnul este esenţial pentru sănătatea organismului.
4. Alimentaţia proastă
Lipsa alimentelor în stare crudă care asigură energie organismului şi nutrienţi esenţiali pentru fiecare organ îţi vor afecta sănătatea în general, dar nici pielea ta nu va scăpa de urmele pe care le lasă un regim alimentar dezechilibrat. "Optează pentru o dietă bogată în fibre care să cuprindă cât mai multe fructe şi legume. Opt, zece porţii pe zi te vor ajuta să-ţi păstrezi prospeţimea pielii. Atât fructele cât şi legumele sunt sărace în calorii şi ajută la detoxifiere şi la regenerarea celulară", explică dr. June Breiner, medic internist, pentru EverydayHealth.
5. Consumul exagerat de alcool
Alcoolul este foarte dăunător pentru piele. Produce o deshidratare profundă, accelerează cuperoza, produce radicali liberi şi îmbătrâneşte. În loc de alcool, este recomandat să consumi foarte multă apă plată şi sucuri din legume.
6. Obiceiul de a dormi pe burtă sau pe o parte
Specialiştii avertizează că obiceiul de a dormi în anumite poziţii poate duce la formarea unor "cute de somn", care nu dispar uşor. Astfel, în cazul în care obişnuieşti să dormi pe o parte eşti mai predispusă la riduri la nivelul obrajilor şi bărbiei.
7. Obiceiul de a te spăla mult prea des pe faţă
Dacă îţi speli faţa foarte des, vei obţine o piele uscată, mai ales dacă foloseşti de fiecare dată un produs pentru curăţare. Îndepărtând bariera naturală creată de uleiurile secretate de pielea ta vor favoriza formarea ridurilor.

miercuri, 28 noiembrie 2012

Trucuri pentru ca parfumul să dureze mai mult



Când foloseşti parfumul preferat, ai senzaţia că poţi cuceri lumea. Din păcate însă, mirosul acela îmbătător al preţiosului lichid pe piele, se duce pe măsură ce orele trec. Ca să nu se mai întâmple acest lucru, îţi dezvăluim câteva trucuri prin care poţi face parfumul să dureze mai mult.
Foloseşte produse pentru corp din aceeaşi gamă cu parfumul
Pentru ca parfumul să dureze mai mult nu trebuie să amesteci mai multe esenţe. Foloseşte produse pentru corp din aceeaşi gamă cu parfumul preferat pentru ca mirosul să rămână impregnate în pielea ta pentru un timp îndelungat. Gelul de duş constituie baza, pentru ca aroma discretă a acestuia se menţine în piele şi după ce te-ai spălat. Adaugă o loţiune de corp grasă, pentru că parfumul rezistă timp îndelungat atunci când este aplicat pe pielea hidratată.
Aplică parfumul după ce ai făcut duş
Este bine să aplici parfumul imediat după ce ai ieşit de la duş pentru că porii sunt deschişi şi pielea hidratată, iar aroma parfumului se va menţine pentru un timp îndelungat.
Pulverizează parfumul înainte de a te îmbrăca
Este mai bine să te dai cu parfum înainte de a te îmbrăca pentru că este posibil ca materialele hainelor tale să influenţeze mirosul acestuia.
Nu neglija zonele ăn care se simte pulsul
Tâmplele, baza gâtului, încheieturile mâinilor, îndoitura cotului sunt zone în care circulaţia sângelui este intensă, ceea ce face ca parfumul să persiste un timp îndelungat.
Nu îţi freca încheieturile una de cealaltă atunci când aplici parfumul
Această mişcare greşită nu va permite parfumului să se imprime corespunzător în pielea ta. Aplică parfum şi aşteaptă ca zona să se usuce.
Parfumează-ţi părul
Pulverizează puţin parfum pe peria de păr, apoi trece-o de câteva ori prin păr.
Nu te parfuma în exces
Regula cu "mai puţin e mai bine" se aplică şi în cazul parfumului. Dacă îţi dai cu mult parfum, acesta nu va dura mai mult, vei reuşi numai să nu se mai observe esenţele delicate ale parfumului. Întotdeauna este mai bine să laşi un parfum subtil în urma ta, decât o dâră puternică şi greţos mirositoare.

marți, 27 noiembrie 2012

5 motive pentru care este important să iei micul dejun în fiecare zi


Ai tot auzit că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, dar continui să sari peste el, din diferite motive? Iată de ce ar trebui să încetezi să o faci.
Ai mai multă energie
Micul dejun oferă corpului nostru substanţele nutritive de care are nevoie pentru a funcţiona la nivel optim. Oamenii care nu iau micul dejun au mult mai puţină energie decât cei care o fac. Gândeşte-te doar că o maşină nu poate avansa fără benzină nici măcar un metru. Iar organismul tău e una dintre cele mai rafinate maşinării din univers. Dacă nu eşti absurdă şi nu i-ai cere maşinii tale să meargă fără benzină, de ce i-ai cere corpului tău să funcţioneze fără hrană, mai ales după o pauză de 9-10 ore, cât s-au scurs de la cina?
Te concentrezi mai uşor
Oamenii care nu servesc micul dejun au probleme cu concentrarea. Cei care iau micul dejun se concentrează mult mai uşor şi îşi îndeplinesc mai repede şi mai bine sarcinile la serviciu. Vrei o mărire de salariu sau să avansezi profesional? Gândeşte-te că ţi-ar fi mult mai uşor dacă te-ai hrăni corespunzator şi ai avea mai multă energie. Chiar dacă ţi se pare că sună ridicol, ce ai de pierdut?
Te simţi mai bine
După cum bine ştii, foamea poate cauza schimbări ale dispoziţiei şi iritabilitate. La fel se întâmplă şi atunci când sari peste micul dejun. Oamenii care iau micul dejun tind să fie mai puţin iritaţi decât cei care n-o fac. În plus, au o stare de spirit mai bună. Fă-ţi şi ţie şi colegilor tăi de birou un bine şi serveşte micul dejun în fiecare zi.  :)
Eşti mai suplă
În pofida unei prejudecăţi generale, săritul peste micul dejun îţi sabotează dieta, nu o ajută. Cei care nu iau micul dejun tind să mănânce mai mult la următoarea masă sau să ciugulească gustări pline de calorii pentru a scăpa de senzaţia de foame. Mai multe studii au demonstrat că oamenii acumulează mai multă grasime corporală atunci când mănâncă mai puţine mese mari decât dacă ar mânca acelaşi număr de calorii sub forma mai multor mese mici. 
Dacă încă nu te-am convins cu aceste argumente, potrivit unui articol BBC, persoanele care mănâncă micul dejun în fiecare zi au cu 30% mai puţine şanse să devină obese şi cu 50% mai puţin şanse să aibă diabet sau probleme cardiace.



luni, 26 noiembrie 2012

Zece replici ridicole pe care le spun bărbaţii în momentul în care îşi părăsesc iubitele



          Când vine vorba despre despărţiri, este foarte greu de spus ce se face şi ce nu se face, pentru că lucrurile sunt diferite de la caz la caz. Totuşi sunt câteva replici pe care ar fi bine ca bărbaţii să le evite pentru că sună absolut ridicol!  Iată care este înţelesul lor "ascuns":
1. “Aaa… vrei să ne despărţim? Eu voiam asta de dinaintea ta!” – Tu chiar îndrăzneşti să te desparţi de mine? Nu-ţi dau ocazia! Mă despart eu de tine!
2. “Nu eşti tu de vină, eu sunt!”- Spun orice ai vrea să auzi, dar lasă-mă să fug!
3. “Nu sunt pregătit pentru o relaţie serioasă”- Nu-s pregătit încă să mă culc cu o singură persoană pentru tot restul vieţii.
4. “Te iubesc dar nu sunt îndrăgostit de tine”- Ţin la tine ca la o soră! Nu mai eşti la fel de drăguţă precum erai atunci când te-am cunoscut.
5. “Cred că trebuie să luăm o pauză. O să facă bine relaţiei”- Vreau să fac sex şi cu altele dar dacă nu-mi găsesc pe altcineva vreau să mă asigur că am la cine să mă întorc.
6. “Nu te pot face fericită, îţi e mai bine cu altcineva”- Sper să fie altul “norocosul” care te va lua de nevastă, nu eu!
7. “Mi-ar plăcea să rămânem prieteni şi să mai ieşim împreună, chiar dacă ne despărţim.” Ce-ai zice dacă m-ai combina cu o prietenă de-a ta după ce-ţi trece furia?
8. “Am început relaţia  mult prea repede. Simt că mă sufoc.”- Eşti prea geloasă, şi-ţi bagi nasul prea peste tot!
9. “Am nevoie de mai mult.”- De fapt mai “multe”.
10. "Aş fi vrut să te cunosc acum cinci ani când credeam în iubire. Te las să mai creşti. N-am nevoie de o copilă imatură, vreau o femeie"!
 
 
Blogger Templates