Social Icons

miercuri, 11 august 2010

Jeanette mai are câteva ficuri

Primul se numeşte „Midnight Temtation” îl scrie împreună cu Irina, are până în prezent 8 capitole şi rezumatul: „Bella Swan are tot ce-şi poate dori o adolescentă: bani, maşină, o garderobă plină şi în special libertate. Relaţia cu mama ei era şubredă şi a devenit chiar una foarte proastă când Rene s-a căsătorit în Vegas cu Edward Cullen. Dar ce se întâmplă când cei doi încep să se simtă atraşi unul de altul? Bella încearcă să-l facă pe Edward gelos şi se pare că de la ura dintre ei şi dragoste nu a mai fost decât un pas. Însă ce se va întâmpla când amândoi nu vor mai putea rezista tentaţiei?” Îl găsiţi aici.

Al doilea se numeşte „Closer”, are până în prezent 2 capitole şi rezumatul: „ Amelie Coulton era o adolescentă rebelă. Îi plăcea să trăiască viaţa la maxim şi să nu asculte de mama ei. Într-o seară când venea acasă de la o petrecere pe o stradă abandonată a New York-ului este acostată de un tip care o violează. De atunci viaţa ei devine groaznică şi cade într-un fel de depresie. Dar se mută în Portland şi acolo pare să-şi reia viaţa la normal, însă apare un obsacol greu de trecut…” Îl găsiţi aici.

Al treilea se numeşte „Taken”, are până în prezent 2 capitole şi rezumatul: „Bella Swan este o studentă obişnuită, dar ce se întâmplă când cineva face o obsesie pentru ea şi o răpeşte. Se va îndrăgosti Bella de răpitorul ei? Sau mai important -cine este acesta?” Îl găsiţi aici.

2 comentarii:

miha16bv spunea...

buna,
cum as putea sa citesc ficul?

Anonim spunea...

Buna, Miha.
Din cate stiu eu Jeannette a renuntat la ficuri, iar taken a fost sters definitiv

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates