Social Icons

duminică, 26 mai 2013

Vrei sa ai un ten perfect vara asta? Incearca una dintre aceste trei masti de fata revigorante

Mastile de fata naturale sunt intotdeauna varianta cea mai buna pentru un ten superb si se reocmanda folosirea lor in favorea produselor cosmetice obisnuite. Cum aceasta vara se anunta a fi una lunga si fierbinte, noi iti recomandam 3 retete pentru masti revigorante, pe care le poti face si tu in doar cateva minute.
Vrei sa ai un ten perfect vara asta? Incearca una dintre aceste trei masti de fata revigorante
1. reteta cu menta
Ingrediente: menta proaspata, praf de curcuma
Menta nu este buna doar pentru bauturi, ci si pentru masti de fata care iti vor lasa tenul  proaspat si relaxat. Ai nevoie doar de doua ingrediente pentru prima masca, pe care trebuie sa le amesteci pana obtii o pasta verde. Praful de curcuma este perfect pentru punerea sangelui in miscare, iar menta va avea un efect calmant. Inainte sa aplici pasta, spala-te pe fata cu apa calduta. Amestecul trebuie lasat doar 15 minute pe ten, dupa care se clateste cu apa rece.
2. Reteta de castraveti
Ingrediente: 1 castravete, 1 lingura miere
Curata castravetele si striveste-l intr-un bol/da-l pe razatoare. Dupa aceea, adauga mierea in acelasi recipient si  amesteca pana obtii o pasta omogena. Mai ramane doar sa lasi compozitia in frigider pana se raceste, dupa care sa o aplici pe fata pentru 10 minute. Clateste cu apa rece si dupa tamponeaza incet cu un prosop si aplica o crema cu protectie solara.
3. Reteta cu pulpa de rosii
Ingrediente: pulpa de la o rosie, o lingurita de miere
Pentru a obtine ingredientul de baza al acestei masti, trebuie sa indepartezi cu grija pielita rosiei si  sa ii scoti cotorul. Pulpa obtinuta trebuie amestecata cu mierea si poate fi lasata pentru 20 de minute la frigider. Aplic-o pe ten mai apoi pentru cateva minute, dupa care clateste cu apa rece. Tenul tau va fi mai hranit si sanatos. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates