Social Icons

marți, 6 noiembrie 2012

Rujul nude ţi se potriveşte şi ţie! Vezi cum să-l foloseşti corectRujul nude e potrivit pentru oricine, dar trebuie să acorzi atenţie la culoarea pielii, a părului şi a ochilor tăi.
Dacă ai ten deschis la culoare, rujul prea bej va da o nuanţă galbenă buzelor tale; mai potrivit ar fi unul bej-roz. Tenului cu o nuanţă medie i se potriveşte un ruj bej-intens, chiar până la bej-trandafiriu.
Poţi să spui că eşti norocoasă, dacă ai pielea măslinie, pentru că ţi se potrivesc toate nuanţele de bej.
Rujul auriu sau bej-maro îţi este recomandat dacă ai o culoare închisă a feţei. Dacă îţi doreşti buze de o nuanţă bej- neutră, trebuie să ştii că tot mai multe femei recurg la neuntralizarea lor folosind un fond de ten. Tu poţi să faci acelaşi lucru, după care aplici un lip gloss.
Un sfat util pentru a-ţi alege nuanţa potrivită tenului tău este să optezi întodeauna pentru un ruj cu până la 2 tonuri de culoare diferit de nuanţa ta naturală. E bine să ştii că dacă alegi un ruj nude trebuie să ai o piele bine hidratată, pentru că tonurile accentuează buzele uscate. Ai grijă, dacă ai buze uscate, să foloseşti un balsam pentru buze.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates