Social Icons

joi, 21 iulie 2011

Interviu cu Niko

În urmă cu ceva vreme am iniţiat o campanie ''I wan't you back'' şi am pus un post cu acelaşi nume pe care îl găsiţi aici. Un proiect pe care l-am început atunci când nu mai erau atâtea ficuri ca la început şi în care ofeream ajutorul tuturor celor care vroiau să scrie ceva, ajutor pe care îl ofer şi acum...aşadar repet vreau să îi ajut cum pot pe toţi cei care scriu, tinerele talente şi nu numai. Prin intermediul acestei campanii vreau să readuc acel spirit care era în Lumea Fanficurilor şi de aceasta o să iau alături de Dyanna mai multe interviuri pentru a vă arăta câte ceva despre persoanele din spatele ''condeiului''. Şi vă readuc o parte din acel articol şi să vă reamintesc rugămintea mea: ''Pentru început v-aş ruga pe toţi cei care vizitează blogul şi care au o pasiune pentru a scrie să se gândească la posibilitatea de a scrie ceva...eu o să fiu cea care o să vă susţin în orice proiect şi de asemnea dacă aveţi nevoie de ajutor o să vă ajut cu toată plăcerea, deci ce aţi spune merită să încercaţi?

Deci dacă vreţi să încercaţi să scrieţi ceva şi nu ştiţi cum să îl publicaţi pe net sau aveţi nevoie de ajutor în promovarea operei voastre daţi add la id_angelhope@yahoo.com

Contaţi pe mine!''.


Dyanna: Bună, Niko.
Ella: Bună.
Niko: Bună.
Dyanna: Mulţumesc că ai acceptat să-ţi luăm interviul.
Niko: Trebuie să recunosc că m-ai luat prin surprindere, dar e plăcerea mea.
Ella: Plăcerea este de partea noastră.
Dyanna: Deci, de câţi ani te afli prin lumea Twilight?
Niko: Nebunia a început de prin clasele 7-8, deci 3 ani frumoşi.
Dyanna: WOW, felicitări!
Ella: Bravo.
Niko: Mulţumesc.
Ella: Cum ai aflat de această lumea?
Niko: Îmi plăcea să colind pe net, mă rog, şi puţin ameţită de High School Musical, şi întâmplător am dat de film, ştiţi voi, se făceau comparaţi între Zac şi Robert, şi am zis să încerc.
Dyanna: Da, aşa e..
Dyanna: Însa ce te-a atras cel mai mult aici?
Niko: La Twilight?
Dyanna: Da.
Niko: Eu nu suport discriminările. Orice fel. Erau lungi comentarii pe blogul acela despre Robert şi modul lui de viaţă, şi-am zis să văd cât sunt de adevărate. Am început prin a viziona filmul. Cred că Robert a fost care mi-a băgat nebunia în cap.
Ella: Pe bună dreptate. Totuşi cum ai decis să începi să scrii ficuri?
Niko: Oh, asta n-am să uit niciodată. Eram în vacanţa de Crăciun şi am prins momentul de nu mă opream din citit. Însă m-am trezit că am şi eu niţel imaginaţie şi ştiu doar că scriam ca o maşină de scris. A fost cel mai frumos Crăciun al meu!
Dyanna: Crezi că Twilight îţi ocupă prea mult timp, prea mult ca să mai ai timp şi pentru tine?
Niko: Să fiu sinceră în clasa a VIII-a m-am temut că n-am să trec testele. Adoram orice ţinea de Twilight. Orice. Dar câteodată pentru a face ce îţi place te mai laşi pe tine la o parte. Însa din păcate nu Twilight îmi răpeşte timpul, ci mai degrabă şcoala.
Ella: Ce fic ţi-a plăcut cel mai mult?
Niko: Grea întrebare. Toate înseamnă ceva pentru mine. Pentru că prin toate vreau să ofer o lecţie de viaţă. Dar cred că de  Un suflet chinuit sunt legată cel mai mult. Am râs, am plâns, mai mult râs, şi mă rog să reuşesc să-l termin până începe şcoala.
Dyanna: Ai reuşit să cunoşti persoane noi aici? Şi cum ţi se par?
Niko: Foarte multe. Am legat multe prietenii, am cunoscut oamenii minunaţi. Twilight a fost ca o minune pentru mine. Cum mi se par? Foarte prietenoşi şi mereu dornice să te ajute. Nu cred că a fost moment să cer ajutor şi să mă refuze.
Ella: Cine a fost modelul tău în această lume?
Niko: Modelul meu este şi va rămâne Kristen Stewart. Nu o zic doar că joaca şi rolul principal, ci pentru că mereu mi-au plăcut lucrurile simple, fără ca părerea proasta a cuiva să mă intimideze.
Dyanna: Regreţi ceva? Faptul că ai cunoscut lumea asta?
Niko: Doar dacă aş fi nebună aş putea să regret ceva.
Ella: Cu toţii avem un critic care ne găseşte toate defectele. Al tău care a fost?
Niko: Principalul critic sunt eu. Îmi place să-mi dau seama de propriile defecte poate înaintea altora, puţin egoistă se poate. Dar când vine vorba de scris, mă las la mâna cititorilor. Ei formează cel mai bun critic.
Dyanna: Cu toţii suntem curioşi, de faptul cum ţi-au venit ideile să scrii cele două ficuri, care sunt cunoscute! De la ce ai pornit? Cum ţi-au venit ideile?
Niko: S-ar putea să râdeţi puţin. Înainte adormeam cu gândul la fic şi ştiam ce urma să scriu ziua următoare. Însă acum doar deschid Word-ul şi scriu. Melodia potrivită poate rezolva orice dilema cu imaginaţia.
Ella Ella: Ne poţi spune câteva cuvinte despre tine?
Niko: Sunt o enigmă. Dar cu un suflet mare şi mereu acolo dacă ai nevoie de mine. Cu un caracter puternic şi un purice când vine vorba de bebeluşi. Îmi plac prietenii mei , sunt oricând pentru ei. Nu suport încrezuţii şi lăudăroşi. Dar ajunge sunt mai mult de câteva cuvinte.
Dyanna: Ştiu că aveai un fic cu Crissa, ce s-a întâmplat cu el?
Niko: Nu am mai vorbit cu Crissa de mult despre acest fic. Amândouă am fost, suntem şi cred că vom fi ocupate cu şcoala, eu doar 2 zile pe săptămână acasă. Dar sper să putem face ceva pentru el.
Dyanna: De ce l-aţi suspendat?
Niko: Din lipsa de timp. În doi nu e aşa de uşor de scris precum unul singur. Eu doar sâmbăta şi duminica acasă nu aveam timp să pregătim un capitol. Bine, nici n-am prea mai vorbit.
Dyanna: Aţi abandonat un pic şi prietenia...
Niko: Da am neglijat şi prietenia.
Ella: Dacă ar fi să schimbi ceva, ce anume ai schimba?
Niko: La mine sau la ficuri?
Ella: La ambele
Niko: La mine aş schimba un singur lucru. Chestia asta privind faptul că întotdeauna îmi pasă prea mult. În viaţa de zi cu zi vreau să spun. La ficuri n-aş schimba nimic. Scriu în felul cum îmi place, cum simt, şi după dispoziţie.
Dyanna: Crezi că dacă se termină filmele, va dispărea şi fobia pentru Twilight?
Niko: Cine e fan adevărat nu va uita. Dacă vom continua să scriem, niciodată fobia Twilight nu va fi uitată. Serios, noi iubim Twilight şi pentru ficuri mai mult.
Dyanna: Urmăreşti VD? Ce părere ai în comparaţie cu Twilight.
Niko: VD e altă pasiune a mea. Puţin mai înceată şi mai puţin devotată decât Twilight. VD e bun, actorii străluciţi, dar nu e Twilight. Nu e Edward intrând în cantină cu privirea şi zâmbetul lui. Nu e Twilight nici măcar pe aproape.
Dyanna: Dar e o copie Twilight?
Niko: Nu. VD din punctul meu de vedere nu e copie după Twilight.
Ella: Însă foarte mulţi scriitori/traducători au renunţat la ficuri...ai vreo idee cum am putea să-i facem să-şi continue ficurile?
Niko: Cred că mulţi renunţă la ficuri pentru că nu se comentează. Trebuie împinşi de la spate şi influenţaţi.
Ella: Team Edward sau Team Jacob?
Niko: Team Edward for ever.
Dyanna: Mulţi scriitori au intrat mai nou în această lume. Crezi că au talent?
Niko: Da. De ce nu? Sunt o mulţime de tineri talentaţi şi lasă talentul în soare. Toţi trebuie să încercăm să dăm culoare vieţii noaste. Cum ştim noi mai bine.
Ella: Crezi că lumea fan ficurilor s-a schimbat mult de când ai intrat tu?
Niko: Pentru mine foarte mult deoarece am devenit un fan înfocat al celor din engleza. Şi cele din romana au înaintat mult.
Ella: Într-adevăr ficurile din România au evoluat foarte mult.
Niko: Da, foarte mult.
Dyanna: Ai vreun fic preferat?
Niko: În engleză sau română?
Dyanna: Română.
Niko: ’’Falling for you’’ este ficul meu preferat.
Ella: Cui ai vrea sa-i luam interviul?
Niko: …(Asta o să aflaţi săptămâna viitoare când sperăm că va apărea următorul interviu).
Ella: Mulţumim pentru timpul acordat şi pentru că ai vrut să ne răspunzi la întrebări
Niko: Eu vă mulţumesc pentru interviu. Plăcerea a fost de partea mea.

Vreau să-i mulţumesc lui Niko pentru timpul acordat şi pentru că a avut bunăvoința de a ne răspunde la întrebari. De asemenea vreau să-i mulţumesc şi Dyannei pentru că m-a susţinut şi pentru că m-a ajutat cu aceast interviu. 
De asemenea dacă aveţi întrebări pentru scriitori sau aţi dori să intervievăm şi alte persoane spuneţi-ne.

2 comentarii:

Stefy spunea...

Imi place cum gandeste Niko. Chiar imi place. Altceva, nu stiu ce sa mai spun. Anyway, Urmaresc blogul vostru si imi place cum lucrati.

Anonim spunea...

Ma bucur ca iti place :X

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates