Social Icons

duminică, 26 mai 2013

Otetul din cidru de mere, o minune pentru parul si tenul tau. Descopera doua retete care te fac sa stralucesti!

Poate ca il ai deja in dulapul din bucatarie, dar ar fi o idee buna sa il depozitezi si in cel din baie. Acest produs comun poate fi folosit si pentru altceva decat salate delicioase - e un produs de infrumusetare fabulos!
Otetul din cidru de mere, o minune pentru parul si tenul tau. Descopera doua retete care te fac sa stralucesti!
Deseori, sapunurile si sampoanele dure indeparteaza uleiurile naturale de pe piele si par, lasandu-le uscate. Aciditatea otetului din cidru de mere contracareaza acest proces si iti echilibreaza ph-ul natural al parului si al pielii.

Mai jos iti prezentam 2 modalitati prin care poti folosi acest produs pentru a fi mai frumoasa. Ai grija, totusi, sa cumperi un produs bun. Alege un brand organic pentru a te bucura de toate beneficiile sale naturale.
Pentru par
Otetul din cidru de mere indeparteaza reziduurile de praf sau produse de styling din par. Functioneaza, de asemenea, si ca un balsam natural. Daca il folosesti cu regularitate, iti poate revitaliza parul, lasandu-l moale si fin. Un alt beneficiu al otetului din cidru de mere este faptul ca inchide cuticula firului de par, ceea ce face ca lumina sa se reflecte mai bine. Cu alte cuvinte - parul devine super stralucitor!

Pentru a-ti clati parul, ai nevoie sa combini in proportii egale otet din cidru de mere si apa. Dupa ce iti samponezi parul, toarna amestecul in par. Daca ai o sticla cu pompita de spray, e excelent. Astfel il poti spraya si masa in scalp. Lasa-l sa stea cateva minute inainte sa te clatesti cu apa. Nu e nevoie sa folosesti balsam. Otetul iti va lasa parul moale si catifelat.
Pentru piele

Incredibil, dar adevarat: acest produs comun iti poate imbunatati aspectul pielii. Pentru ca pielea este in mod natural acida, otetul din cidru de mere ii reda ph-ului echilibrul natural. Acesta poate reduce, de asemenea, petele rosii si cosurile si poate face pielea mai fina. Daca vrei sa te bucuri de aceste beneficii la nivelul intregului corp, adauga cateva linguri de otet din cidru de mere in cada de baie.
O lotiune tonica buna hidrateaza, revigoreaza si purifica pielea. Amesteca  o parte de otet din cidru de mere si 2 parti de apa pentru a obtine o lotiune care iti va lasa pielea stralucitoare. Sprayaza-l sau tamponeaza-l usor pe fata si otetul din cidru de mere va crea o pelicula fina la suprafata pielii, care va retine umiditatea. Functioneaza cel mai bine daca il aplici dupa demachiere. Nu-ti face griji, mirosul de otet va disparea dupa cateva minute. Daca ai pielea sensibila, ar trebui sa diluezi otetul si mai mult.
De asemenea, poti amesteca otetul din cidru de mere cu ierburi aromate pentru a adauga nutrienti si un miros placut. Nu trebuie decat sa toci marunt o mana din ierburile tale preferate, sa fierbi niste apa si apoi sa adaugi in ea ierburile. Fa focul mai mic si lasa-le sa fiarba innabusit timp de 30 de minute. Dupa ce se raceste fiertura si ai indepartat plantele, foloseste-o pentru a inlocui apa din retetele de mai sus.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates