Social Icons

luni, 31 martie 2014

6 moduri geniale pentru a folosi Eye Liner-ul

       Ochi sunt prima parte a corpului tău observată la prima vedere. Fiecare fată încearcă să-şi evidenţieze ochii într-un mod dramtic şi cât mai frumos pentru a atrage atenţia. Dermatograful este poate produsul preferat al multor femei şi se găseşte într-o gamă foarte variată. Ai nevoie de foarte mult exerciţiu şi tenacitate pentru aplicarea acestuia. Se poate aplica în foarte multe moduri. Mai jos aveţi câteva idei pentru a le pune în practică.
              1. Wing It (Aripa)
       Dacă optezi pentru machiajul ochi de pisică trebuie să ştii că este un stil foarte îndrăzneţ şi feminin. Trucul este foarte simplu, trasează o linie mai groasă în colţul exterior cu un început subţire din colţul interior al pleoapei superioare, fă o aripă în colţul exterior şi eşti gata.
              2. Smudge It
       Să întinzi puţin dermatograful poate fi destul de dificil uneori. Este un loook foarte glamour. Se aplică puţin în capetele exterioare cât mai regulat şi cât mai plăcut la vedere, cu ajutorul unei pensule se întinde puţin.
              3. Go 360 Degrees
       Este un look foarte comun şi destul de popular. Trebuie să se aplice o linie egală ca grosime şi uniformă în jurul ochilor şi aţi terminat. Este un machiaj casual şi poate fi folosit şi ca machiaj de seară.
              4. Contrast Connection
       Contrastul este un alt look de succes al momentului. Foloseşte umbre luminoase ca alb sau alte nuanţe deschise, apoi aplică o linie normală şi o să vezi ce diferit este look-ul tău obişnuit faţă de acesta.
              5. Cake Liners
       Cake liners a fost un trend extrem de popular în anii ’30-’40 şi se pare că a revenit din nou. Cake liners crează un efect foarte dramatic şi îndrăzneţ pe faţa ta, fără a necesita prea multă pricepere. Foloseşte-te de o pensulă pentru dermatograf şi totul o să fie mai uşor.
              6. Adaugă culoare
       Culorile se găsesc în toate trendurile şi categoriile, fie că este vorba de haine sau de machiaj. Aplicarea unui dermatograf colorat este foarte popular în zilele noastre. Deci, în funcţie de bluza pe care o porţi îţi poţi asorta şi dermatograful, făcând astfel ca ţinuta ta să fie şi mai atrăgătoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates