Social Icons

joi, 1 noiembrie 2012

Cum îţi asortezi machiajul cu nuanţa părului




Ai putea simţi nevoia unei schimbări de culori în ceea ce priveşte nuanţa părului tău, în perioada dintre vară şi iarnă. Nu e nimic rău în asta, atâta timp cât iei în calcul şi faptul că odată cu schimbarea nuanţei de păr va trebui să schimbi şi felul în care te machiezi. Uite câteva sfaturi de la Ricky Wilson, un makeup artist cu experienţă.
Fard de ochi colorat? Mai gândeşte-te.
“Când părul tău este mai deschis la culoare, ai mai multă libertate să te joci cu fardurile de ochi colorate şi cu tuşul de ochi. Dar în momentul în care treci la o nuanţă de păr mai închisă, trebuie să te păstrezi în zona mai naturală cu fardurile de ochi. Altfel, rişti să arăţi strident. “
Buze care vorbesc pe culoarea ta
“Când ai păr mai închis la culoare poţi să foloseşti rujuri foarte intense ca nuanţă, chiar şi roşii-vampir. Aceleaşi culori nu vor avea un impact la fel de mare pe o persoană cu păr blond.”
Atenţie la nuanţa tenului
“Dacă pielea ta este deschisă la culoare spre mediu, poţi să arăţi chiar nenatural dacă te vopseşti într-o nuanţă foarte închisă, din cauza prea mare a contrastului între culori. Dacă totuşi îţi doreşti păr castaniu, foloseşte puţină cremă bronzantă, pentru a-ţi schimba nuanţa tenului într-una mai caldă.“
Sprâncene cuminţi
“Părul închis nu cere neapărat sprâncene negre. Pentru a nu înăspri foarte tare privirea, foloseşte creion sau fard cu moderaţie pentru a le contura, şi încearcă mai curând nuanţe fine de maro.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates